Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
відомо якісь технічні характеристики кінотеатру?

розмір екрану,

кількість місць в залі,

і звісно ж які будуть ціни та якість фільмів?

бо як взнав, що зараз в Промені крутять релізи "електрі4ки", то краще вже дома безплатно те кіно подивитись...

Буде 2 зала ( 204 і 36 місць)

Сучасне обладнання як в рівненському кінотеатрі

Ціни від 20 до 50 грн

в рівному 2 кінотеатри

обладнання як в ері чи україні?

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Наконецто у нас будет нормальный кинотеатр :) Надеюсь.

Кста народ а где можно купить очки для просмотра 3д?

Опубліковано
Наконецто у нас будет нормальный кинотеатр Надеюсь.

меня терзяют смутние сомнение (с) нарахунок нормальності...

а очкі тама мають видаватись =)

Опубліковано

Обнадійлива новина. Луцьк помаленьку піднімається. А то в сусідів кіно можна нормально подивитись, а ми що гірші?

Опубліковано

Отличная новость.

Бронирование по телефону - было бы как-никак к стати (или через инет), т.к. думаю желающих будет не мало  :P

Опубліковано
Сучасне обладнання як в рівненському кінотеатрі

можливо він з часом ввійде в мережу Кінопалац?

не такий гарний той Кінопалац як його малюють. він просто розрекламований більше. був у Дніпропетровську в мережі Кіносистема - дуже навіть потужно чи у Правда-Кіно - здається ні до якої мережі кінотеатрів взагалі не входить, але все зроблено дуже якісно.

Опубліковано

Та мне не для "тама" :) нужно мне для меня у меня дома свой кинотеатр есть 42" FULL HD :) Хочу попробовать посмотреть в 3D :) А то случайно скачал мультик и фильм и не обратил внимание что они 3D :)

Опубліковано

Та мне не для "тама" :) нужно мне для меня у меня дома свой кинотеатр есть 42" FULL HD :) Хочу попробовать посмотреть в 3D :) А то случайно скачал мультик и фильм и не обратил внимание что они 3D :)

а він може відтворювати 3D? бо тут питання не тільки в очках, а і в тех. характеристиках пристрою на який виводиш картинку (монітор, телевізор)

Опубліковано
а він може відтворювати 3D? бо тут питання не тільки в очках, а і в тех. характеристиках пристрою на який виводиш картинку (монітор, телевізор)

Опа :) А я думал проблема только в очках? А что есть спец. телевизоры для 3D? Я думал там делается какието смещение цветов и все береш очки и смотришь? Разве не так?

Опубліковано

16 числа анонсують відкриття "Аватаром"

дзвонив до них - квитки можна купити в "Нашому краї" на Шевчченка і якийсь магазин спортивний в центрі (прослухав який)

ціни від 20-до 50 грн в залежності від години сеансу

підем...

подивимось..

Опубліковано

Опа :) А я думал проблема только в очках? А что есть спец. телевизоры для 3D? Я думал там делается какието смещение цветов и все береш очки и смотришь? Разве не так?

Зображення повинно виводитись в 120 чи 160 герц, якщо память не зраджує.

Опубліковано

Нічо. свою FulllHD 42-ку перед ком'юніті ти засвітив. ;)

Опубліковано

Зображення повинно виводитись в 120 чи 160 герц, якщо память не зраджує.

для отримання об"ємного зображення відео йде двома потоками, тобто загальна частота ділиться на два, а в сумі вона має давати 120Гц, як мінімум. апаратно реалізація 3D в телевізорах дууууууууууууже велика рідкість. по-моєму поки лише одна фірма робить серійно 3D телевізори. загалом багато відповідей на питання можна отримати тут

Опубліковано

Ага, розкатали губу на "Аватар" в 3D форматі.

Щасссс. Телефонував на тел. комплекса і обламали, сказали що зображення в звичайному 2D в червоній залі.

Опубліковано

цікавить ще таке - якого розміру екран там буде, якщо зал на 36 і 200 чоловік? Проектор там звичайний може поставили і гордо назвали кінотеатром? хтось був-бачив шо там стоїть? а то я в "відеозали" ще в 90-тих находився вдосталь))

Опубліковано
У кінокомплексі дві зали: червона – 2D зала, розрахована на 204 місця та синя - 3D зала, розрахована на 36 місць. Зали обладнанні звукопоглинаючими панелями та широкоформатними екранами (розміри екрану у великому червоному залі 13 м на 5,6 м, у малому залі – 5 м на 2,8 м)
Ага, розкатали губу на "Аватар" в 3D форматі.

Щасссс. Телефонував на тел. комплекса і обламали, сказали що зображення в звичайному 2D в червоній залі.

фільм показують не просто так. для цього треба придбати права на прокат, а 3D версія коштує думаю ой як дорого. поки в 3D будуть наукові короткометражки та повнометражні мульти зроблені у відповідному форматі.

Опубліковано

щодо обладнання. інфо з сайту Адреналін-сіті

В обох залах встановлено новітнє кінопроекційне обладнання – шестиканальна система Dolby Digital Surround Ex, яка функціонує у відповідності до акустичних вимог "Dolby Laboratories Inc." Її головна особливість в додатковому surround-каналі формату Dolby Digital, завдяки якому звук у залі розповсюджується більш точно (на кожне крісло залу однаково), та передає усі тонкості існуючих спецефектів. За допомогою Dolby Digital Surround Ex у кожного глядача, який знаходиться в залі, посилюється відчуття реальності подій, що відбуваються на екрані.
Опубліковано

16 січня відкривається 2D кінотеатр на 200місць в РК "Адреналін сіті"

квитки від 25грн вранці до 40грн ввечері.

в одному ряду 24місць

відповідно "центральні" - місця 11,12

.

Опубліковано

в одному ряду 24місць

.

здається така тема вже є...

тиць... <_<

Опубліковано

в одному ряду 24місць

.

здається така тема вже є...

тиць... <_<

"Тиць" і ...

"Виявлено помилку:

Посилання, по якому Ви потрапили на цю сторінку є битим або видаленим."

Опубліковано
в одному ряду 24місць

відповідно "центральні" - місця 11,12.

Не, не так - центральные 12 и 13 ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...