Перейти до змісту

Компромат на кандидатів в президенти...

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Про ЮВТ

Підкуп виборців за подачку http://video.i.ua/user/1297769/28119/156882/

Я отсидел за Тимошенко...

История воровки ЮВТ (это вам не шапки тырить) http://video.i.ua/user/1475847/32446/155278/

БЮТовец обнародовал компромат на Тимошенко

«Кроме того, она на крючке у Генпрокуратуры России за закрытие по сроку давности уголовного дела в связи с завладением 480 млн долл. США. А значит, как политик она становится несамостоятельной и уязвимой», - считает Дмитрий Чобит.

http://polemika.com.ua/news-47303.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

Мав би мільйони (не гривень звичайно) і балатувався на президента, теж би міг зробити такий компромат як у цьому відеоролику на свого найближчого конкурента. Це для нас пересічних може здаватись, що тисячі тих пакетів з продуктами коштують дуже багато, а для когось з майбутніх "президентів" це копійки (1000пак Х 100грн = 100000грн=12000$). Це можна назвати такою собі інвестицією, адже коли станеш президентом гроші можна запросто відбити, вільної землі в нас ще багато, не все приватизовано за копійки ітд.

Вчора був у товариша в селі, так він розповів про те, що їм пообіцяли 200 грн за "правильно" заповнений бюлетень на користь одного з кандидаТТів, якщо той пройде у першому турі виборів. Гроші виплатять після позитивного результату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня с удовольствием посмотрел документальный фильм "Stealing popcorn" - "Ворованный попкорн", премьера которого

прошла недавно в одном из голливудских кинозалов - "Arcliqht Theatre Hollywood". В этом фильме, люди непосредственно

занимавшиеся в США "делом Лазаренко", а именно прокуроры, следователи и сотрудники ЦРУ, рассказывают о том как

Юлия Тимошенко вместе с Лазаренко грабила украинский народ: говорится о схемах, об оффшорах, называются суммы...

Одно только жаль не упомянули о причастности "Газовой Принцессы" к убийству донецкого бизнесмена Евгения Щербаня и его

жены. Ведь показания Кириченко уже давно ждут своего часа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня с удовольствием посмотрел документальный фильм "Stealing popcorn" - "Ворованный попкорн"

дай сЦылку на интернет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2621892 Попробую слить на FTP хотя раньше никогда им не пользовался, незнаю получится ли.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня с удовольствием посмотрел документальный фильм "Stealing popcorn" - "Ворованный попкорн"

Тут лежить, і продубльована тема є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут лежить, і продубльована тема є.

No comments...

Scan-001-_2_.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто оплатил убийство Евгения Щербаня?

http://zadonbass.org/news/hot/message_4099

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, якщо ти працюєш на підприємстві, і тобі там платять зарплату, а ти з авансу за дві пляшки найняв бомжа щоби він спалив сусідську дачі, то підпал оплатив твій роботодавець?

а Євген Щербань - це такий ангел, його жалко , да?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні не шкода, так само як не шкода і його дружину застрелену разом зчоловіком та батьком на очах у власних дітей, лише за те що він перешкоджав захопленню ЄЕСУ донецького регіону. Також не шкода Валерія Олійника, зовсім не жаль згвалтованіх педофілами дітей. А менше за все шкода тих людей які вимушено стали безробітніми абож по декілька місяців не отримують зарплату завдяки умілому керівництву Юлі та ії каманди. Мені не шкода свою дочку яка як інвалід дитинства отримує пенсію аж у 570 гр. Навіщо шкодувати бидло, воно того не варте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні не шкода, так само як не шкода і його дружину застрелену разом зчоловіком та батьком на очах у власних дітей, лише за те що він перешкоджав захопленню ЄЕСУ донецького регіону. Також не шкода Валерія Олійника, зовсім не жаль згвалтованіх педофілами дітей. А менше за все шкода тих людей які вимушено стали безробітніми абож по декілька місяців не отримують зарплату завдяки умілому керівництву Юлі та ії каманди. Мені не шкода свою дочку яка як інвалід дитинства отримує пенсію аж у 570 гр. Навіщо шкодувати бидло, воно того не варте.

Що не будь...діти згвалтовані педофілами, ай - яй -яй...батьки дітей сиділи і чекали, поки прийдуть вибори, вони пожаліються у Парітю Регіонів, яка їм звичайно, допоможе, і вони всім розкажуть, як педофіли гвалтували їх дітей.....А до виборів де вони були? там де і їх діти....бо ніхто нікого не гвалтував!!!! І Юля в нас сама погана всіх звільняє, всіх примушує бути безробітними, да?....ті хто хочу працювати, будуть працювати завжди....і це не залежить від Тимошенко! Потрібно починати з себе, а не ждати, поки хтось щось колись комусь дасть!!!!

А зато Янукович білий і пушнастий, і взагалі просто милий дядько, який дасть і пенсію, і роботу і усе....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я поняв, що головне знайти причину усіх своїх персональних бід:)

Євген Щербань, якщо ти по тексту помітив, не з альтруїстичних мотивів перешкоджав, а відстоював свої власні інтереси. Бізнесові. Тобто, про гроші власні думав, не про народ:)Крім того, було ще декілька версій з яких бізнес-причи його могли ..елімінувати:)

про Олійника- не буду заперечувати, надто усе показово. про педофілів.. так як себе ведуть мама-папа, так як усе це озвучується.. то хто їх там ололо, як і з ким, та й чи взагалі ололо- суд докаже, будем говорити

а от про дочку... а скажи - у неї пенсія так скаче , да, постійно? приЮщенку 1000, при Януковичу 1500, при Юлі 570, при Єханурову 1200, при Юлі знову 570?Ну, ія кщо ти сам про свою дочку кажеш "бидло"-то хто тобі лікар??і далі пиши свою графоманію

нє, не так??

так тоді потрудись там пошукати щось про Ахатя Брагіна(Алік Грєк), його на стадіоні Шахтьор десь в ті часи шо Щербаня пищ пищ, взірвали, там в шахтах часом знаходять чиїхось конкурентів у муміфікованому стані, ну і всяке інше гівно(типу убиту у Швейцарії першу жінку Ющенка чи ще щось). А то якось скучненько ти так, однобоко у гівні риєшся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хей! народ! давайте не будемо переходити на особистісні образи!!!

жоден політик при своїй владі не зробив і не зробить нічого хорошого!!! я зневірилася у всіх!!! а стосовно того, що працюють всі, хто хочуть - ахінея, бо це не так.... працюють аби виживати, а не за власними вподабаннями (освіта, покликання, вміння - потрібне підкреслити).... ось так от....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хей! народ! давайте не будемо переходити на особистісні образи!!!

жоден політик при своїй владі не зробив і не зробить нічого хорошого!!!

ну кагбе близько до правди:) а усім щастя не буде- щоб усі і за покликанням, і за омріяне бабло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Tolik_lt, якщо Ви вирішили що Олійника чи сотні тисяч безробітних та безоплатних громадян України або ж когось зі своїх рідних я вважаю бидлом, то напевне такі поняття як іронія та сарказм Вам невідомі. Чи можливо брак сірої речовини завадив Вам до кінця зрозуміти мій пост. Що ж не мені Вас лікувати.

Тепер стосовно гівна. Здається ця тема була спеціально створена для того щоб у ній викладали посилання на компрометуючі кандидатів у президенти матеріали. І замість того щоб виливати тут свою жовч Ви могли б просто вказати на любу стать тю стосовно скажімо "Донецької мафії" та її лідера Януковича. Чим значно підвищили б рівень політичної свідомості форумчан та гостей форуму. За що я особисто був би Вам щиро вдячний.

І на кінець до графоманії. Так Ви неодноразово ставили мені у репутацію мінуси за мої вірші про Юлю, при цьому називаючи мене, то "ріфмопльотом", то "скучним графоманом". Щиро зізнатися мене дуже тішить така Ваша реакція, вона стверджує лише те, що раз Ви пінитеся від злості, то значить

мої слова попали в ціль. Я читав та чув дуже багато коментарів на свої вірші, і зізнаюся Вам без надмірної сором'язливості всі вони доволі позитивні. Та лише Ви і Ваше роздратування надихають мене знову та знову брати до рук перо. За що дуже Вам вдячний, і дай Вам Бог довгих років життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дворазово ставив:)

Поплавського теж часто по телевізору крутять, але то не значить, що це хороша музика:)але за перо берись- може, колись щось вартісне вийде :D тєрпєньє і труд усьо пєрєтрут.

а щодо гівна- то мені цікаво спостерігати як ти увлєчьонно і емоційно бабраєшся тільки в одному кутку басейна- от я і стимулюю тебе поплавати і в інших місцях:))а то, шо ти сюда постиш- це слухі і сплєтні, при чому отакі :bayan: , а не компромат :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм про "газову принцесу"

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=49019

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В России Тимошенко призналась в преступлении (ЭКСКЛЮЗИВ)

http://obozrevatel.com/news/2010/1/12/343890.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера, 14 января 2010 года, встречать кандидата в Президенты Украины Виктора Януковича привлекли детей - учеников 10-11-х классов школ Орджоникидзевского района. Детей нарядили в бело-голубые шапочки с надписью «Мы за Януковича», шарфики с такой же надписью, взяли в руки бело-голубые флажки и отправили на окружную дорогу - встречать кандидата в президенты Виктора Януковича.

Как сообщил «Главному» сопредседатель Харьковской правозащитной группы Евгений Захаров, дети простояли на дороге больше часа, замерзли и учителя их отпустили домой (по сведениям «Обкома», вчера в Харькове было 7 градусов мороза и очень сильный ветер).

Как только дети оказались дома, в Харьковскую правозащитную группу начали обращаться возмущенные родители с жалобами на такие действия директоров школ № 85 и №157. Впрочем, там были и ученики других школ, отметили в ХПГ.

Чтобы выяснить, что это была за акция поддержки несовершеннолетними кандидата в Президенты Украины Виктора Януковича, правозащитники обратились в Орджоникидзевский районный отдел образования, заместитель руководителя которого уверенно заявила, что они такую «телефонограмму в школы не отправляли», но в тоже время ушла от ответа на вопрос - не было ли устного распоряжения.

В городском Департаменте образования ХПГ заверили, что это инициатива директоров школ.

«У меня нет слов, чтобы комментировать это безобразие. Это хамство!», - сказал в беседе с корреспондентом «Главного» Евгений Захаров.

Он также заявил, что Харьковская правозащитная группа предлагает «родителям, чьи дети, не дай боже, заболеют после этой принудительной прогулки, или попадут еще в какую-то неприятность в учебное время», обратиться в суд с иском о компенсации материального и морального ущерба от школы и районного отдела образования.

ХПГ также обязуется оказать юридическую помощь в этом вопросе.

"Обком"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимошенко лжет об аренде собственного дома (ДОКУМЕНТЫ)

http://obozrevatel.com/news/2009/12/22/340819.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...