Перейти до змісту

Інтернет-ЗМІ Луцька

VolNews

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Інтернет-ЗМІ в Луцьку є! І їх стає більше. Це, певно, добре ;) От ми - редакція ВН - і вирішили почути користувачів форуму, яким ви хочете бачити місцеве інтернет-ЗМІ, де ми гальмуємо, а в чому хороші. Одним словом, ми хочемо говорити :D

• Адміністратори
Опубліковано
яким ви хочете бачити місцеве інтернет-ЗМІ, де ми гальмуємо, а в чому хороші. Одним словом, ми хочемо говорити :D

Чесними і неупередженими. Поклястись в цьому здоров'ям рідних можете?

Опубліковано
Не бачу відповіді на запитання.

Попахує популізмом і жовтизною.

"Поклястись в цьому здоров'ям рідних можете?"

Риторичні у вас запитання. Ні, звичайно. Є робота, а є особисте життя. Ці дві категорії не рівнозначні.

Опубліковано
Інтернет-ЗМІ в Луцьку є! І їх стає більше. Це, певно, добре ;) От ми - редакція ВН - і вирішили почути користувачів форуму, яким ви хочете бачити місцеве інтернет-ЗМІ, де ми гальмуємо, а в чому хороші. Одним словом, ми хочемо говорити :D

Я частенько буваю на "ВН". Так як це комерційний проек Ви,природньо, доволі ангажовані.

...де ми гальмуємо..-гострота,адекватність,спектр інформаці.

...а в чому хороші..-сам факт існування)

А як Ви самі оцінюєте свою роботу?

Опубліковано
"Поклястись в цьому здоров'ям рідних можете?"

Риторичні у вас запитання. Ні, звичайно. Є робота, а є особисте життя. Ці дві категорії не рівнозначні.

Ну, тепер все зрозуміло. Тему можна закривати. ;)

Опубліковано

Цілком адекватний ресурс, як на мене.

Тільки от останнім часом, після зміни команди - відчувається деякий ступор ;)

Опубліковано

Чесними ЗМІ ніколи не були й не будуть, левова частка доходів середньостатистичного журналіста, так само як і видання - від "заказух", так звані заказні статті, які пишуться з якоюсь вигодою, будь то рекламні чи інші цілі, деякою стороною вони направлені на підсвідому маніпуляцію людьми.

Якщо б змі завжди чесно і відверто освітлювали ті чи інші події, журналісти, так само як і ті видання не існували б довго.

Це моя думка.

А щодо ВН, доволі цікавий ресурс, раніше щодня заходив щоб почитати що в Луцьку робиться)) Одне погано що зображення в статтях по кліку не збільшуються, думаю це не тяжко виправити.

Опубліковано
А щодо ВН, доволі цікавий ресурс, раніше щодня заходив щоб почитати що в Луцьку робиться)) Одне погано що зображення в статтях по кліку не збільшуються, думаю це не тяжко виправити.

Та все там збільшується, там інша фігня - біжуча стрічка новин на js, яка віджирає 100% процесора, адміна чи сайтописуна за таке - на палю. Ну, і дякувати богу нарешті ІР коментаторів сховали і змінили дибільну систему реєстрації.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

цензура на ВН, чи що? Коментарі до новин перевіряють, а тоді публікують, неугодні видаляють...

Не простіше зробити біля коментаря кнопочку "Скарга"? І якщо там буде спам чи образа якась, то користувачі натискають цю кнопочку, і адміни реагують... Поки розцінюю перевірку коментарів як цензуру, а не як захист від спаму...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...