Перейти до змісту

Названо учасника від України на Євробаченні-2010

vrm

Рекомендовані повідомлення

Названо учасника від України на Євробаченні-2010

Перший національний канал назвав ім'я виконавця, який презентуватиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2010.

Ним став співак — початківець Василь Лазарович. Таке рішення прийняла сьогодні, 29 грудня, художня рада Національної телекомпанії України, повідомили у прес-службі Першого національного.

«Я переконаний, що Василь Лазарович гідно представить своїм бас-баритоном Україну в Норвегії. Було вирішено, щоб не створювати ажіотажу навколо конкурсу Євробачення, обрати представника шляхом внутрішнього голосування», — заявив президент НТКУ Василь Ілащук.

На участь у Євробаченні-2010 від України претендували 58 виконавців, з яких журі НТКУ обрало 31 півфіналіста, з числа яких визначило 15 фіналістів.

Як повідомила директор ТО музичних і розважальних програм Олена Загороднюк, багато країн, наприклад, Швеція та Ізраїль, визначають своїх представників на Євробаченні без проведення національних відборів.

«Для мене не є несподіванкою такий формат обрання представника на Євробачення. Ми починали свою участь в конкурсі з кандидатури Олександра Пономарьова, який сам обирав пісню для виступу. Наступного року була Руслана, теж зі своєю піснею і це була перемога. Існує декілька форматів відбору на Євробачення і компанія-мовник може сама визначати, хто буде представляти країну. І це може бути як внутрішній конкурс, так і національний відбір. Цього року ми зупинилися саме на внутрішньому конкурсі ", — сказала Загорднюка.

Василь Лазарович. Коротка інформація.

У 2002 році Лазарович отримав диплом вокаліста університету ім. Стефаника в Івано-Франківську; зіграв Олександра ІІ в мюзиклі Екватор.

У 2004 році — протягом року був у Білорусі солістом оркестру під керівництвом Михайла Фінберга; виступив на конкурсі Слов'янський базар;

У 2005 році — студент музичної академії ім. Чайковського

У 2007 році — 9-е місце на конкурсі Нова хвиля в Юрмалі.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну добре що аматори, особисто я радий що не люди з бомонду з баблом. Хлопець хай готується. Щиро бажаю успіхів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нього гарний кліп і пісня є. Мені сподобалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Все міняється. Представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010" в Осло, у травні співачка Alyosha з піснею "To be free" (зараз ще не ясно бо рада Євробачення її не прийняла)

785c3-450.jpg

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить проводити Євробачення в Києві не дуже вигідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дєфчьонко страшненьке, і вигляда дешево. Зато завдяки їй я дізнався про Лінду Перрі(Linda Perry)от хто рєальнє класно співає

Я підозрював, що уже знайомий З Перрі- такі да, вона колишня солістка 4 Non Blondes(була така група в 90-і) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить проводити Євробачення в Києві не дуже вигідно.

Згідний.Хто така ця "Альоша"??взагалі ніразу не чув.На 1 місце думаю навіть не претендує. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивилася виступи претендентів. Вперше чула цю виконавицю. Вразила. (на відміну від інших)

Сподобався голос, невимушеність, легкість виконання. Та й пісня, як на мене, цікава.

Є родзинка в тому виконанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дєфчьонко страшненьке, і вигляда дешево.

фотка - овно. по ящику виглядає краще. голос є, сіськи - нема, вже якесь різноманіття :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось у мене наабарот... сіськє вроді є, а з голосом праблєми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Факт несоответствия был установлен после анализа композиции, проведенного юристами и представителями НТКУ. После переговоров с исполнительным директором "Евровидения" Сванте Стокселиусом было принято решение сменить песню. В настоящее время жюри отборочного тура прослушивает песни, из которых им предстоит выбрать одну, с которой Алеша будет представлять Украину. Завершить выбор планируется не позднее 26 марта 2010 года.

ось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда,плагиат просто наинаглейший!В общем,Альоша одним словом.

ЗЫ:У Рыбака тоже не совсем отмытая песенка была.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО

це не Євробачення-2010 а Україна НЕ має талантів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, десь повилазили такі, що люди перший раз їх бачили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, десь повилазили такі, що люди перший раз їх бачили...

Само цікаво де їх понабирали)) Десь половина тих кого бачим вперше)

Тут фотка невдала зовсім, по тєліку вона якась краща була))

Ну і коли Герман вибрала її, вздихнув з полекшенням, ато та Маша то вобще ппц ИМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В шоу "Україна має таланти" і то краще співають..

Або хоча б Лазаровича вже б вибрали. Солідний мужик :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені пісня тої Альоші навіть чимось сподобалась.

Вона (пісня) не така як усі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре що представлятиме не Боря Апрель....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі необхідні супровідні документи на Євробачення потрібно було подати ще до 22 березня. В зв"язку з останніми подіями це виявилось неможливим, і тому дату було відтерміновано до 29 березня. Крім того, Україна має сплатити через це спізнення штраф.

Дуже жаль Лазоровича, він втратив на розкрутку пісні багато грошей, які йому навряд чи хтось поверне, хоч він і заявив, що буде вимагати компенсацію 50 тис.дол., які він витратив.

Дівчина, як на мене, співає непоганою, хоча відчувається, що все вже давно схоплено. І Валід Арфуш після виступу всіх виконавців її відмітив, і Герман відкрито за неї вболівала (казала, що в фінальній суперечці її голос переміг).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дожились... тепер різні лівійські обізяни нам нав'язують, що слухати і дивитись :g16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 2 дня оголосили, зібрали, послухали, проголосували і послали тих хто і "мав" поїхати, за дєржаву абідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З новою піснею цієї Альоші ми впали з 10-го місця на 20-те.

Мені ця композиція теж посередня.

opr0CWC9.mp3

opr0CWC9.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Альйоше не только конкретный Янукович нравится – она еще и поэзию Чехова читала

Полку образованных прибыло…

Приводим фрагменты чат-конференции нашей представительницы на «Евровидении» Альйоши на сайте «Корреспондент»:

- Ваше отношение к нынешнему Президенту?

- Хорошо. Можно сказать, что он с нашего района. Люди донецкие и запорожские - они очень конкретные. Они не будут разжевывать, у них только один вариант решения. И это очень правильно: все решается быстро и четко.

- Читали ли вы поэзию Антона Павловича Чехова?

- Читала, безусловно, это было в школе. И поэзию и прозу.

"ОБКОМ"

29 Марта 2010 18:30

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Альйоше не только конкретный Янукович нравится – она еще и поэзию Чехова читала

Полку образованных прибыло…

...

- Читали ли вы поэзию Антона Павловича Чехова?

- Читала, безусловно, это было в школе. И поэзию и прозу.

Мда...

То Альоші Герман дала почитати з особистої бібліотеки Януковича. :smile3: Піднімає культурний рівень, так сказать, дівчинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...