Перейти до змісту

Їдемо в Крупу?

fedot

Крупа - бути чи ні?))  

30 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

здаэться там проблема з звїздом.... Мій брат їздив - не пустили... Сказали що там якісь лятли перед ними щось поламали чи то ламали і тепер нікого не пускають, я б теж поїхав туд...

Опубліковано

десь на днях мае прилітати БАНДЮковичь от того і непропустили...орендували спецкомунтранс грейдери та техніку для очісткі злітної смугі...

Опубліковано

десь на днях мае прилітати БАНДЮковичь от того і непропустили...орендували спецкомунтранс грейдери та техніку для очісткі злітної смугі...

він має приземлятись на військовий аеродром.

Тиць

Опубліковано

Здається, у нас тут в krava наймасивніша і по площі даху найбільша машинко?...От туди кулемет і встановимо))) Або РПГ))

Опубліковано

Сьогодні сподіваюсь дадуть номер тел відразу буду звонити питати на 26число?

Як дадуть - дай мені знати будь ласка. Я ще можливо сьогодні поїду))

Опубліковано

Сьогодні сподіваюсь дадуть номер тел відразу буду звонити питати на 26число?

Як дадуть - дай мені знати будь ласка. Я ще можливо сьогодні поїду))

Телефон є у мене і у fedot. fedot мав їхати, ждем що скаже, пустили чи ні :)

Опубліковано

Отже, шановні, є наступна інформація. Для того, щоб поїхати в Крупу на аеродром, потрібно визначити точний день і час, кількість автомобілів, мені потрібні також моделі і ДНЗ. Я пишу відповідну заяву, заношу до людини, людина дає "добро", дзвонить до охорони і нас пропускають. Коштуватиме це задоволення 15-20 гривень з машини, оплата при поданні заяви. Тож визначаємося - і вперед)) Мій телефон у підписі, якщо кому потрібно.

Andrew_Best - той номер телефону це тільки перша ланка. Як раз з"їздимо - вивішу потрібний на Борді.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...