Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Skoda Octavia 1.8 turbo - 180 км, але то я їхав з Ковеля на Луцьк, не провіряв скільки може максимум.

Mitsubishi Outlander 3.0 - також 180 їхали це для нього нормальна швидкість , десь буде можливість треба буде попробувати скільки він може.

Москвич ИЖ 412 - 110 і хватить з нього і то поп прямій, також по дорозі на Ковель :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь

b0rg ну як їду 100 кмч по спидометру, то GPS показує 98.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

73 км/год... "Мотором" виступав Камаз траса Володимир-Устилуг.. хотів мене скинути... не вдалося.. ;-)

73 км/год... Сам чуть з гірки траса Забороль-Білосток

74 км/год... "Мотором" виступав Камаз завантажений лісом.

Не механічний транспортний засіб.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не механічний транспортний засіб.. ;)

А який же тоді? Килимок-літачок?

:)

Чи в велосипедах перестали застосовуватися механізми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це по ПДР.

велосипед - транспортний засіб, крім інвалідних колясок, що приводиться в рух мускульною силою людини, яка знаходиться на ньому;

механічний транспортний засіб - транспортний засіб, що приводиться в рух з допомогою двигуна. Цей термін поширюється на трактори, самохідні машини і механізми (крім мопедів);

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BMW-325i траса Луцьк - Рівне - 220км/год Можна було і більше, але пасажири почали протестувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найшли чим хвастатись, найшли де швидкість міряти - де, на Україні, там де половина водіїв випадкові люди, які не мають права взагалі за кермо сідать, де більшість автопарку -ШРОТ, про стан доріг взагалі промовчу :huh: Ну-ну, міряйтесь піськами далі. Може покажуть по ЧП-Інфо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з колегою з відрядження їхали - на трасі Стрий - Львів - 194км.год. ваз-калина, новенький, тільки обкатаний. Більш не вдалось розігнати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg ну як їду 100 кмч по спидометру, то GPS показує 98.

ну. а їдеш 170 по спідометру - що показує gps?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yamaha Fazer 600cc 2007р - 177 км\год, далі здувало ^_^ на безлюдно-безмашинному шматочку дороги у Горохівському районі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

145 на ВАЗ 21011 1980 року випуску, мотор 1,3.

Траса з Любомля до Ковеля. Далі і страшно і машина показувала на те, шо готова їхати по запчастям :)

На рахунок GPS: він же показує вашу горизонтальну швидкість, а коли ідеш то на горбочок, то з горбочка вона значно вдрізняється від тої, що на спідометрі.

Хоча зразу хочу зазначити - їхав чисто щоб протестити наскільки нормально карбюратор настроєний. В нормальних умовах виконую всі вимоги ПДР і іншим цього бажаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GPS визначає координати в тривимірному просторі. Стверджувати, що вимірюється лише горизонтальна швидкість - надто поверхово. У вас є дані, які це підтверджують?

Я колись бавився з туристичним Garmin 60-серії, модель зараз точно назвати не можу - не пам'ятаю. Він точно показує не лише горизонтальну швидкість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не готовий спорити на цю тему. В мене просто склалося таке враження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з колегою з відрядження їхали - на трасі Стрий - Львів - 194км.год. ваз-калина, новенький, тільки обкатаний. Більш не вдалось розігнати.

цікаво ви Ангелів охоронців зарання запрошували до себе в машину чи чекали що підлетять. Каліна то не та машина на котрій варто ставити експеременти з розгону - перший раз повезло вам, інший раз не обовязково, себе не жалко - пожалійте тих хто їде поруч і на зустріч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво ви Ангелів охоронців зарання запрошували до себе в машину чи чекали що підлетять. Каліна то не та машина на котрій варто ставити експеременти з розгону - перший раз повезло вам, інший раз не обовязково, себе не жалко - пожалійте тих хто їде поруч і на зустріч

Згідний, то раз було таке, цікаво було. Я теж не любитель таких приколів,.. просто тоді ніч була, траса - ляля, машин не було. Ризикнули. Це було раз і більш не повториться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ночью на такой скорости? А если бы ёжик под колёса кинулся - как среагировали бы на его тень? Маньяки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навіть, коли невеликі тварини кидаються під колеса, різко не гальмую і не кручу кермом. Краще бампер з радіатором поміняти, чим машину доставати з кювету і по лікарням валятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навіть, коли невеликі тварини кидаються під колеса, різко не гальмую і не кручу кермом. Краще бампер з радіатором поміняти, чим машину доставати з кювету і по лікарням валятись.

А якщо великі п'яні тварини? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк - Рівне: Ford Focus 2, 1.6 (100 лошадок) 195 км/год

(по поспорту максималка 173 км/год)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Astra Coupe Turbo: 250км/год - по спідометру, Київ-Бориспіль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваш ангел-охоронець не літає із швидкістю понад 100км/год :excl:

будьте обережні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваш ангел-охоронець не літає із швидкістю понад 100км/год :excl:

Надіюсь по GPS заміряв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Траса Київ-Одеса. Мерседес, 3,2 л, автомат, 260 км/год (було покладено стрілку). Правда, за кермом був не я. Знаю, що не повірите - викладаю відео, яке зробив сам, сидячи поруч.

На своїй Епіці (2,5 л, автомат 5ступка) 9 місяців тому розганявся до 200, їдучи з Києва до Луцька.

Підтримую! Е320 це ракєта!!! Я правда на 245 відпустив газ, бо було відчуття що сижу у кабіні реактивного винищувача. А так стрілку покладе без проблем ^_^

На "Ланос" 1.6 16V розганявся до 170 км/г, також думав що йду на "взльоТ" :D

Старенького УАЗ-ко розігнав колись до 120, також мовити стрілку поклав, але такі випробування варті для машини дуже паганими наслідками, особливо для вітчизняних моторів... та для закордонних також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старенького УАЗ-ко розігнав колись до 120, також мовити стрілку поклав

Колись був пасажиром в УАЗику якій розігнали також десь до 120. Це було в горах і тоді я зрозумів нашо там для пасажира ручка на торпеді.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...