Перейти до змісту

S.t.a.l.k.e.r.

Kondra

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 598
  • Створено
  • Остання відповідь

Выяснилось, что совесть работников GSC GameWorld (создателей S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl) чиста. На прошлой неделе в сети появилось предположение, что киевляне позаимствовали ряд световых текстур из DOOM 3, а модель воды якобы было взята из Half-Life 2. Ларчик открывался просто, дело в том, что и Valve и GSC GameWorld приобрели набор текстур у одной и той же студии Marlin Studios. Данная компания занимается тем, что продает разработчикам игр заранее приготовленные наборы внутриигрового арта. Marlin Studios занимается также созданием всевозможных текстур, включая знаменитые наборы Home & Office Furniture - High Detail, Low Price! и Traffic - Low Poly Pretextured Vehicles, SUVs and trucks you can even animate! Valve подтвердила, что приобрела некоторые текстуры для Half-Life 2 у Marlin. Кроме того выяснилось, что схожесть текстур IMP_Light в DOOM 3 и S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl объясняется тем, что в обеих играх используются стандартные наборы Impact Light и естественно ни о какой уникальности и соответственно краже говорить не приходится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українська озвучка для сталкера:

http://upload.com.ua/get/899898152

Сам не пробував поки що ( комп загнувся, юзаю сусідський)

Це тільки для вояк укр.мова

А сайт ти класний дав +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У когось зукраїнізувалось хоть що небудь? У мене взагалі ниіяких змін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знайшов вже боксову версію? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знайшов вже боксову версію? :P
Я на ukr.net'і бачив за 175 грн! Думаю там собі замовити! А хто як вважає: варто чи ні!!? :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там трабла була з боксами і ще їх не продавали до цього часу.

Хоча вроді вже вирішено і завтра мають бути вже в місті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де саме вони мають бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замість голімої футболки треба було покласти респіратор і дозиметр. А гру випустити 26 квітня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову налом ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іще один сайт: http://stalker-portal.ru/index.php Модів побільше, плюс є коменти

ну форум, новини і т.д. і т.п. - само собою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошого в Сталкері одне!. Як тільки я його стер появилось 5 гіг вільного місця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошого в Сталкері одне!. Як тільки я його стер появилось 5 гіг вільного місця!

+1 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу допетрати як в Сталкері моди ставляться :blink:

Хочу поздити на маСінцІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу допетрати як в Сталкері моди ставляться :smile-zachot:

Хочу поздити на маСінцІ.

Я так розумію версія ліцензійна\ крякнута з ліцензії?

Тоді ставиш патч.

скачуєш мод, розархівовуєш.

копіюєш папку gamedata в кореневу папку гри, погоджуєшся на заміну файлів.

усе.

З.І. 2Nikos :

а вот від віндовса цілих ДВІ користі! мало того, що місце звільнилось, так тепер і часу набагато більше вільного стало.

BTW, Саме заради сталкера в мене довгий час іще жив маздай мєлкоягкіх... І міжіншим, від халфи 2-ої ще більше користі - цілих 9 гіг місця!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталкер БУВ ліцензійний.

Папки gamedata в ігровій папці так і не найшов, хоча це вже немає значення.

Гру пройшов "в захлёб". Сподобалось. Не дивлячись на всілякі глюки і недопрацювання вона в мому особистому рейтингу зайняла одне з перших місць.

Щодо анотацій та статей з критикою, то створиті гру яка б подобалась всім неможливо.

З.І. Вільного часу більше не стало - вернувся в LіneAge :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ж, в цей світний, променистий день, на синій травичці і під гавкання пташок і щебетання лічильника Гейгера хочеться привітати всіх нас - мутантів, сталкерів і усіх-усіх, з нашим професійним Чорнобильським святом -26 квітня, і побажати, щоб не спадав радіаційний фон, щоб прогресували мутації, щоб оминали нас аномалії і щоб Моноліт виконав наші усі бажання!..

Схлипуючи від щастя, протираю щупальцями обидві пари очей... :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня в 19:00 по "Новому" каналу в новостях смотрите про S.t.a.l.k.e.r. и Чернобыль !!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня в 19:00 по "Новому" каналу в новостях смотрите про S.t.a.l.k.e.r. и Чернобыль !!!!!!!!

Ой, як шкода що я пропустив ;) Повтору не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребят, немного не в тему, но раньше пробегал фильм СТАЛКЕР. Перерыл все, ссылки уже дохлые, выложите ил ткните, плиз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ткнути не получиться але є в наявності ДВД. Самовивоз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кое-кто на форуме NGO HQ под ником Regeneration создал интересную модификацию Float32 для шутера S.T.A.L.K.E.R., который значительно улучшает графическую составляющую игры.

Float32 добавляет в S.T.A.L.K.E.R. реалистичные отражения, улучшает bump mapping, световые эффекты и меняет все тени в игре на современные soft shadows. Самое удивительное, что все эти изменения не только не ухудшают производительность игры, но и увеличивают среднюю частоту кадров на 20% (!).

Важная информация для пользователей видеокарт ATI. Как утверждает создатель модификации, в GSC не реализовали аппаратную работу с тенями на видеокартах этого производителя, поэтому владельцам мощных графических ускорителей ATI необходимо проделать несложную процедуру, удалив после установки мода папку shadow.h, после чего все должно заработать, как и было запланировано. Однако мягкие тени все равно будут просчитываться программными средствами. Regeneration отметил, что он работает над исправлением, которое позволит использовать аппаратные возможности видеокарт для этой задачи.

Float32_4247_036a_RELEASE.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащот колекційки:

Футболка Мка маде ін індія блакитного кольору з написом S.T.A.L.K.E.R на груді і чуваком з плакату на спині.

Жетончік зараза виконаний на руській мові :P

Мапа на папері (не вражає чота )

Мануал бук в виді брошуркі

ДВД бокс з грою

Все це запаковано в картону коробочку

Якщо когота буде цікавить в вечері зможу виложить фоткі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай фоткі і адресу де купував. Буду думати чи брати бокс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЫЫ, а че так на футболке помешались :P, не проще купить простую белую или черную и гденить в фуджицентр сделать из неё сталкерскую :).

Ну с жетоном и картой ;) даж и не знаю че делать.

Карту можо использовать при прохождении :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...