Перейти до змісту

Чи існує електронний телефонний довідник абонентів "Фотакому"?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить, чи існує електронний телефонний довідник абонентів "Фотакому"? Якщо так - то як ним скористатися? Як отримати доступ? Можливо, платно? Можливо, є якась телефонна довідка (треба по телефонному номеру взнати, якій фірмі належить).

Опубліковано

Питання не настільки серйозне... в газетці одну рекламку побачив, без назви фірми, а лише з телефоном - стало цікаво, хто це? Чи ті, про кого я думаю, чи ні. Найпростіше подзвонити, і сказати, ало, куда я попав?

Опубліковано
Питання не настільки серйозне... в газетці одну рекламку побачив, без назви фірми, а лише з телефоном - стало цікаво, хто це? Чи ті, про кого я думаю, чи ні. Найпростіше подзвонити, і сказати, ало, куда я попав?

За звичай коли дзвониш на фірму і там піднімають трубу, то кажуть, наприклад, "Фотаком, слухаю вас" ну і т.п.!

Це в нормальних фірмах так...

Опубліковано

значить фірма не нормальна. скажи що за номер. може постраюсь дізнатись.

• Адміністратори
Опубліковано

При заключенні договора на телефонний номер абонент заповнює графу типу "чи бажаєте щоб ваш номер було подано в довідку 09?", в разі позитивної відповіді регулярно готуються списки таких номерів і відправляються на довідку 09. Так що телефонуйте 09.

Опубліковано

Ну, по-перше, 09 скаже тільки у випадку, якщо телефон є в них в базі, і якщо треба дізнатися телефон установи. Мені ж треба дізнатися про установу за номером їх телефона - цього 09 не робить.

А якщо в базі даних по Луцьким телефонах за 2005 рік ввести для пошуку ФОТАКОМ - то вискакує 1793 записи... Хто це? Ті, хто дав свій номер в 09, чи ті, хто не дали? Інформації про абонентів немає, тупо пише ТзОВ "Фотаком".

Може, на 09 інша база, хоча сумніваюсь...

Хтось, хто сидить на лінії від фотакома і дав згоду на розміщення свого номера в 09 - перевірте, чи ви там є!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...