VolNews Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 11:50 #1 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 11:50 Інтернет-ЗМІ в Луцьку є! І їх стає більше. Це, певно, добре От ми - редакція ВН - і вирішили почути користувачів форуму, яким ви хочете бачити місцеве інтернет-ЗМІ, де ми гальмуємо, а в чому хороші. Одним словом, ми хочемо говорити
Адміністратори serega Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 13:10 Адміністратори #2 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 13:10 яким ви хочете бачити місцеве інтернет-ЗМІ, де ми гальмуємо, а в чому хороші. Одним словом, ми хочемо говорити Чесними і неупередженими. Поклястись в цьому здоров'ям рідних можете?
Адміністратори serega Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 22:03 Адміністратори #3 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 22:03 Не бачу відповіді на запитання.Попахує популізмом і жовтизною.
VolNews Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 09:44 Автор #4 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 09:44 Не бачу відповіді на запитання.Попахує популізмом і жовтизною."Поклястись в цьому здоров'ям рідних можете?"Риторичні у вас запитання. Ні, звичайно. Є робота, а є особисте життя. Ці дві категорії не рівнозначні.
Maskinong Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 10:06 #5 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 10:06 Інтернет-ЗМІ в Луцьку є! І їх стає більше. Це, певно, добре От ми - редакція ВН - і вирішили почути користувачів форуму, яким ви хочете бачити місцеве інтернет-ЗМІ, де ми гальмуємо, а в чому хороші. Одним словом, ми хочемо говорити Я частенько буваю на "ВН". Так як це комерційний проек Ви,природньо, доволі ангажовані. ...де ми гальмуємо..-гострота,адекватність,спектр інформаці. ...а в чому хороші..-сам факт існування) А як Ви самі оцінюєте свою роботу?
nickel Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 10:09 #6 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 10:09 "Поклястись в цьому здоров'ям рідних можете?"Риторичні у вас запитання. Ні, звичайно. Є робота, а є особисте життя. Ці дві категорії не рівнозначні. Ну, тепер все зрозуміло. Тему можна закривати.
REDAKTOR Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 10:33 #7 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 10:33 Цілком адекватний ресурс, як на мене. Тільки от останнім часом, після зміни команди - відчувається деякий ступор
ZloY Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 14:12 #8 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 14:12 Чесними ЗМІ ніколи не були й не будуть, левова частка доходів середньостатистичного журналіста, так само як і видання - від "заказух", так звані заказні статті, які пишуться з якоюсь вигодою, будь то рекламні чи інші цілі, деякою стороною вони направлені на підсвідому маніпуляцію людьми. Якщо б змі завжди чесно і відверто освітлювали ті чи інші події, журналісти, так само як і ті видання не існували б довго. Це моя думка. А щодо ВН, доволі цікавий ресурс, раніше щодня заходив щоб почитати що в Луцьку робиться)) Одне погано що зображення в статтях по кліку не збільшуються, думаю це не тяжко виправити.
SunSeth Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 14:33 #9 Опубліковано 28 Листопада, 2009 в 14:33 А щодо ВН, доволі цікавий ресурс, раніше щодня заходив щоб почитати що в Луцьку робиться)) Одне погано що зображення в статтях по кліку не збільшуються, думаю це не тяжко виправити.Та все там збільшується, там інша фігня - біжуча стрічка новин на js, яка віджирає 100% процесора, адміна чи сайтописуна за таке - на палю. Ну, і дякувати богу нарешті ІР коментаторів сховали і змінили дибільну систему реєстрації.
Nikandr Опубліковано 14 Грудня, 2009 в 21:02 #10 Опубліковано 14 Грудня, 2009 в 21:02 цензура на ВН, чи що? Коментарі до новин перевіряють, а тоді публікують, неугодні видаляють... Не простіше зробити біля коментаря кнопочку "Скарга"? І якщо там буде спам чи образа якась, то користувачі натискають цю кнопочку, і адміни реагують... Поки розцінюю перевірку коментарів як цензуру, а не як захист від спаму...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.