Перейти до змісту

Ярмарок пива у гуртівні ПАККО! (супер-асортимент)

Galochk@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НАРОД!!!!

опа, зайшов вчора в гуртівню за хавлом і побачив паладку з пивом. Короче я сам не фанат пивка, але ж там асортимент і нерви дрогнули. Хавла не купив тепер тиждень буду жерти два ящика пива!

Боже, дай сили мені і моїй печінці! Відчуваю шо на всьо не здоровя не грошей не хватить. :)

Мо хтось шось пив то скажіть, шоб я всяку фігню не купляв :)

Р.S.

Two beer or not two deer

Свиснув в них кусок асортімента, шо дарма лазити... :ph34r:

Холстен 0,33 л

Милер 0,33 л

Три богатыря бочк 0,5л

Великопоповецк. Козел 0,5л

Золотая Бочка клас. 0,5л

Пилснер 0.5 л

Реддс Премиум колд 0,33

Бочкарев крепкое 0,5л

Охота светл. 0,5л

Невское оригинальное 0,33 л

Кроненбург 1664 0,33 л

Николай Синебрюхофф 0,5 л

Гессер 0,5 л светл. Россия

Кенигсберг светл 0.5

Пит крепкое 0,5л

Три медведя 0,5л

Три медведя 0,5л ж/б

Доктор дизель 0,5л

Очаков премиум светлое 0,5

Пиво Alstein 0,5

Нап-к Индиана Джус лимон 0,5 ж/б 7%

Пилзнер Урквелл 0,33 л

Гамбринус 0,5

Десперадос 0,33 л

Фишер 0,65 л

Будвайзер 0,5 л

Гессер 0,5 л тем Австрия

Ципфер 5 л

Эдельвейс 0.5 л светл.

Хайнекен 0,33 л

Баклер 0,33 б/а

Крамбахер 5 л

Бавария 0,25 л

La Trappe BLONDE алк. 6.5%

Варштайнер премиум 4,8% алк.

Эрдингер вайсбир 5,2% алк.

Ньюкастл браун эль 4,7% алк.

Салитос ( текила ) 5,9% алк.

Францисканер вайсбир 5,0% алк.

Лёвенброй ( мюних хель ) 6,0% алк.

Велтинс пилсенер 4,8 % алк.

Гиннесс экстра стаут 5,0% алк.

Килкенни айриш ред 5,0% алк.

Асахи 5,0% алк.

Битбургер 4,8% алк.

Факсе премиум 5,0%алк.

22 Портер ( тёмное ) 8,5% алк.

22 Голд ( светлоее ) 9,5% алк.

22 Бомба ( полутёмное ) 10 % алк.

22 Имбирное ( полутёмное ) 9,5 % алк.

Опубліковано

Ну от PR-щики пака і на борду добрались, тепер як тільки в них новий асортимент чи акція, будуть списки сюди викладати, типу зайшов я випадково на роботу, а тут таке продається ... (далі по списку).

Ви б ще ціни приводили, "шо дарма лазити..." (с) Galochk@

• Адміністратори
Опубліковано

А може в того пива термін споживання закінчується?

То нехай зроблять як завжди роблять з тим що в них продається, тобто надрукувати новий термін і наклеїти.

Опубліковано

я из всего вышеперечисленного перепробовал половину и понял, что пить пиво, которое стоит 15-20 грн/бут. только из-за того, что его приперли откуда-то с дальней "пивной державы" - ацтойное дело! причем глянул раз на сроки хранения и офигел!:D это ж чего туда надо засыпать, чтобы оно год лежало и не портилось?!!

ЗЫ к тому же из бундеса привозили несоизмеримое по вкусности пиффко(с тем, что тут тулят, как настоящий Гёссер) и стоит оно там - 1 ЕВРО за две бутылки 0,5 плюс орешки... считаем, друзья! :)

ЗЗЫ из этого списка лучшее - Золотая бочка классическое ИМХО :)

Опубліковано

Як би там не було,

А пиво реально стоїть в наметі! Ціни не скажу - комерц. Справа в асортименті.

за пів-дня 72 перегляди - не погано! не погано!

Доречі в суботу пив Легенду - нічого цікавого, помоєму попса.

Опубліковано

Чоловік піарить, це факт, але я думаю подія варта реклами. До якої працює гуртівня і той ярмарок? Після роботи встигаємо купити?

Коротше, є якесь з того списку пиво, яке варто спробувати? Чи "Чернігівське" форевер?

Опубліковано

To Galochk@

Писали б чесно: Я такий то такий то піарю тут вам нашу супер акцію по продажу пива, а то як маленька дитина: "опа, зайшов вчора в гуртівню за хавлом і побачив паладку з пивом. Короче я сам не фанат пивка, але ж там асортимент і нерви дрогнули. Хавла не купив тепер тиждень буду жерти два ящика пива!" Не гарно піарщикам писати "опа", "хавлом" і "короче", починаєш думати шо на паці діти працюють.

Опубліковано

Якщо цього Galochku звати Ігор, тоді він точно має відношення до ПАККО. Саме там я з ним колись познайомився. Коли він на "Волиньпаці" у відділі маркетингу працював :D

До речі, тут надибав його фізіономію з є-мейлом: http://lutsk.dzyga.biz/category/tusovki-lu...araplaneristiv/

galochka.jpg

Якщо це дійсно він, і хтось його знає... то пора розкручувати його на пиво адмінам і модерам, що таку ПіАрщину терплять.

А для себе я давно вже збагнув: якщо пляшковому пиву понад два тижні - краще його не пити. А такий свіжак "під акцією" не продається. Отже - якесь непродане фуфло піарять. І що обідно: майже всі виробники пишуть кінцевий термін реалізації, а дуже мало - дату виготовлення. Так що хочеш свіжого пива - йди туди, де воно не закисає, і щодня новенька бочка (назви барів з непіар міркувань наводити не буду. Їх і так всі знають :))

Опубліковано
А для себе я давно вже збагнув: якщо пляшковому пиву понад два тижні - краще його не пити. А такий свіжак "під акцією" не продається. Отже - якесь непродане фуфло піарять. І що обідно: майже всі виробники пишуть кінцевий термін реалізації, а дуже мало - дату виготовлення. Так що хочеш свіжого пива - йди туди, де воно не закисає, і щодня новенька бочка (назви барів з непіар міркувань наводити не буду. Їх і так всі знають :))

:D Підтримую!!!

Опубліковано

Так це я!

Я на ПАККО і досі працюю! в тому ж таки відділі!

фото моє! Піар галімий визнаю, а я й не хотів зробити кльовий піарчик. Пиво нормальне теж визнаю.

якби робив нормальний піар і купу шифрів, то мона було б подумати шо роблю з когось ідіота! А так всі розуміють шо тупо піар.

Тепер слово за адмінами, цікаво подивитися скільки на форумі можуть існувати низькопробні піарні повідомлення!

Yarchik, привіт!

Опубліковано

Galochk@

В нас тут демократія :D Я тобі казав, що краще чесно сказати. Акція нормальна, пива вибір великий - от і скажи про це, люди зрозуміють. Але крім вибору пива тре знати коли можна зайти, діапазон цін, якщо не хоч давати конкретику. Ми ж всі любимо щось хороше, доведи, що то не збувають те, що простояло вже два місяці - тоді може і толпа ломанеться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...