Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Вартість польоту - орієнтовно 100 грн. Акційна ціна діє до 31 серпня 2009 р.

Зазвичай всі платять по 150 - на Бандерштаті така ціна була.

Знижка власникам дисконтної картки мережі супермаркетів «Наш Край» - 5%.

Знижка пред‘явнику купона, розміщеного в «Адреналін Таймс» - 10%

І знижка Осєнє за пєар млять 15% желатєльно.

Опубліковано

Хм, а як щодо інфи на сайті:

ЦІНИ

Вартість польоту - орієнтовно 100 грн. Акційна ціна діє до 31 серпня 2009 р.

??
Опубліковано
Нарід, а картинг вже працює? Катався хто?

Якась там обстановка мутна.

Картодром зробили класно ( я порівнюю з чешськими та польскими критими картодромами), приїздив з поляками, вони відкатали--відгуки схвальні

а обстановка як раз "адреналінова", не така рафінована. як в Броварах ( а там, до речі ціна від 70 до 120 грн за той самий час) Щоб казати, що мутно - поїздіть по Україні або Польщі. В тій "розрусі" є щось прикольне. Хто побільше - має пам'ятати Промзону в Київі - в принципі те саме.

замовляли вчора пейнтбол - рекомендую, гра динамічніша ніж в Гараджі, і літав з жінкою на параплані.

Хоча, скажу, що для дітей нічого нема. Тому пагано, що мойїх двійко дома залишав. Оцеб ще зробили.

хочу сказати, що зробили хлопці добру справу для Луцька, все краще ніж сидіти на Лесі і казати, млін, нема що робити, кататись і тд

Опубліковано
і чьто ви хатітє ентім спрасідь?:)

Не розумію, чому "зазвичай всі платять 150". І що значить "зазвичай"? І від чого він залежить?

• Адміністратори
Опубліковано

Ніхіла треба заробляти щоб отако відтягуватись у всяких адреналінах :)

Опубліковано

Від довжини польоту залежить. Якщо дууже короткий (хв з 5) - то може бути і 100 грн. Хоча вся "програма" займає хв з 10.

Рома, на вєлік тоже треба заробляти. Не нада :)Тим більше парашути в Рівному дорожчі, ніж польоти на повітряному бурчику :)

Опубліковано

А скільки зараз парашут там? Коли я стрибав був ~100 грн., але це було років 5 тому, банджі у Кам"янці тоді ж було 200 грн. Але 200 грн. сьогодні і 200 грн. тоді це - різні гроші.

Опубліковано

Сьогодні вперше прокатався з друзями на картингу в Луцьку. Враження - класс.

Тільки за десять хвилин трохи руки втомились.

Приємно, що ведеться статистика кругів і фіксується максимальна швидкість,

час кругу, мінімальний час кругу, кількість кругів за весь час.

post-606-1250544029.jpg

Опубліковано
і чьто ви хатітє ентім спрасідь?:)

Не розумію, чому "зазвичай всі платять 150". І що значить "зазвичай"? І від чого він залежить?

Зазвичай - це коли не діє акційна ціна, а наразі - до 31 серпня ціна 100 грн.

Я літала, враження - супер! І місто наше дуже гарне зверху! Фотік із собою варто брати в політ!

Опубліковано

Можу сказати що лишився задоволений. На картингу катались четверо, (взагалі там п'ять машин). Було цікаво пообганяти інших людей, після цього ще приходив декілька разів, але їздили всього двох, всежтаки компанією їздити набагатоцікавіше.

По планеризму, то дух аж захоплює коли піднимаєшся над Луцьком.

Планую піти туди на день незалежності, думаю буде також цікаво.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...