Перейти до змісту

Так як ми голосуємо?

Maskinong

Рекомендовані повідомлення

Чому на кожних виборах Президента нам доводиться обирати між поганим й дуже поганим кандидатом?

Чому кожен раз,обравши когось,більшість потім щиро кається й посипає голову попелом?

Чому?

Моє ИМХО:

електорат...))

Конформізм- відсутність власної позиції, безпринципне і некритичне наслідування певній моделі, що володіє найбільшою силою тиску (думка більшості, визнаний авторитет, традиція).

Може я помиляюсь?Поправте Плз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Walking These Dirty Streets

With Hate In My Mind

Feeling The Scorn Of The World

I Won't Follow Your Rules

Blame And Lies, Contradictions Arise

Nonconformity In My Inner Self

I Only Guide My Inner Self

I Won't Change My Way

It Has To Be This Way

I Live My Life For Myself

Forget Your Filthy Ways

Nobody Will Change My Way

Life Betrays, But I Keep Going

There's No Light, But There's Hope

Crushing Oppression, I Win

Betraying And Playing Dirty,

You Think You'll Win

But Someday You'll Fall,

And I'll Be Waiting

Laughs Of An Insane Man, You'll Hear

Personality Is My Weapon Against Your Envy

Walking These Dirty Streets

With Hate In My Mind

Feeling The Scorn Of The World

I Won't Follow Your Rules

Nonconformity In My Inner Self

Only I Guide My Inner Self

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0083:Sepultura :0082: (inner self)

Гут :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нафіг ти голосуєш за поганого, прийди і порви свій бюлетень. От шо в людей за натура, я за того кого хочу не буду голосувати бо він не пройде, буду за херового бо він проходить. Якби кожен проголосував за того, за кого хоче, ото б булькнуло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз уж пошла такая пляска! Я выскажу своё мнение.... оно может странное, но оно моё! Все они гавнюки и голосовать НЕЗАКОГО ..... вариант прийди и вычеркни ВСЕХ я неприемлю ..ибо- это нужно потратить пол часа времени чтобы -это сделать, но эти засранцы не стоят и минуты моего (нашего) времени ..... сволота которая втечении 10ти лет занимается только тем, что принимает отмененые законы чтобы их снова пинять и снова отменить...... Мллять я лучше посмотрю по телеку "Пэтрика П`ьяточкина" чем удовлетворю ... личные амбиции очередных ПИПИРАСОВ. Это моё мнение можете меня непереубеждать .... НА ВЫБОРЫ НЕ ПОЙДУ. (кстати не пойдёт и моя жена, т.к. я не составлю ей компанию) Сожалею ! Но страна лешилась как минимум 2-х голосов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

страна получит два голоса, только они будут не ваши

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно.

Вважаю, що з набору надзвичайних моральних уродів і піпєрасів голосувати НЕМА за кого. Але на вибори піду. Щоб мій голос ВИПАДКОВО не загубився, а в результаті не дістався піпєрасам в окулярах, з відсидкою чи з рульом на голові.

Тому раджу про це подумати і все-таки на виборчу дільницю піти. Навіть якщо запіндюрити ПРОТИ ВСІХ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нафіг ти голосуєш за поганого, прийди і порви свій бюлетень. От шо в людей за натура, я за того кого хочу не буду голосувати бо він не пройде, буду за херового бо він проходить. Якби кожен проголосував за того, за кого хоче, ото б булькнуло.

Якби...,якби...,якби......

Питання стоїть - Чому Україна голосує так як треба й за тих кого треба а не так як хоче й за кого хоче?

Свої особисті припущення я зробив на початку теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я піду, певно

і в першому і в другому турі

"Проти ВСІХ"

(не плутати з Противсіхом-мудаком)

хай, падли бачать, і дивуються - чого це їхні "технології" не працюють і їх не люблять.

Варіант - не піти на вибори, трохи не влаштовує... бо означає зміритися... та і хз, може дійсно ще комусь мій маленький, але самодостатній, голос припишуть.

а ще вдруг, на наступні, принаймні вибори... якись вумний і перспективний, подивитися результати попередніх виборів і з кількості голосів "противсіх" зробить правильний вибір і нарешті сформує приємлєму пропозицію для нас... противсіхів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби...,якби...,якби......

Питання стоїть - Чому Україна голосує так як треба й за тих кого треба а не так як хоче й за кого хоче?

Свої особисті припущення я зробив на початку теми.

Чому-чому..бо історія показує, що в цієї нації немає ні своєї думки ні здатності щось міняти. Вічно сидять і ниють,як все хріново, які всі нещасні, як їх всі щемлять і гноблять (ану давайте згадаємо народну творчість хоча б???).

І коли з*являється хтось більш-менш з лідерськими якостями, всі як стадо піднімають руки вгору і біжать за ним, біжать -біжать-біжать, а потім задовбуються бігти , розвертаються і сунуться назад в свої стойла. ібо СТАДО!

ЧИ це так виховали, чи це так привчили, чито менталітет такий - завжди будуть чекати на поводиря. Так було ще за тих часів, коли на наші землі було запрошено чужих поводирів (князі в нас були чужаками), так було і за часів гетьманства.. та й зараз мало що змінилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піду... Як мінімум, перед собою виправдань не шукатиму... Іншим нічого не нав"язую...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піду, гляну, калякну проти всіх, піду додому спати! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому. а тому що в нас країна дибілів. Вчора от ходив в Собес щоб оформити допомогу собі як опекуну над старшою людиною. Вона складає 15% від прожиткового мінімуму :D , гривень 30 десь в місяць. Так от щоб оформити її треба щоб я ніде не працював, а якщо підприємець то маю його закрити.

Ясно що отримувати двох людей на 30 грн в місяць неможливо, і треба працювати десь, а значить не отримаєш допомоги.

"Допомога" вроди як є, але ти її не береш :) Держава тупо вішає людину комусь на шию, і умиває руки.

Так що голосуйте за тих хто там зараз,.. а бюлетень все таки треба іти і попсувати, а то галок самі понаставляють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО:

Демократія перед тими , хто до неї відноситься серйозно, ставить майже невирішувані проблеми, а для тих, хто її ненавидить, відкриває майже безмежні можливості.

post-6241-1260813352.jpg

Вона й Вони працюють )))

а голосувати буду проти ВСІХ .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

демократия тупиковая ветвь развития государства, которая имела место только в некоторых городах-полисах Греции более 2000 лет назад. и оказалась крайне неудачной и нежизнеспособной. Сегодня этим громким словом прикрываются клановые и групповые лобирующие политики, которые просто "высасывают" экономическо-природные потенциал страны с головы. но с красивыми лозунгами!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вы в детстве голову в духовку не грозились засунуть, когда мама денег на мороженное не давала ?

А то принципы доказательств и убеждений какие то подозрительно похожие.

Прийти и проголосовать против всех ?

Попытка выдать свою инфантильность за активную жизненную позицию.

:offtopic: не аутичний (не факт) ти наш <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вибори піду обов'язково (хоча б із-за того, щоб хтось хитрий не використав мого бюлетня).

В першому турі буду голосувати за одного з кандидатів.

В другому турі - не підтримаю жодного, бо, думаю, що там буде Юлька і Яник (впевнений на 90%), а для мене - що він, що вона - одна сатана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз уж пошла такая пляска! Я выскажу своё мнение.... оно может странное, но оно моё! Все они гавнюки и голосовать НЕЗАКОГО ..... вариант прийди и вычеркни ВСЕХ я неприемлю ..ибо- это нужно потратить пол часа времени чтобы -это сделать, но эти засранцы не стоят и минуты моего (нашего) времени ..... сволота которая втечении 10ти лет занимается только тем, что принимает отмененые законы чтобы их снова пинять и снова отменить...... Мллять я лучше посмотрю по телеку "Пэтрика П`ьяточкина" чем удовлетворю ... личные амбиции очередных ПИПИРАСОВ. Это моё мнение можете меня непереубеждать .... НА ВЫБОРЫ НЕ ПОЙДУ. (кстати не пойдёт и моя жена, т.к. я не составлю ей компанию) Сожалею ! Но страна лешилась как минимум 2-х голосов.

Почти солидарен. Мыслил же таким же образом, но несколько факторов заставили изменить позицию.

Первый основной аргумент был тот, что не состоявшиеся выборы - это очередная дыра в бюджете, который находится в том же месте, где собсно и мы с вами. Дополнительным аргументом служила уверенность, что действующий рулевой не выведет ни нас, ни бюджет с уже постоянного местопребывания, а посему нужно что-то менять. Вторым аргументом было желание/ожидание перемен, а так как "менять" я намерен сам, то юзать мой бюллетень всяким пиндосам не дам - придётся идти на выборы. Вот за кого отдавать свой голос - это уже дело личное, но вот только нас опять поставят перед фактом выбора из двух зол, но я хотя бы готов принять эту ответственность на себя, не зависимо верным будет мой выбор или нет.

Посему не идти на выборы - это высшей степени ошибка, а рекламировать позицию не принятия участия в выборах - преступление.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Codex Gigas для КАНДІДАТАФФ.(Полный каталог инструкций по эксплуатации на русском языке)

Оч рекомендую прочитати ВСЕ тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як ми голосуємо?

классная дурилка для народа ....вам дано право выбора..голосуйте "проти всіх"

и как этот голос влияет на выборы?....ответ найдем в законе о выборах президента...

Обраним вважається кандидат, який отримав більше половини голосів виборців, що взяли участь у голосуванні. Центрвиборчком визнає вибори такими, що не відбулися, у разі вибуття всіх кандидатів у Президенти України.

голос "проти всіх" даже на массовость не влияет.и в нашем случае выборы состоятся при любой погоде.....поэтому сейчас и говорят уже сразу о втором туре...между Ю и Я...заранее страну лишив шанса изменить ход истории...заморочив людям голову лозунгом "проти всіх"...

У випадку, коли до бюлетеня було включено більше двох кандидатів і жоден з них не був обраний, призначається повторне голосування по двох кандидатах, які отримали найбільшу кількість голосів виборців (так званий другий тур, характерний для країн з багатопартійною системою). За підсумками повторного голосування обраним вважається кандидат, що отримав більшу, ніж інший кандидат, кількість голосів виборців, які взяли участь у голосуванні. У разі, коли повторне голосування проводилося лише по одній кандидатурі, кандидат вважається обраним Президентом України, якщо він одержав більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

во втором туре есть право выбора...или или..."проти всіх" второй тур не предусматривает....

и если вы не хотите во втором туре выбирать...между Я и Ю,....то сделайте выбор в первом туре среди других кандидатов,..только в таком случае есть шанс,что-то изменить....,

а то потом опять будет разочарование от выбора "против всех"..

от такие пироги....я не юрист....просто прочитала закон о выборах....

юристы скажите свое слово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Romawka - Підтримую!

Проти всіх - це для лінтяїв, яким западло читать передвиборні програми кандидатів, нехватає мізків аналізувать дійсну ситуацію, нехватає мізків аналізувать інформацію, не мають жодної громадської позиції (начхати на всіх крім себе), небажання нести за свій вибір будь-яку відповідальність, бажанням хоч якось видільтися, або навпаки щоб не відрізнятися (по темі топіку).

Наведені обгрунтування позиції "Проти всіх" і "не піду на вибори" нагадують позу страуса, або першокласника який доводить мамі що 2+2=5.

Піду, проголосую, бо мій голос "ЗА" має щось змінити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосуй не голосуй, всё равно получишь... :0014: или :0028: (ненужное зачеркнуть).

Я честно скажу, на выборы не пойду. И у меня на это много причин. Но основная не то что, я не сознательный гражданин своей страны (что в принципе правда), а то что глядя на то кто рвётся к власти, просто "абыдно ДА?!" становится за Украину, Император Палпатин, Принцесса Лея, и этот третий (Джабба Хатт скорее всего), это пол беды, а остальные? банкиры, бизнесмены которые жиру бесятся, это всё равно что если бы Абрамович балатировался, и старые отжившие себя политики, которые ещё за совка были, единственный молодой и амбитный кандидат который, что то мог бы поменять итот не пройдёт потому, что рано сунулся. Стране надо менять не президента каждые 5 лет, а мозги, что бы основная масса перестала желеть себя и плакатся "а чого нас не беруть до ЄС? а чого до НАТО не беруть?" и прочее. Правильно что не берут, пока страна сама не выберет себе президента а не то, что нам сегодня навязывают, ничего не будет.

Эти все "Демократические выборы" просто похожи на фарс.

Простите если когото обидил, я просто высказал своё мнение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава ситуація. Тільки що подзвонила по стаціонарному телефону жіночка і представилась представником Міської виборчої дільниці.

- Ваша фамілія ******* ?

- Так

- Чи можете ви відповісти на мої запитання?

- Запитуйте

- Чи будете ви голосувати на Виборах президента?

- Так

- (довго вибачалась за нескромне питання) За кого ви будете голосувати За Юлю Володимирівну, чи за когось іншого?

Почувши "За когось іншого" ще раз вибачилась і положила слухавку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вибори треба йти, якщо для вас всі уроди і ви не хочете за них голосувати, прийдіть і сіпсуйте свій бюлетень, а то його використають по своєму. Візьміть маркер і на всю довжину напишіть шо ви про них думаєте, а також про членів комісії, які є шистьорками у виродків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виборче право - це тільки право кожного громадянина, яким він розпоряджається на свій розсуд. В тихих і спокійних країнах Європи, де давно не проводили соціальних експерементів і революцій, явка на виборчі дільниці досить низька. Мабуть тому, що люди там живуть своїм життям, а чиновників і політиків вважають найманими людьми, які мають працювати не на себе, а на людей які їх обрали. Дуже часто люди там не знають прізвища своїх прем'єрів і президентів. Але там кожен політик чи чиновник чітко усвідомлює свою відповідалюність перед законом і суспільством. Якщо він в чомусь завинив, чи в моральному чи в політичному сенсі, він може позбутись і своєї роботи і загробити свою кар'єру назавжди.

Я зовсім не агітую не являтись на вибори українцям. Хоча б тому, що з дитинства пам'ятаю одну фразу "Не бійтесь друзів - вони можуть тільки зрадити вас. Не бійтесь ворогів - вони вас можуть тільки вбити. Бійтесь байдужих людей. За їхньої мовчазної байдужості здійснюються всі зради і вбивства на Землі."

Я не хочу бути байдужою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...