Xpert Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 15:34 #1 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 15:34 Ось, наткнувся в нетах...))) Якось син до тата йде, Почина розмову: «Тату, шо воно таке - Уркаїнська мова?» Тато дунув косячок, Шоб не пухли вуха, І сказав йому: «Синок, Розкажу. Послухай». Якщо довго реготав, Щелепа одвисла - Пишеш: «Афтар, ну ти дав! Я аж гепнув з крісла!» А побачиш далі ще Фішки та приколи - То тоді пиши «Пече! Просто зпопідстолу...» Ти від сміху плакав так, Шо аж текст не видко? Це вже: «Вбивпаскудонах! Ти пекельний дідько!» Всі приколи «непіццтул», Сто разів пробиті? Напиши: «То ти гуцул? Граєш на трембіті!» А якщо гидке воно, Наче ті кислички - «Криотиф, пиши, гімно! Афтара - допічки!» Хочеться послати н*х Чухаються руки? «Вчи москальську! Незарах! В Жидачів, тварюки!» Афтар збоченець і псих? Є у нас в народі Слово влучнеє для них: «Пісюнковий злодій». А якщо чиїсь слова Не звучать ефектно, Напиши: «Твій дім - Москва, Кобзо ти діхфектно!» Щоб читати чийсь накат, Треба водки літр? Коментуй його: «Під кат! Забагацько літер!» Хай народ товстий роман В каментах малює, Ми ж напишемо: «Їблан. Ф сотні й не хвилює...» А щоб плюнути в мурло, Злістному одміну, Пишеш: «Встрель себе, мудло, З ходу та об стіну!» Там про тебе хтось створив Тему злу та люту? Напиши: «Опісюнів! Афтар, пий отруту!» Спілкування шось не йде, Наче всіх прибито? То спитай: «А цицьки де? Тему не розкрито!» Придовбається якщо Демагог кульгавий, Наша відповідь: «І що? Цьом тебе, плюгавий!» Щоб запалені мізки Вмить охолодити - «Ктулху фхтагн, хлопаки! Прошу не будити!» Якщо дурні гнуть «Під кат!» Щось смішне та нове - Кинь: «Писако, так тримать! Не труїть, панове». Якщо дівка дуже зла, Їй на всіх начхати: «Ти, доярко, із села? А з якої хати?» А якщо вона коли Скаже добре слово - То одразу похвали «Кицю, гламурово!» ...Всіх приколів ти допер, Можеш вийти в люди... Укрнет тебе тепер Поважати буде! «Хоч у тебе в голові Замість мозку - дуля! Абісцятись, дайте дві!» - Відповів синуля.
Forever Autumn Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:13 #3 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:13 не читала такого ні разу. тому не можу погодитись, що баян.але краще б не читала взагалі.
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:19 #4 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:19 не читала такого ні разу. тому не можу погодитись, що баян. рухуємо разом 1. рас 2. два рас 3. три рас
Forever Autumn Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 #5 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 підрахуй не підрахуй. все одно туфта суцільна
Plum Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 #6 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 16:22 да я зануда, ну й шо?
Zheny@ Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 20:33 #7 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 20:33 я тему створював без віршика. типу "Пекельний дідько".. "печеш/смалиш" ... іт.д.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.