Перейти до змісту

33 квартал

Гість

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Эх яка краса...а зараз ці клуби, гральні автомати, магазичники, пустирі, стройки... З зеленого Луцька зробили наполовину індустріальне місто, закинуте сміттям з будівельних майданчиків. А про озеленення міста ніхто не думає..

Опубліковано
щось я не можу зрозуміти у яких місця зроблені фото :(

Можна сказати з Троянди

Опубліковано
Эх яка краса...а зараз ці клуби, гральні автомати, магазичники, пустирі, стройки... З зеленого Луцька зробили наполовину індустріальне місто, закинуте сміттям з будівельних майданчиків. А про озеленення міста ніхто не думає..

Та я б не сказав. Як на мене, то зелені досить такі немало в місті і на 33-му зокрема.

Опубліковано

скорее начало 90-х

В начале 90-х я уже польские жвачки покупал на "Варшавке" :)

А на фотках - чистое поле аж до автостанции.

Опубліковано

Ще знайшов фотку цікаву, доречі, якщо збільшити на горизонті видніються літаки-кукурузники post-783-1262683093.jpg

• Адміністратори
Опубліковано
Какой год? :)

в 1986 году м-н "ювілейний" вже був побудований. Так, як він будувався кілька років - то думаю це фото десь 1983-1984

Опубліковано

А в то время планировка города была такая же, как теперь? Пр.Відродження (Карла Маркса) и пр.Молоді (Ворошилова) уже существовали?

Интересно было бы посмотреть, как застраивался город годов так с 50-х (по районам) с интервалом лет в пять...

Опубліковано
Какой год? :)

А в сторону пр.Молоді снимков нет?

Рік точно не знаю, але десь так як і люди пишуть. Ось що нарив на рахунок Молоді post-783-1262687837.jpg

Опубліковано

Вау :)

Когда-то в школьной библиотеке брал книгу про архитектуру, про Луцк в частности. Там вроде как писалось, что "муравейник" на 33-м удостаивался всесоюзной премии... Не могу вспомнить название. Никому не попадалась такая книжка?

Опубліковано

не "муравейник", а "пчелиные соты" - Чеський проект.

Я пам'ятаю ті часи, коли замість теперішнього "Аверса" - було поле. Кукурудзяне, ріпакове і т.д. Не було Автостанції.

Ходив автобус 9-й маршрут. Який розвертався там, де зараз там-там (приблизн). Бо мосту також не було. І ходив автобус до філармонії. Тоді не було філармонії - була автостанція.

ось так.

а замість теперішньої вулиці федорова - був Мототрек. Мотокорос. А перед тим - танкодром.

в Літаку (що по молоді) - показували мультики "Ну постривай". Ми ходили дивитися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...