Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Мій брат їхав 227 на Ауді А6 1996 року, мотор 2.0 по моєму....

а двоюрідний дядько кума сусіда знайомого мого знайомого на власні очі бачив машину, яка обігнала його на 301,96 км/год по моєму :smile3:

Відчуваєш різницю між братом і "двоюрідний дядько кума сусіда знайомого мого знайомого"? :angry2:

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Audi 100 avant quattro, 2.3 NF (1988) на Володимир (біля нового завода нестле) 190 км/год, згадав, що росава і відпустив педальку, та й страшнувато, якщо чесно.

Опубліковано
Відчуваєш різницю між братом і "двоюрідний дядько кума сусіда знайомого мого знайомого"? :angry2:

не дуже :)

а ще менше відчуваю різницю між 227 і 301,96 ;)

Опубліковано

Десь між Маневичами і Любешовом VW Caddy 2005 - 160 км/год.

Було ще і на Хонді Сівік 1988 року випуску - 160 км/год. але то було за бугром.

Опубліковано

Цікаво, а по цих постах, нам протоколи і постанови із ДАІ не будуть виписуватись за чесно вказану швидкість... ???

Опубліковано
беріть в машину GPS і ви побачите як брешуть ваші спідометри :D

У всіх спідометри брешуть. До того ж, в більшу сторону. Згідно правил EЭК ООН №39 середня похибка спідометра може бути лише позитивною і покази не повинна перевищувати фактичну швидкість більше, ніж на 10%+6 км/год.

Тобто фактично 150 км/год., а на спідометрі може бути 150+10%+6=171 км/год.

Опубліковано

а я по GPS підправив собі стрілку в приборці руками ;) - тепер бреше максумум на 2 кмч в більшу сторону. Але таки одна справа їхати по злітці зі швидкістю 150 кмч, а не по звичайній дорозі. В Крупі то гнав би і гнав - не відчуваэтся та швидкість бо знаэш шо назустріч не несеться такй самий "шумахер"

Опубліковано

Найшвидше - гнав Мерседес, здається С-класу (на фото) по автобану за маршрутом Trier-Koeln-Trier в Німеччині.250 км/год, далі спрацювала електроніка, мать би її))))

Улюблений Жужа, на рідному 1.2 двигуні, розігнаний мною до 122км/год (фіксувалося на Опелі Омега "С", що їхала позаду) на об"їзній Липини. Дико страшно, особливо якщо врахувати, що від 105-110км/год перед ЗАЗу відривається від дороги))))

post-3660-1263662779.jpg

post-3660-1263663140.jpg

Опубліковано
Найшвидше - гнав Мерседес, здається С-класу (на фото) по автобану за маршрутом Trier-Koeln-Trier в Німеччині.250 км/год, далі спрацювала електроніка, мать би її))))

Улюблений Жужа, на рідному 1.2 двигуні, розігнаний мною до 122км/год (фіксувалося на Опелі Омега "С", що їхала позаду) на об"їзній Липини. Дико страшно, особливо якщо врахувати, що від 105-110км/год перед ЗАЗу відривається від дороги))))

а чому фіксувалося на іншій машині? бо в своїй спідометр не робив? ^_^

А мерс красава...

Опубліковано
Москвич 412 ИЭ, двигатель 1,5 родной, 5-и ступенчатая КПП от полонез участок дороги Луцк-Дачное 160 км/ч. Больше не выжали потому что стало ссыкотно :_39: и началси населенный пункт.

З коробкою полонезівською спідометр трохи більше бреше :P

Спидомер поменяли на жигулевский, так что все норм, а сейчас электронный стоит :P

Опубліковано
а чому фіксувалося на іншій машині? бо в своїй спідометр не робив? ^_^

Робив і робить зараз. Але ти, певно, не стикався із спідометром в автомобілях "Запорожець"))) Там нереально визначити точні показники. А "десь там 120-130" мені не підходить)))

А мерс красава...

Їздив я і на більш "красавішому" (С-55 нібито) - але дуже обережно, бо він в N-разів дорожчий, та ще й клієнти з москви на нього в мого тодішнього "шефа" в офісі коньяк жрали чекаючи на свій "спецзаказ"))))

Опубліковано

Москвич ИЖ Комби 1.5 л 1988 р.в. - 140 км/час... нунах, після того на місяць від швидкої їзди заперло! :0086: ))

VW Passat 1.6TD 1987р.в., універсал, п'ять чоловік в салоні і в багажнику кілограм 60 лежало - 155 км/год... за Голобами... заївся з відкапіталеною Жигою Копійкою... Я після цієї гонки машину продав :D

Опубліковано
Москвич 412 ИЭ, двигатель 1,5 родной, 5-и ступенчатая КПП от полонез участок дороги Луцк-Дачное 160 км/ч. Больше не выжали потому что стало ссыкотно :_39: и началси населенный пункт.

З коробкою полонезівською спідометр трохи більше бреше :P

Спидомер поменяли на жигулевский, так что все норм, а сейчас электронный стоит :P

бу-га-га. Тим більше показам не можне довіряти. Спідометри жигулівський, коробка полонезівська, редуктор невідомо який, гума також... Це все впливає на покази спідометра. В такій комбінації важко сказати що він показував і на скільки ця цифра відповідає істині.

Ось це більше реально.

Москвич ИЖ Комби 1.5 л 1988 р.в. - 140 км/час...

Сам на 408 Москвичі з 412 мотором розганявся до такої швидкості. Після 120 км/год. машина дороги геть не тримає.

Інша справа на Mercedes 190D їхати 150 км/год. Керованість чудова, тільки шкода дизеля довго на таких обертах крутити. Запас ще є, але після 140 вже туго розганяється.

Опубліковано
а я по GPS підправив собі стрілку в приборці руками ;) - тепер бреше максумум на 2 кмч в більшу сторону. Але таки одна справа їхати по злітці зі швидкістю 150 кмч, а не по звичайній дорозі. В Крупі то гнав би і гнав - не відчуваэтся та швидкість бо знаэш шо назустріч не несеться такй самий "шумахер"

:blink:

а як ти його підправиш для всіх швидкостей? на малих зазвичай спідометр бреше мало - на може 5-7 км/год, тобто стрілку треба скорегувати на 1-3 мм назад (яка в кого шкала). а на високих бреше вже на км 10-25, мобто хід стрілки вперед лишніх 2-6 мм (яка в кого шкала)

Опубліковано

Hyundai accent 1.5 CRDI 180км/год Одеська траса (зупинив сигнал радар-детектора :D ). Audi 200 quattro 2.2 turbo 230 км/год. Мотоцикли до міряння піпіськами не допускаються? Циферки були б ще цікавіші ;)

Опубліковано
Hyundai accent 1.5 CRDI 180км/год Одеська траса (зупинив сигнал радар-детектора :D ). Audi 200 quattro 2.2 turbo 230 км/год. Мотоцикли до міряння піпіськами не допускаються? Циферки були б ще цікавіші ;)

валяй!

Опубліковано

ото є розум так ганятись????? Штрафувати штрафувати і сажати. Мірянння піпісками чи відсутністю сірої речовини? Якщо за себе не думаєте то подумайте за інших, самі повбиваєтесь та інших покалічите

Опубліковано
ото є розум так ганятись????? Штрафувати штрафувати і сажати. Мірянння піпісками чи відсутністю сірої речовини? Якщо за себе не думаєте то подумайте за інших, самі повбиваєтесь та інших покалічите

А сам то все по совісті і по закону?

Опубліковано

Одне діло їздити і наражати всіх на небезпеку у місті чи та трасі, де багато машин. А друге діло - ганяти на кільцевій... Хто впевнений у своїх силах - хай їздить так.

Опубліковано

Мерс 124 Е220 2,2 1995 года 215 км/ч по навигатору (тросик спидометра лопнувший был) между Люблином и Варшавой, дальше страшно было. Мерс Вито 2,2 CDI 180 км/ч - дальше, скока педальку не давил,не набирала скорости(мож кто знает почему?), участок дороги от Познаня на Лодзь. У нас на Одесской трассе 150 на Е220, больше не рискнул по нашим дорогам.

Вру - от Львова на Стрый по новой дороге уже 190 км/ч ехал на своём 124/220.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...