Перейти до змісту

Краща радіостанція в Луцьку

ArtemNeba[KISS-FM]

В якої радіостанції найкраща музика?  

520 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Сегодня с удивлением открыл для себя, что "Радио Луцк" имеет ночной эфир... ;) А то как-то привык, что оно в 23:00 вырубалось - и в люлю :)

А что касаемо лучшей станции - очень сложно сделать выбор, когда не нравится ни одна станция... Хотя "РЛ", наверное, меньше всего раздражает :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 271
  • Створено
  • Остання відповідь
милион стилей, зайди на www.101.ru, офигеешь :)

сам слушаю это радио где-то месяц, уже забыл про МП3 на компе

Дійсно класний ресурс! Завжди можна почути як новинки, так і старі хіти в будь-якому стилі. А також якщо починає надоїдати щось одне - є куча альтернатив для вибору, і це все на одній сторінці. І сама собою відпадає проблема "А щоб то його послухати...".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shoutcast.com офігєєш ще більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shoutcast.com офігєєш ще більше

Дякую! Глянем, а точніше послухаєм. Вибрати є з чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

на вкус и цвет товарища нет !!! в луцке ниодна радиостанция считаться нормальной небудит !!! попса лично меня ХАРИТ !!!!! попривыкали слушать отстой

зашол с подругами на дискотеку после трёх часов ночи а там чёрные глаза крутят это в шайбе !!!! это не дискотека а БЫКОТЕКА !!!!!!!!!!!!!!!!

ArtemNeba[KISS-FM] хоть и кисс фм и класная радЭйка но есть и лучше ! я люблю кисс фм и всегда буду любить но до абсолютно клубной кисс недотягивает немножко

кисс я слушаю через нЭт но битрейд УЁВЫЙ, 128kb не работает приходиться слушать на 64kb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даа.. проблемка з Кіссом канешно затронула багато кого.. А може знає хто, куди ділась лінія на 128кб ??? На як довго і чи можна надіятись на повернення 128 а може навіть і 192кб радейко в інет ефір?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пам*ятник возвигну нерукотворний за якусь толкову радіостанцію!!!!

без попси, без луцької музики сучасної, без репу...ну..ви панімаєтє..

www.hardrockin80s.com

пайдьот

але це не луцька радіо станція

ОЦЯ рулєз

а в Луцьку -- піс оф шіт. ІМХО

розплідники попси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Нема в Луцьку ніодної нормально радіохвилі де б крутили один тільки Rock! Тому радіо не слухаю ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

http://www.101.ru/?an=chan_popplay&uid=30182&bit=32

Прикольний розділ радіо 101. Top Ukrainian називається. Багато різноманітної, хорошої української, а головне україномовної музики!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Луцьку така радіостанція взагалі існує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Energy Interhet Radio by Fusion 128 KBit/s руле однозначно :101010::90: :90: :90:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справді, в Луцьку нема нормальної радіостанції...

:(

дуже шкода....

та і місцевій владі на це пох, шо весь ефір заполонили мережеві...

СІД ФМ, єдина радіостанція у Луцьку з перспективою, але що поробиш, що

50% ефіру забирає клята МЕЛОДІЯ....

Тим паче, вечірній ефір СІДУ - електронна музика

Саме те, що потрібно для прихильників КІССА в Луцьку... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А все таки, якщо повернутись до теми kiss fm...

Ходили чутки, що ніби були якісь плани по запуску в ефір цієї станції в нашому місті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю....

особисто я таких чуток не чув....

і я думаю, що кісс якщо навіть буде, то дуже не скоро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
http://radio.simya.com.ua - СІД ФМ рулить))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

вимагаю пункт для голосування "всі радіо - лайно"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класне "радіоЕРА". Особливо після 00:00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Радіо Ера мені нагадує чимось колишній "Промінь" (мабуть певною академічністю) і цим викликає часом якусь приємну ностальгію. Особливо коли вечорами чую голос Олексія Когана - на "Промені" це була його "Година меломана", якщо хтось із старших пам"ятає - наче у юність переношусь, у кінець давдцятого. :0083:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звижче перечислених взагалі не за одне!!! Я слухаю радіо через тарелку оскільки в мене СкайСтар 3!!! і я вам виложу декілька ссилок з нету ті що я слухаю вдома через тюнер ;) я думаю багато кому будуть до вподоби дані ссилки на онлайн радіо а в кого є скайстар тому й скажу на якому спутнику шукати... повірте не пожалієте :lol:

http://www.rmfmaxxx.pl/radio/ одне з самих олюблених радіостанцій :rolleyes: - грає сама свіжа музика змішаного напрямку знахлдиться на Hotbirth 13градус

http://planeta.fm/2_odsluch.php тоже дуже прикольне радіо думаю що найде багато прихильників особливо після 8-ї вечора грають дуже прикольні діджейські мікси!!! також хотбірд 13 градус

http://www.m2o.it/m2o/player це вже не польське а італьянське радіо музика тоже прикольна і вся свіженька тільки щось нове появилося тут вже воно грає :D ввечері музика по напрямку в більшості electro house, house наподобі як в Метро!!! а також trance!!! minimal також часом грає як а мене дуже позитивне радіо!!! особливо для тих хто любить клубняк!!!! тоже хотбірд 13гр

http://sradio.tv/live/1271 оригінальну ссилку треба шукати вдома(оскільки я на роботі то не маю можливості провірити чи це точно воно бо їх є пару штук) називається воно Power Hit Radio на sirius 5градус

PS. Не рахуйте за флуд, а навпаки за полезні ссилочки думаю що багато будуть раді цим ссилкам :P

доречі завтра якщо не забудупостараюся докину оригінальну сслку на Power Hit Radio ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://radio.akado.ru/ і хай прийде у Ваш будинок, тільки та музика яка Вам подобається. :0123:

радіо слухаю мало, але тут знайшов дещо цікаве, раджу покопатись :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...
прикол лише в тому, що різні стилі.... не приїдається... і в тому, що в прямому ефірі можна почути свого знайомого, коли той вітає свою матера з "дньом рожденія"...

але 100% - це не є кращою радіостанцією у Луцьку....

різний вік слухає різне радіо....

в основному це:

14-25 слухають Люкс

25-35 слухають Наше

35-55 Мелодія та Наше!!

у всіх категоріях є виключення!!!!

вообще фм диапазон в Луцке не слушаю....!!! ненавижу попсу

слушаю только интернет радио, откуда в 1000 раз лучше играют треки из европы чем наша УкраЁнская попса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Підтримую, всі радейка, які є в Луцьку - повне лайно. Не слухаю жодного з вищеперерахованих, коли не включиш то якийсь базар з тупими приколами або музика, яку слухати неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж підтримую! Там немає що слухати, крутять тільки відчизняну попсу та стару музику ссср :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нада трансове радіо!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В машині на 106.0 fm ХІТ ФМ тяне, правда тільки поза центром міста, в центрі щось глушить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...