Перейти до змісту

Попередження про лохотрон

vetra

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
а якщо ти їм скажеш що там нема куточка спожива ітд... то вони тобі ще каву поставлять так як ім за таке план тра виконувати

з якого переляку? це офіс, а не торгові площі. не путайте, та ще й питання чи там офіс, по паперах.

чесслово, що діти маленькі.

vetra я б на твому місці пояснив дівчатам, що й як, щоб зрозуміли - їм вигідніше віддати тобі 300 грн і більше ніколи не бачити.

Опубліковано
а якщо ти їм скажеш що там нема куточка спожива ітд... то вони тобі ще каву поставлять так як ім за таке план тра виконувати

з якого переляку? це офіс, а не торгові площі. не путайте, та ще й питання чи там офіс, по паперах.

чесслово, що діти маленькі.

Якщо ти працюєш напряму з кінцевим споживачем то маєш діяти відповідно . А послуги інформаційні, ремонтні ітд це такийже товар тільки нематеріальний. І виконання робіт і захист спиживача відносно закону.

Опубліковано
А послуги інформаційні, ремонтні ітд це такийже товар тільки нематеріальний. І виконання робіт і захист спиживача відносно закону.

з цим не сперечаюсь.

покажи який закон вказує на те, що в офісі у мене має бути куточок споживача? (якщо такий закон є, то штрафів можна назбирати ого-го...)

Опубліковано
А послуги інформаційні, ремонтні ітд це такийже товар тільки нематеріальний. І виконання робіт і захист спиживача відносно закону.

з цим не сперечаюсь.

покажи який закон вказує на те, що в офісі у мене має бути куточок споживача? (якщо такий закон є, то штрафів можна назбирати ого-го...)

ось як прийде перевірка від прав споживачів то вони тобі і закон покажуть і тарифну сітку штрафів ітд :)

Повір сам через таке пройшов

Опубліковано
ось як прийде перевірка від прав споживачів то вони тобі і закон покажуть і тарифну сітку штрафів ітд :)

Повір сам через таке пройшов

ну, скажемо мягко, з перевірками я знаю куди ходити, щоб вони мені поменше показували :rolleyes:

а закона ти показати не можеш, шкода, хотів переконатись, що я не правий ;)

Опубліковано

Alan

10. Суб'єкти господарювання повинні забезпечити:

відповідність приміщення (місця) для провадження діяльності у

сфері торгівлі і ресторанного господарства необхідним санітарним

нормам, а технічного стану приміщення (місця), будівлі та

устаткування - вимогам нормативних документів щодо зберігання,

виробництва та продажу відповідних товарів, а також охорони праці;

наявність на видному та доступному місці куточка покупця, в

якому розміщується інформація про найменування власника або

уповноваженого ним органу, книга відгуків та пропозицій, адреси і

номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів;

розміщення торговельного патенту, ліцензії відповідно до

встановлених законодавством вимог;

продаж товарів згідно з установленими правилами і нормами.

На вимогу споживача відповідальний працівник суб'єкта

господарювання повинен надати йому цей Порядок, Закон України "Про

захист прав споживачів" ( 1023-12 ), санітарні норми, ветеринарні

документи, правила продажу окремих видів товарів відповідно до

спеціалізації суб'єкта господарювання.

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main...eg=833-2006-%EF

Опубліковано

Якщо це не торгівля, то куточка споживача не вимагається.

Але Закон про захист прав споживачів не перестає від того діяти. Як і Правила побутового обслуговування населення

У приміщенні, де проводиться приймання та видача замовлень, на видному і доступному для замовників місці повинні розміщуватися:

ці Правила;

витяг із Закону України "Про захист прав споживачів" в частині надання послуг;

перелік побутових послуг, що надаються;

інформація про повне найменування виконавця, його адреса, номери телефонів, прізвище, ім'я та по батькові керівника (власника);

копії свідоцтв про державну реєстрацію, сертифікатів відповідності на послуги, які підлягають обов'язковій сертифікації, а також копії торгових (спеціальних торгових)

патентів, спеціальних дозволів (ліцензій) за видами послуг, які підлягають патентуванню, ліцензуванню;

...

книга заяв і пропозицій.

Опубліковано
Якщо це не торгівля, то куточка споживача не вимагається.

про що й мова...а то вчепились до того куточка, я розумію в магазині бачили :huh:

Але Закон про захист прав споживачів не перестає від того діяти.

це зрозуміло.

Опубліковано

Торгівля послугами. Навіть в перукарні є. Скрізь де в приміщенні беруться гроші з людей - обов'язково. (Мав куточок в магазині, торгував, то куточок споживача ВИМАГАЛИ)

Бо в куточку споживача повинна бути обов'язково інформація про того, в кого я щось купую. Чи послугу, чи матеріальний товар.

Розумію, коли поспішаєш, і немає часу заглядати по куточках, та ще й пахне дешевизною.... Але не слід забувати, про пильність та "розводящих", яких зараз на кожному кроці!

Опубліковано

Типова кантора ,,Рога и копыта,,розрахунок на твій третій варіант

.....варіант 3

Плюнути на все і забуте

вже і так півдня на них витратив

....

тим більше що гроші не великі, і не всі будуть за таких грошей заморочуватись,бо все рівно потрібно вивішувати житлову проблему, а не бігати по різних органах... 

Опубліковано

ІМХО брати СБУшника і йти забирати гроші. Потім зробити антирекламу (частково тут зроблено, і там, де вказано в одному з постів), забути про то діло і надалі бути уважнішим.

ТБ і прокуратура - ІМХО не варте (хоча в процесі забирання грошей тим можна і налякати, як і законом про права споживачів).

Опубліковано

Мабуть крім прокуратури варто звернутися у Товариство з прав захисту споживачів. Тел.: 72 48 26.

Скажу з власного досвіду гроші наперед беруть практично усі агенства, але якщо не підходять клієнту об'єкти, то повертаються (або забирають певну суму операційних витрат, оскільки, ріелтери їздять і показують квартири). В будь-якому разі якщо послуга надана не була, тобто агенство не організувало показ, то правда на стороні клієнта. Іноді трапляються випадки, що клієнти приходять, дивляться квартири, кажуть агенству, що їм не підходить, а через деякий час вселяються у ті показані квартири. Тому, власне, агенства беруть передоплату. Але в будь-якому разі, якщо людині не допомогли, а дерти гроші за повітря, то це не зовсім морально.

Опубліковано

Чесно? забив болт...

хай вдавляться тими 300-ми гривень

розумію, що розвів тут гвалт і пшик...

але просто ліньки то все робити. Лінь подолала відчуття громадянського обов"язку :) та й інші справи все-таки є...

Опубліковано

так як у пошуку роботи була, мала "щастя" стажуватись у них на посаді "офіс-менеджера" за 2000 грн. Побула в них день, послухала, подивилась і зрозуміла, що ноги моєї там не буде. Але перед тим записала їхні номери телефонів, для того щоб більш на оголошення не попадатись!!!! :angry2::mdr:

Опубліковано

Найкращі на "борді" шукати різноманітну інформацію і не звертатися до агентств із сумнівною репутацією. Тут є спеціалісти і знавці будь-яких галузей. Чи я помиляюся? :rolleyes:

Опубліковано
Найкращі на "борді" шукати різноманітну інформацію і не звертатися до агентств із сумнівною репутацією. Тут є спеціалісти і знавці будь-яких галузей. Чи я помиляюся? :rolleyes:

Прочитав все. Пропоную повернутися до теми.

Негоже кидати. В своєму місті живемо, варто принципово ситуацію дотягнути.

Опубліковано
Чесно? забив болт...

але просто ліньки то все робити. Лінь подолала відчуття громадянського обов"язку :) та й інші справи все-таки є...

Є бажаюча повернути свої гроші.

Тому, що той самий телефон, який вказаний на папірці, дають всім, хто заплатить за нього 300грн.

Тільки імена різні.

пишіть в приват.

Опубліковано
Чесно? забив болт...

Є бажаюча повернути свої гроші.

Тому, що той самий телефон, який вказаний на папірці, дають всім, хто заплатить за нього 300грн.

Тільки імена різні.

пишіть в приват.

Там є за шо довбанути. Я про них наковиряв трохи інформації.

Реально тим договором не відмажуця

Зважаючи на отриману інформацію, бачу що діло тягне на махінації

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...