Перейти до змісту

Пікап і пікапери

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пікап (від англ. pickup) - чіпляти, вантажити. Pickup - це знайомства з жінками, а по- простонародному, пікап - це "з'їм"

Пікапери — це люди, які прагнуть бути успішними у стосунках з дівчатами

Вони використовують певні фрази (шаблони) для знайомства. Наведу приклад шаблонів і готових діалогів:

-в магазине: "Девушка, вы наверняка знаете. Я купил макароны, а что с ними делать - не очень представляю", (если разъяснение последовало, действуйте дальше: "А можно, я всегда буду с вами консультироваться?

- Девушка, вы знаете, что такое любовь с первого взгляда, или мне еще раз

пройти?

- Девушка, у меня ширинка расстегнулась, помогите застегнуть plz!

- Девушка, вы очень красивы, а красивых девушек надо размножать. (конечно можно и по лицу сумочкой)

- Девушка, вы из какой сказки ?

- Девушка, у вас ниточки не найдется? 90% девушек спросят: "А зачем вам?" Ответ - Чтобы прямо здесь завязать нашу дружбу!

- Девушка,и откуда вы взялись на мою голову такая красивая:)

-Добрый вечер! -бла бла бла -Девушка вы голодная??? -.... -А давай вместе поужинаем снежинками)

-привет -а мы разве знакомы??? - а разве ты смогла бы на моём месте пройти мимо себя :)

і т.д.

Цікавить питання чи в Луцьку стикались з пікаперами а може й самі пробували? Взагалі Ваші думки щодо таких фраз, знайомств і т.д.

звідси можна взяти шаблони ,поржати/взяти собі на замітку, кинути сюди, щоб і інші поржали/запамятали...

Опубліковано

Не поняв, а шо всі побігли на людні місця випробовувати ці фрази???

Де коментарі Отзовись народ...

Опубліковано

Юному самцу или человеку с серьезным набором комплексов (возраст не важен) нужны тренинги, как начинающему охотнику (дурацкое слово), объяснение куда совать своё ружье, какой набор фраз использовать в приманке дичи (при чем учат даже интонации), как наводить и выстреливать в сердца. Один только минус у всей этой индустрии блядства. Дурачков учат именно блядству - пользованию чужими (женскими) слабостями, особенностями, закономерностями поведения. Учат, подменяя подлинную сущность каждого человека, заменяя его собственное «Я» (разные таланты, способности или неспособности человека, заложенные в него природой) на набор алгоритмов, где каждый шаг уподобляется цвету светофора: зеленый свет – даст, красный – нет.

Строить серьезные отношения с любимым человеком у вас не получится ни по какой технологии кроме СВОЕЙ (искренней, внутренней, подлинной!). Отсутствие технологии – тоже технология. А все эти фразы, приемчики, манеры поведения и прочая антуражная перхоть ЧУ-ЖИ-Е. Вы одеваете маску ловеласа (*учителя, стригущего с тупорогих овец как вы бабки), а что остается ваше то («Где вы?» с.Фримен)? В конечном счете остается только член и то не факт что вам дадут.

Для затравочки выложу парочку видео с участием этих долбоебов МУЖИКОВ!

Буагага

Буагага

ну и на финал добавлю

Pickuper_gipnos.jpg

Опубліковано
Пікапери — це люди, які прагнуть бути успішними у стосунках з дівчатами

Не зовсім так. Пікап - це методика в найкоротший час затягнути дівчину в ліжко. В пікаперів звичайно є своя псевдофілософія типу, таким чином вони стають успішними з жінками, і цей життєвий досвід допомагає їм набути впевненості і досягнути успіху в житті, так вони шукають свою єдину половинку, кохання свого життя, ітд ітп бла-бла-бла. Але кінцева ціль всього цього одна :)Тут можна почитати про те, як це роблять "прахвесіонали" на практиці. :)

Опубліковано

не знаю як пікап, але досвід вуличного знайомства маю непоганий.

працював на мобільних операторів, впарював як контракти так і стартові пакети. одним словом-був привід для знайомства. імхо, при вуличному знайомстві головне знайти привід.

шаблони? хм.. на такій роботи манери поведінки виникають самі собою. бували дівчата, шо самі запитували номер телефону. типу в жарт "а у тебе який оператор? а дай но свій номерок..." аналогічно можна і до них))

в середньому за день було 10-15 номерів теелефонів. з них 2-3 знайомства можна було продовжити.

Опубліковано

То всьо фігня, пацани...

Я точно знаю шо таке пікап - то такий тіпа бусо-джип, карочє автомашина з повишеной грузоподйомностю.

А пікапери - то такі бородаті і не дуже дядьки, котрі на тих пікапах їздять, в народі просто - ваділи.

З.І.

По відео

розказує ботан:

з любого ботана можна зробити мачо

бла бла бла

потім він підходить до дєвки бере тіліфона

бла бла бла

а вже черз три дні вони пють каву

бла бла бла

а ше черз три дні той ботан лежить зі зломаним носом і руками\ногами, бо їх застукав пацан цієї дєвки.

Опубліковано

Професіонали-пікапери не "соблазняють" кого небуть. У них достатньо витончені смаки, і шаблонними фразами вони не кидаються. Це досить складна наука, так як "він" або "вона" - а є і такі, повинні бути достатньо ерудовані у різних питаннях від психології до тех наук.

Опубліковано
не знаю як пікап, але досвід вуличного знайомства маю непоганий.

працював на мобільних операторів, впарював як контракти так і стартові пакети. одним словом-був привід для знайомства. імхо, при вуличному знайомстві головне знайти привід.

шаблони? хм.. на такій роботи манери поведінки виникають самі собою. бували дівчата, шо самі запитували номер телефону. типу в жарт "а у тебе який оператор? а дай но свій номерок..." аналогічно можна і до них))

в середньому за день було 10-15 номерів теелефонів. з них 2-3 знайомства можна було продовжити.

неужто девушки так реп любят? :)

Или они как в первом видео - не свои номерки давали, лишь бы только отстал :)

Опубліковано
неужто девушки так реп любят? :)

Или они как в первом видео - не свои номерки давали, лишь бы только отстал :)

ми про реп не говорили :D завідуємсс, бо вже одружений? :) чи може згадуєм свої досягнення, на порядок вищі? :D

не знаю з якою метою давали номери, але з кількома симпатичними дівчатками я-таки погуляв (в декого з них як виявилось були мальчики, благо не пересікались, могло би бути боляче :) )

якшо цікаво... я зараз ні з ким не зустрічаюсь, але на каву і на пиво є з ким сходити.

відносно пікаперів я звісно сумніваюсь у правдивості їхніх "лідерів", але маю друзів, звичайна зовнішність, але манера розмови така, міміка, жести такі, шо нестачі в дівчатах у них не буває. в різних людей різний підхід-одні сиплять компліментами, гумором, інші грошима...

в тєму згадався анекдот, якраз про пікаперів

"ей, крихітко, давай сходим на піццу, а потім потрахаємся? (ляпас по обличчю) Невже, ти так не любиш піццу?" :D

п.с. а взагалі ця тема затерта до дірок... комусь дано талант перетрахати півміста, а в когось буде все життя одна-єдина.

будьте оригінальними, і все буде ок! мир!

Опубліковано

В двох словах пікап - наука для невдах, які переймаються через своє особисте життя.

Беруть лоха і навчають як за допомогою шаблонів закадрувати дівчину і, як максимум, виграти її раніше, ніж вона розчехлиться що даний індивід - лох.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...