Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На чуток переделанном "запоре" - ехали 168 км/ч, по Киевской трассе.

Я бачу, що гонщики на запорожцях - гірше рибаків. Взагалі дивуюсь як не досягли швидкості світла.

Сам проводив подібний експеремент ... з гірки на 112 км починає піднімати передок.

З.І. А ща можна почати розповідати, що у вас форсований двіжок і азот, ага ... ну і мішки з піском в багажнику, який спереду...

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В неділю траса Луцьк-Копачівка BMW 735 К.П-автомат :ok: ~від 170- до -200км. так ми їхали всю дорогу :rolleyes:

це як їхати на Ковель ? чи я не про ту трасу ? і як ти там ганяв 170 - 200... камікадзе знайшовся :angry2:

волга 24-ка, 2,5 автомат. 200км/ч

:blink: круто...

Опубліковано

В неділю траса Луцьк-Копачівка BMW 735 К.П-автомат :ok: ~від 170- до -200км. так ми їхали всю дорогу :rolleyes:

В неділю ввечері їздив в Рожище, туди-назад...Навіщо ж там так гнати?! До Копачівки й так їхати 20 хв без порушення швидкісного режиму. Невиправдана на тій дорозі така швидкість, яка б не була машина...

Опубліковано
волга 24-ка, 2,5 автомат. 200км/ч

:blink: круто...

Це по спідометру стільки показувало? :jeer:

В правильності показів впевнений?

Їздив колись на ГАЗ-3102. Якраз поміняв коробку з 4-ступінчатої на 5-ступінчату, то я там спідометр на другий круг заганяв. А все діло в тому, що на привід спідометра має бути інше передаточне число. При 120 км/год на спідометрі показувало 180 :-)

І це зважаючи на те, що такі коробки на ці машини ставилися. В даному ж випадку переробки більш суттєві. Автомат від якої машини впендюрили? Спідометра після цього хтось перевіряв?

Опубліковано

Я бачу, що гонщики на запорожцях - гірше рибаків. Взагалі дивуюсь як не досягли швидкості світла.

Сам проводив подібний експеремент ... з гірки на 112 км починає піднімати передок.

З.І. А ща можна почати розповідати, що у вас форсований двіжок і азот, ага ... ну і мішки з піском в багажнику, який спереду...

http://www.youtube.com/watch?v=9gLHycT1RzU

Опубліковано

Здуру мона й йух зламати)

у своєму "противоречивом прошлом" мав два жужика, синенький і жовтенький) так от жовтенький був з новим двигуном і міг мчать сто двадцять км за годину! І всьо нормально з передком було)))

Опубліковано

Хочеш потестувати? Швидкість можеш сам заміряти чим завгодно...І передок на 112 не відриває)) 168 я не потягну однозначно, але після обкатки думаю до 125-130 дотягну...І без гірки обійдуся. В мене 968М. Обкатки ще 1,5тКм.

Опубліковано

Хочеш потестувати? Швидкість можеш сам заміряти чим завгодно...І передок на 112 не відриває)) 168 я не потягну однозначно, але після обкатки думаю до 125-130 дотягну...І без гірки обійдуся. В мене 968М. Обкатки ще 1,5тКм.

А який зараз пробіг?

Опубліковано

:)

ВАЗ 2101 1980 р.в. траса Луцьк-Горохів, 160 км\год. (незнаю чи більше було бо стрілка просто лягла, в копійки на спидометрі більше немає) :)

Опубліковано

Та писати всі вміють, ви докази давайте, фото, відео. Я розумію що важко на таких швидкостях це робити, але тоді більше віриться написаному.

P.S. А ще краще так не літати, бо одна помилка може коштувати комусь або собі життя.Воно того варте?

Опубліковано

Та писати всі вміють, ви докази давайте, фото, відео. Я розумію що важко на таких швидкостях це робити, але тоді більше віриться написаному.

P.S. А ще краще так не літати, бо одна помилка може коштувати комусь або собі життя.Воно того варте?

:0001:

Ахах! І це каже той, хто на мерсі під 250 їхав?

Опубліковано

Шановний,в мене стажу 11 років без ДТП. І на такій швидкості я їхав не в населеному і сам за кермом.

Опубліковано

Шановний,в мене стажу 11 років без ДТП. І на такій швидкості я їхав не в населеному і сам за кермом.

Шановний, а ти думаєш що тільки в тебе 11 років стажу?

Опубліковано

Я констатую факт.

Опубліковано

Сьогодні в 05.30 ранку позвонив друг і сказав шо розігнав свого таврольота(пікап) до 140км/год по вулиці Львівська. :horse:

Опубліковано

Я констатую факт.

ПІДТРИМУЮ!!!!!! Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

post-8360-0-85018300-1289973165_thumb.jp

post-8360-0-79547100-1289973171_thumb.jp

Опубліковано

Сьогодні в 05.30 ранку позвонив друг і сказав шо розігнав свого таврольота(пікап) до 140км/год по вулиці Львівська. :horse:

Що справді вночі дзвонив? Ото хвастун :rolleyes:

Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

Да, головне щоб геометрію зробили добре. Слабенька в китайця рама... Мабуть тепер так не літаєш...

Опубліковано

От і я про те ж саме, що якщо вже розказують байки, то вже хоча б більш-менш правдиві.

Сам колись теж гасав (не запорожцем), але геть цим не пишаюся. Занадто багато дов@$йобів на дорогах аби ставати одним із них.

Опубліковано

Що справді вночі дзвонив? Ото хвастун :rolleyes:

Да звонив... Він такий шо йому побарабану коли дзвонити)))))

Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

Да, головне щоб геометрію зробили добре. Слабенька в китайця рама... Мабуть тепер так не літаєш...

Трошки розтягнули багажник зашироким зробили а так все гуд зробили...... Тепер я так літати стараюсь коли дорога свобідна,якщо реально вже кудись невстигаю і коли в машині я сам один !!!!! Після аварії задумався що могло б бути, якби в той момент хтось переходив дорогу(

Опубліковано

Chery Elara, 2009 рв, 2.0

180 км/год Звірів - Дерно

і 3 людини в машині

Більше не ризикнув, це ж китаєць

BMW 525 2002 рв - 220 км/год.

по ківерцівський трасі, їхав по наречену, в якості молодого, друг за кермом :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...