Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

і що? а скільки було таких аварій при швидкості 60 км/год? причина аварії залежить не тільки від швидкості

впевнений, що таких же?! Хочеш сказати, що при 60 і при 160 результат однаковий???

так одинаковий якщо тобі на зустрічну вилітає таж машина на швидкості 60-70 км год. подивись креш тести і скажи мені яка рішзниця між 60 і 160.

і що? а скільки було таких аварій при швидкості 60 км/год? причина аварії залежить не тільки від швидкості

правильно! Причин і так достатньо! Ну так давай будемо ЩЕ добавляти причин свідомо!

як тебе послухати то 100% аварій залежить від переживення швидкості. бред.

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

так одинаковий якщо тобі на зустрічну вилітає таж машина на швидкості 60-70 км год. подивись креш тести і скажи мені яка рішзниця між 60 і 160.

Господи, ПРО ЯКІ КРАШ-ТЕСТИ ТИ МЕЛЕШ?!!! Краш-тести робляться для оцінки рівня безпечності автомобіля для його пасажирів!!!

А я кажу про небезпеку, яку ТИ створюєш своїм авто ІНШИМ, значно перевищуючи дозволену швидкість!!!

Ти зрівняй КЕРОВАНІСТЬ авто при цих швидкостях!!! Зрівняй ЧАС, який водій має на реакцію і маневр!!! Зрівняй, наприклад, результат при пошкодженні колеса на тій і на тій швидкості!

як тебе послухати то 100% аварій залежить від переживення швидкості. бред.

ДЕ я таке сказав???

я бачу, "твая мой нє панімай" взагалі...

Опубліковано

Згадаймо шкільний курс фізики - кінетична енергія - тут і тут. Як видно з формул швидкість відіграє вирішальну роль.

Опубліковано

peugeot expert на найрівнішій ділянці траси Луцьк-Рівне 100 км/год і то щось стрьомно стало, до 90 скинув

Может спидометр ненастроен и показывает больше чем есть? Не проверяли по GPS?

Опубліковано

100-160-170, після таких швидкостей, коли їдеш собі по волі в те саме рівне зі шв. 80 км /год - на скільки комфортно, відчуття спокою, безпеки та задоволення від їзди.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Коли повз мене пролітає авто на шаленій швидкості, ніякої поваги до себе та інших учасників руху я не відчуваю

Особисто я, маючи сучасне авто, ніколи собі не дозволяю гасати, максимальна швидкість, на якій я їхав - десь 150км/год, і то це було при обгоні фури

нормально фури обганяєш, якшо врахувати що вони максимум 90-100 їдуть, уявляєш як вони повагу до себе відчувають?

Опубліковано

peugeot expert на найрівнішій ділянці траси Луцьк-Рівне 100 км/год

і то щось стрьомно стало, до 90 скинув

Щось ти слабо розганяєшся... Я на свому Експерті 2.0 HDi 110 км/год їхав! Більше ПДР не дозволило...

Якщо серйозно, то як тільки отримав права, то хотілось швидко їхати скрізь, та і дорога якась краща чуть була. В цій темі я відписувався раніше, як на старому Фольці більше 150 рухався. А зараз якось більше цінується тех стан авто і комфорт пересування. Та і ДАІшники з візирями в русі вже вміють міряти швидкості.

Опубліковано

А зараз якось більше цінується тех стан авто і комфорт пересування. Та і ДАІшники з візирями в русі вже вміють міряти швидкості.

а я зараз більше ціную власну безпеку, та безпеку інших учасників дорожнього руху

хоча причина несуттєва - головне що вона є.

Опубліковано

Москвич иж комби 1977 1.5 бенз. 140 км/ч

та ну не гони, таких горбків в нас не має щоб таку швидкість отримати:)

Опубліковано

та ні, москаль може розвивати таку швидкість (я їхав і більше на АЗЛК-2140, мусово було), але його мотор не розрахований на такі оберти, і для нього це вбивство

Опубліковано

У мене у тата москвич 412, так він їде 120-130 спокійно на 4 передач (3 передача 110 км )і. Тільки там коробка від опеля, міст, кардан та карбюратор. Може і ще щось :)

Опубліковано

та ні, москаль може розвивати таку швидкість (я їхав і більше на АЗЛК-2140, мусово було), але його мотор не розрахований на такі оберти, і для нього це вбивство

Максималка в АЗЛК-2140 140км. по тех даних, і високі обороти ніяке не вбивство для двигуна, масло тільки жерти буде. Інша справа, що на максималці постійно експлаатувати не варто. Для 1967 року розробки 412-й двигун у союзі був передовим і абсолютно конкурентним для тих років зі провідними світовими виробниками! Біда в тому, що за 30 років нічого нового не придумали, і принципово нову машину АЗЛК 2141 спочатку збирали з 412 двигуном :(

По тех. характеристиках для двигуна 412 "Мощность: 75/5800 л.с/об.мин

для порівняння:

ВАЗ 2101 (1,2л.) 1970р. - Максимальная мощность, л.с. при об/мин 64 / 5600

ВАЗ 2103 (1,5л) Номинальная мощность двигателя при частоте вращения коленчатого вала 5600 об/мин,: 71,4 л.с.

ВАЗ 2106 (1,6л. Мощность двигателя 75 л.с./5400 об.мин.,

ВАЗ 21083 (1,5л.) - 5600 об/мин,: 69 л.с.

Отож двигун москаля, досить таки високооборотистий!

На мою думку, для москаля висока швидкість скоріше протипоказана через керованість ніж через двигун. Колись давно, в роки юності, розганяв батьківський москаль 2140 в районі зеленого гаю десь до 135 км по спідометру. На той момент на одометрі був пробіг близько 230 тис. км і мотора ніхто не ремонтував - як завод зібрав, так і їздив.

З історії москаля:

"Мотор имел рабочий объем 1478 куб. см и развивал мощность 75 л.с. при 5800 об./мин. Максимальная скорость — 140 км/ч. Разгон с места до 100 км/ч за 18 секунд. Мощный, современный и очень надёжный двигатель был основным козырем «412-го» и на внутреннем рынке, и на экспортном. Автомобиль, кстати, широко предлагался на внешнем рынке. В первые годы выпуска большая часть Москвич 412 шла на экспорт.

Не варто чекати від автомобіля середини 60-х, характеристик сучасних авто :)

Опубліковано

byiviter, тепер збирай гроші на ремонт

Машина не моя, за кермом сидів не я. Всі були врізані в зю-зю, в тому числі шофер. Літає, бо має запасний мотор і запасний москаль. :D

Того ж дня і побив, тієї ж неділі і зробив.

Більше до нього в машину не сяду. :_07:

Опубліковано

Не варто чекати від автомобіля середини 60-х, характеристик сучасних авто :)

ага ну скажи це їм)

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/2101/mn2101sti/

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/21013/ne1r/

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/21013/ne1r/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...