Перейти до змісту

Потрібні на роботу менеджери з продажу комп. техніки

Glamyr4ik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я з пані також спілкувався. :) але вік у мене "за старий" ...

А з Вами мені здавалось ми все вирішили

Гм. а мені здалося, що я відповіді не отримав ВЗАГАЛІ, підходжу чи ні. (Після відісланого резюме), зрештою, це не має ніякого значення. І алгоритм відсіювання кандидатів, мені відомий. Сам колись приймав на роботу. І знаю як це.

Ну, це все лірика . :)

Страшно буде тоді, коли розпочнеться "тєкучка"... А це явище, як старіння, неминуче. Можете навіть не починати сперечатися.

От тоді почнете піднімати всі тірезюме, кого попервах брати не хотіли, давати оголошення в кадрові агентства.

Опубліковано
Я з пані також спілкувався. :) але вік у мене "за старий" ...

А з Вами мені здавалось ми все вирішили

Гм. а мені здалося, що я відповіді не отримав ВЗАГАЛІ, підходжу чи ні. (Після відісланого резюме), зрештою, це не має ніякого значення. І алгоритм відсіювання кандидатів, мені відомий. Сам колись приймав на роботу. І знаю як це.

Ну, це все лірика . :)

Страшно буде тоді, коли розпочнеться "тєкучка"... А це явище, як старіння, неминуче. Можете навіть не починати сперечатися.

От тоді почнете піднімати всі тірезюме, кого попервах брати не хотіли, давати оголошення в кадрові агентства.

На скільки мені відомо Женя, Ви і так вже працюєте. Тому сенсу з Вами зустрічатись на співбесіді не бачила. А до "тєкучкі" я ставлюсь спокійно, адже знаю що це і як з цим боротись=)

ПиСи: Щодо вище сказаних образ і обурень. Не бачу на це ніяких причин!!! Вас обурила таємничність? Позвонили б мені я б все Вам розповіла. І дійсно кого зацікавила моя пропозиція, і вони мене теж, ми провели співбесіди і доречі лишилось одне місце менеджера.

Меньше з тим небачу взагалі ніякого поводу для обурення з сторони форумчан, тому шановні більше позитиву :D

Дякую!

Опубліковано
На скільки мені відомо Женя, Ви і так вже працюєте. Тому сенсу з Вами зустрічатись на співбесіді не бачила. А до "тєкучкі" я ставлюсь спокійно, адже знаю що це і як з цим боротись=)

ПиСи: Щодо вище сказаних образ і обурень. Не бачу на це ніяких причин!!! Вас обурила таємничність? Позвонили б мені я б все Вам розповіла. І дійсно кого зацікавила моя пропозиція, і вони мене теж, ми провели співбесіди і доречі лишилось одне місце менеджера.

Меньше з тим небачу взагалі ніякого поводу для обурення з сторони форумчан, тому шановні більше позитиву :D

Дякую!

:D  падсталом-  працевлаштованність людини причина відмови у співбесіді. -  згідно такої логіки квартири треба продавати лише бездомним, машини лише тим у кого є велосипед а компутери тим хто має калькулятор. щодо тєкучки - скажіть якщо ваші працівники перейдуть віковий бар'эр у 27 років - ви будете їм натякати щоб вони шукали іншу роботу чи ні? ;)

Цікаво як ви так набираєте набираєте і раз - лишилось одне місце  -чи то вас не вчили при склааданні оголошення вказувати кількість вакансій чи то ви так і не можете обрати достойних вашої фірми - не розумію, чесне слово не розумію логіки

Опубліковано

Шановний можливо все ж таки ми не будемо обговорювати мою кваліфікованість і принцип роботи, а дамо потенційним бажаючим працювати, прочитати нормально пост.

ПиСи: Я надіюсь Ви зрозуміли мене=)

Опубліковано
дамо потенційним бажаючим працювати, прочитати нормально пост.

Щоб бажаючі працювати могли нормально прочитати пост, в першу чергу треба його нормально створити.

Ви вказали тільки свої потреби (вакансії), а про потреби людей подумали? Чому люди ходять на роботу? Думаєте їм подобається начальник, чи важка праця, чи жахливі умови (утрірую)? Помиляєтесь, їх цікавлять гроші (зарплата) і це найважливіший фактор, а ви його проігнорували і вперто продовжуєте це робити, замість того щоб зацікавити людей. У відповідь отримали відповідну реакцію форумчан.

Пропоную ініціювати зміни до правил форуму про ЗП в "роботі" і ціни в "нерухомості", звісно не тут, тут бІЗНЕСМЕНИ шукають манагерів. Женя, тебе як старожила адміни можливо скоріше послухають, а ми в голосувалці підтримаємо. Збацаєш?

Опубліковано

Если кадровый менеджер реально занят работой и профи, то он на столько четко подаст объявление, чтоб отсеять сразу тех кому не подходит...и тех, кто не подходят под вакансию..и не тратить время по пустякам, а выполнить свою обязанность-комплектацию штата

Кадровый менеджмент....курс университетской программы

И не надо менять правил форума-это дает возможность оценить сразу уровень фирмы и если отдел кадров представлен у них в таком качестве....сразу стоит задуматься

Опубліковано

Стоп!

Є товар і ПОВИННА БУТИ ЦІНА!

Чи можливо хтось із Вас бігає по супермаркету в пошуках продавця/менеджера для уточнення ціни?? Чи ви її одразу бачите під товаром??

В даному випадку це ринок праці. Де продається робоче місце. (скажемо так). І воно теж має свою ціну.

У розділі "Куплю/Продам" заборонено створювати теми без ціни. Так само і у розділі про нерухомість. Чому цього немає у розділі "Робота"?

Чомусь обов'язковим критерієм при прийомі на роботу, шановна пані топікстартер, ви вимагаєте від кандидата оцінити себе. (А скільки б Ви хотіли у нас отримувати ?) Чи не так?

І це цілком здорова реакція людини - спитати, а скільки я можу Вас мати грошей?? Зрештою, ви зобов'язані були б, шановна топікстартер, хоча б натякнути. "Ставка не менше стількохсь там грн. +% від проданої техніки" (скільки відсотків - комерційна таємниця). А фрази типу "Я Вам на співбесіді повідомлю скільки Ви можете у нас отримати" - не зовсім чесні. ТОму як, чому я маю витрачати свій вільний час та гроші, катаючись по місту у пошуках Вас. І в результаті почути суму, яка мене не задовольнить?? Чи, можливо, Ви компенсовуєте кандидатам транспортні витрати? І, також, якось компенсовуєте їх витрачений час, який у будь-якому випадку, хтось да цінить (кожен по своєму)

Щодо мене. Те, що я працюю, не має ну ніякого відношення до того, що цікавлюся ринком праці!

Моє резюме було подане чесне, правдиве. (можливо не ідеальне, але менше з тим).

Зрештою, я міг би і збрехати, щодо теперішньої зайнятості і всього іншого.

Наразі все.

Опубліковано
Стоп!

Є товар і ПОВИННА БУТИ ЦІНА!

Чи можливо хтось із Вас бігає по супермаркету в пошуках продавця/менеджера для уточнення ціни?? Чи ви її одразу бачите під товаром??

В даному випадку це ринок праці. Де продається робоче місце. (скажемо так). І воно теж має свою ціну.

У розділі "Куплю/Продам" заборонено створювати теми без ціни. Так само і у розділі про нерухомість. Чому цього немає у розділі "Робота"?

Чомусь обов'язковим критерієм при прийомі на роботу, шановна пані топікстартер, ви вимагаєте від кандидата оцінити себе. (А скільки б Ви хотіли у нас отримувати ?) Чи не так?

І це цілком здорова реакція людини - спитати, а скільки я можу Вас мати грошей?? Зрештою, ви зобов'язані були б, шановна топікстартер, хоча б натякнути. "Ставка не менше стількохсь там грн. +% від проданої техніки" (скільки відсотків - комерційна таємниця). А фрази типу "Я Вам на співбесіді повідомлю скільки Ви можете у нас отримати" - не зовсім чесні. ТОму як, чому я маю витрачати свій вільний час та гроші, катаючись по місту у пошуках Вас. І в результаті почути суму, яка мене не задовольнить?? Чи, можливо, Ви компенсовуєте кандидатам транспортні витрати? І, також, якось компенсовуєте їх витрачений час, який у будь-якому випадку, хтось да цінить (кожен по своєму)

Щодо мене. Те, що я працюю, не має ну ніякого відношення до того, що цікавлюся ринком праці!

Моє резюме було подане чесне, правдиве. (можливо не ідеальне, але менше з тим).

Зрештою, я міг би і збрехати, щодо теперішньої зайнятості і всього іншого.

Наразі все.

Поправте мене якщо я звичайно не права, ....Я прочитала пропозиції інших роботодателів на цьому форумі і в багатьох з них теж немає інформації про з.п., тоді настає питання, в чому винний мій топік??

Не бачу реального сенсу більше флудити!!

Опубліковано
Поправте мене якщо я звичайно не права, ....Я прочитала пропозиції інших роботодателів на цьому форумі і в багатьох з них теж немає інформації про з.п., тоді настає питання, в чому винний мій топік??

В кожному разі коли їх в ПМ або в асьці спитаєш то без всіляких відмазок сума озвучується...

З.І. В мому випадку мені дуууже не сподобалась наша розмова в асьці.. свій час я ціную набагато дорожче ніж ви собі можете уявити.. тому поняття що все залежить від співбесіди це просто трата мого часу, томущо мені потрібно потратити на це цілий день бо я не в Луцьку, а це надто велика розкіш незнаючи навіть чи цінове питання мене влаштує !

З.І.З.І. Думаю не варто щось доказувати Вам про свою професійність.. я її банально не бачу !

Опубліковано
Шановний можливо все ж таки ми не будемо обговорювати мою кваліфікованість і принцип роботи, а дамо потенційним бажаючим працювати, прочитати нормально пост.

і все ж таки пані дайте відповідь будь ласка - скільки у вас було вакансій на момент подачі оголошення і скільки зараз залишилось. а також що буде коли ваші менеджери досягнуть 27 років

щодо з/п то перш ніж озвучити свої вимоги по зарплаті я максимально точно виясняю фронт робіт, обов'язків і можливі підводні камні і лише потім озвучую свою ціну

p.s. я не знаю ваш рівень кваліфікації але  варто погодитись що кілька серйозних помилок ви все ж таки припустили, інакше не було б тут стільки тексту. щодо інших роботодавців то ви очевидно стали критичною масою в питаннях оголошень про вакансії і їх змістовсність 

Опубліковано

Пані читає. Та відповіді не дасть.

Передчуття, що це було останнє її оголошення на цьому форумі.. :)

Опубліковано

признавати свої професійні прорахунки не завжди приємно, але корисно. і ще, тут переглянув перше повідомлення теми - мова була про кар'эрний ріст  -цікаво куди може  вирости менеджер з продажу у магазині  - до старшого менеджера чи на  посаду директора іншого магазину? цей пункт у вас із області фантастики або все ж таки все завязано на цифрі 27 років - звільняючи старшого менеджера по  досягненні 27 - молодші мають ріст кар'єри ;)

Опубліковано
признавати свої професійні прорахунки не завжди приємно, але корисно. і ще, тут переглянув перше повідомлення теми - мова була про кар'эрний ріст  -цікаво куди може  вирости менеджер з продажу у магазині  - до старшого менеджера чи на  посаду директора іншого магазину? цей пункт у вас із області фантастики або все ж таки все завязано на цифрі 27 років - звільняючи старшого менеджера по  досягненні 27 - молодші мають ріст кар'єри ;)

Ви незнаєте що таке кар'єрний ріст на фірмах і куди він призводить??!!!

Незнаю яке там у Вас передчуття але воно вас зраджує :D

Опубліковано

Шановна а можна поцікавитись скільки вам років... ви так промовисто про карєрний ріст говорите...

З.І. сорр за офтоп

Опубліковано

ви не відповідайте загальними фразами - просто напишіть куда може вирости менеджер з продажу у вашій фірмі

Опубліковано
Ви незнаєте що таке кар'єрний ріст на фірмах і куди він призводить??!!!

О,я не знаю. Я не працював в двох корпораціях. І з вантажника не виріс до керівника технічого відділу. не знаю.. 100%.

Незнаю яке там у Вас передчуття але воно вас зраджує :D

Можливо.

Можливо ми ще зустрінемо тему типу:

"Знову потрібні на роботу менеджери. " (бо старі досягли 27-річного віку і їх звільнили..

Опубліковано

Чому ж ні? А раптом комусь із нас все ж таки доведеться мати справу із Вами.

ми повинні бути впевнені у Вашому професіоналізмі.

Опубліковано
ніфігасобі у вас карєра починається в 23 роки я з 16 почав з неповного робочого дня і по сьогодні ....

ну я беру середньостатистичний приклад - закінчення інституту і початок роботи на в якихось організаціях більшого чи меншого рівня

І ще шановні давайте не будемо оцінювати мою професійність

ми її не оцінюємо - кожен оцінив вже давно для себе - головне щоб ви зробили правильні висновки на майбутнє для себе бо тема хоч і переросла у флуд але з неї по слову по фразі можна витягнути дуже багато користного

Опубліковано
Поправте мене, якщо я, звичайно, не права, ....Я прочитала пропозиції інших роботодателів роботодавців на цьому форумі і в багатьох з них теж немає інформації про з.п., тоді настає постає питання,: в чому винний мій топік??

Не бачу реального сенсу більше флудити!!

Поправив :D

Опубліковано

доречі, коли відкриття цього магазину?

Я б хотів уже подивитися на молодий бігаючий переляканий персонал від 23 років. У яких 0 (нуль) досвіду роботи.

Звичайно, із таких "ліпити" працівників таких, яких заманеться саме то! tabula rasa - ні дати не взяти.

Я прийду і запитаю : А ви можете мені пропатчити KDE під FreeBSD ???

І тоді я в повній мірі оціню професіоналізм працюючого персоналу!!

Yurik - ти жорстокий.. Ти щойно загубив кар'єру поставив під сумнів професіоналізм молодої дівчини.. :) Вона так старалася..а ти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...