Перейти до змісту

Промоутери

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Як ви ставитеся до людей які стоять і втюхують рекламку, особливо нав'язливих рекламщиків дверей. Які прямо в очі лізуть з своїми папірцями. От скажіть хіба це виховано коли я йду вулицеею в одній руці пакет в іншій тримаю телефон і веду розмову, а він мені тиче під ніс свою бумажку з рекламою дверей. Накуя мені в той момент ті двері і як я маю взяти в нього той папірець? Зубами? :angry:

В таких випадках виникає бажання дати по дурній голові (бо якби був розум, то він би знав правила етикету) тому промоутеру. Понабирають селюків і вони тичуть ті бумажки всім

:angry: :angry: :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці товариші з дверми мене також достали. Вже більше року стоять біля Варшавського та Північного ринків. Вже всі двері, що могли, мабуть поставили :)

З іншої сторони, мені їх жалко, не знаю, за що їм платять, за кількість бумажок чи кількість клієнтів, здається роздають бумажки з безвиході.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виникає таке стійке бажання втулити!! Особливо, коли так зненацька викидає ту криву руку перед обличчям!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буває таке:-) Я уже намагаюсь оминати той участок дороги, що веде до ринку. Або просто мовчки беру бумажку - нерви дорожчі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Притримувався вашої точки зору досить тривалий проміжок часу, якби не випадок ...

Змінив роботу і відкривалася нова філія. "Сталічноє" керівництво, яке приїхало на відкриття, порахувало, що рекламну компанію з флаєрами фірма, якій заплатили кошти, провела дуже в’яло. В результаті чого абсолютно весь персонал було вигнано на вулиці з флаєрами. Саме тоді я відчув на скільки не вдячна функція промоутера. З того часу незважаючи, що мені пропунують я завжди кажу "дякую", якщо беру флаєрок абож "дякую, не потрібно" у випадку відмови. Як не дивно ці дві фрази повністю вирішують питання "тикання папірцями вам під носа", бо промоутери бачать, що перед вами ввічлива людина і ведуть себе відповідно. З іншого боку змоделюйте поведінку людини яка працює, а бачить тільки похмурі обличчя які бурчать, щось не розбірливе у відповідь.

Також не забуваємо, що саме за роздачу флаєрків їм платять кошти.

З.І. В нас на борді також є свої флаєристи які вже пропромоутили левову частку форуму :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я їх просто минаю, інколи кажу "ні, дякую". Це ж стосується газетної політичної агітації і мобільних телефонників із їх "зачекайте будь-ласка...". Свого роду це схоже на спам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не маю проти промоутерів, але ж навіщо тикати під ніс бумажку коли в мене руки зайняті? От чим я її маю взяти в нього? Зубами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не маю проти промоутерів, але ж навіщо тикати під ніс бумажку коли в мене руки зайняті? От чим я її маю взяти в нього? Зубами?

Не суди, по одній вшивій вівці ;) Інші адекватні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я по дороге в школу из маршрутки выходил, так мне какой-то промоутер (типа партия регионов) тыкал газету. Я в шоке. Типа по мне не видно, что мне пофиг на те выборы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от завжди цікаво було їм платять за кількість розданих бумажок чи за час який вони простояли на морозі? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ігнорую або просто кажу, що "дякую не треба" в загальному стараюсь одходити стороною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от завжди цікаво було їм платять за кількість розданих бумажок чи за час який вони простояли на морозі? :)

Платять за час роздачі хоча моніторять інтенсивність роздачі теж ;)

Зазвичай основна маса флаєрів іде в смітник (як було в нашому випадку).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби випадок був одиничний, то я б не писав, а так таких випадків було кілька і не тільки зі мною, а й з близькими мені людьми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене ОСОБЛИВО дратують ті, що впарюють пакети МТС і Лайф :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене ОСОБЛИВО дратують ті, що впарюють пакети МТС і Лайф :angry:

І не говори)))

Якби випадок був одиничний, то я б не писав, а так таких випадків було кілька і не тільки зі мною, а й з близькими мені людьми

Беру свої слова назад))) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви всі тут, панове, такі категоричні. Так от, я в студентські роки також працювала промоутером, аби мати кишенькові гроші. "Втулювала" миючі засоби, підгузки, горішки, прокладки, вино і всяку таку лабуду в супермаркетах. Було дуже важко, часом доводилось стояти по 8 годин без перерви на обід і можливості відійти від прилавка. І взагалі ця робота дуже важка, особливо, якщо говорити про тих, хто флаєри на морозі роздає. Дратують вони вас, чудово, чемно відмовтесь, обійдіть врешті-решт. Але зразу вморду - цього не розумію :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу страшенно обурювався, ледь не "давав в пику". А потім... Задумався... Почув думку шанованої людини.... Вони ПРАЦЮЮТЬ! Тому фрази "Дякую" або "Дякую, не треба", щонайгірше "прохід мимо в мовчанні" зараз в моєму арсеналі. І лише вони.

Про двері. Перестануть купувати - промоутери зникнуть. Або "до повного розпродажу товарних залишків", треба ж корабель дверей з Китаю (які ріжуться консервним ножем) розпродати.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я завжди беру рекламку і кажу "дякую", ну або чемно відмовляюсь від "яким оператором користуєтесь?". Не розумію, навіщо дратуватися через дрібниці. Люди ж працюють, а не ввечері на районі колядують "слиш, пацан, пару капєєк нада...". От візьму я флаєш, і тим самим допоможу людині роздати трохи більше листівок і можливо заробити трохи більше грошей. Мені не важко, корона не спаде, і людині добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, не треба - так я відповідаю тим, хто намагається всунути маленький клаптик паперу, або зупинити і завести розмову про мобільний зв'язок. Великі газети про політиків охоче беру, навіть по декілька штук - ми їх в село бабусі на розпалку возимо, ще в них добре скляну тару замотувати, щоб в багажнику не побилась, або курячі яйця, щоб не покоцались по дорозі =) =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставлюсь нормально, людина намагається заробити чесним шляхом. Було б гірше, аби група промоутерів перестріла вас в темному переулку в 11 годин ночі :" Слыш, братан, купи возьми флаерок, а... ах ты не хочеш. А мобила есть, не ссы симка своя, позвоним и вернем...." :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, если не интересуюсь, просто махаю отрицательно головой. Хотя иногда подшучиваю: "не умею читать", "не пользуюсь мобильным телефоном(особенно если по нему разговариваю:))"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"не пользуюсь мобильным телефоном(особенно если по нему разговариваю:))"

летом особенно,

когда спрашиваю "вы пользуетесь мобильным телефоном?"

отвечю "нет"

а если с недоумением спрашивают "а что у вас на поясе?"

отвечаю с грузинским акцентом "кинжял"

p.s. но молодёжи что зарабатывает денюжку любыми чесными способами огромный респект

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Ті, що рекламують двері, міняються кожного місяця. Шкода їх, звичайно, нові ніби адекватні, не такі набридливі.

В мене давно негативне ставлення до такого роду нав"язливої реклами взагалі. От не подобається мені кожного дня по дорозі на роботу 4-5 разів відмовлятися від непотрібних речей. Це швидше відлякує мене, ніж приваблює.

Особливо коли говориш по телефону і в руках пакети. Було кілька таких випадків. Я сказала, що немає як брати рекламку, то мене ще звинуватили в неповазі до чужої праці :)

І це дурнувате запитання "ви користуєтесь мобільним?" Ну невже не можна придумати щось краще?

В мене колись прикол був. В центрі перед пішохідним переходом якийсь старенький дідусь щось всім протягував - я подумала, що рекламку, - і взяла. А він не дав :) тримав так міцно, що я зрозуміла, що щось не те. Виявилося, що маленьку паперову іконку він продавав :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

звернула нещодавно увагу, що немає вже промоутерів, як пропонують двері біля ринку. Аж легше стало там проходити :)

А, може, то лише на літній період....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звернула нещодавно увагу, що немає вже промоутерів, як пропонують двері біля ринку. Аж легше стало там проходити :)

А, може, то лише на літній період....

Біля ЦУМа досить часто стоять і на зупинці навпроти ТАМ-ТАМу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...