vrm Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 08:53 #1 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 08:53 Пікап (від англ. pickup) - чіпляти, вантажити. Pickup - це знайомства з жінками, а по- простонародному, пікап - це "з'їм" Пікапери — це люди, які прагнуть бути успішними у стосунках з дівчатами Вони використовують певні фрази (шаблони) для знайомства. Наведу приклад шаблонів і готових діалогів: -в магазине: "Девушка, вы наверняка знаете. Я купил макароны, а что с ними делать - не очень представляю", (если разъяснение последовало, действуйте дальше: "А можно, я всегда буду с вами консультироваться? - Девушка, вы знаете, что такое любовь с первого взгляда, или мне еще раз пройти? - Девушка, у меня ширинка расстегнулась, помогите застегнуть plz! - Девушка, вы очень красивы, а красивых девушек надо размножать. (конечно можно и по лицу сумочкой) - Девушка, вы из какой сказки ? - Девушка, у вас ниточки не найдется? 90% девушек спросят: "А зачем вам?" Ответ - Чтобы прямо здесь завязать нашу дружбу! - Девушка,и откуда вы взялись на мою голову такая красивая -Добрый вечер! -бла бла бла -Девушка вы голодная??? -.... -А давай вместе поужинаем снежинками) -привет -а мы разве знакомы??? - а разве ты смогла бы на моём месте пройти мимо себя і т.д. Цікавить питання чи в Луцьку стикались з пікаперами а може й самі пробували? Взагалі Ваші думки щодо таких фраз, знайомств і т.д. звідси можна взяти шаблони ,поржати/взяти собі на замітку, кинути сюди, щоб і інші поржали/запамятали...
vrm Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 09:56 Автор #2 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 09:56 Не поняв, а шо всі побігли на людні місця випробовувати ці фрази???Де коментарі Отзовись народ...
Xatabich Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 09:57 #3 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 09:57 Юному самцу или человеку с серьезным набором комплексов (возраст не важен) нужны тренинги, как начинающему охотнику (дурацкое слово), объяснение куда совать своё ружье, какой набор фраз использовать в приманке дичи (при чем учат даже интонации), как наводить и выстреливать в сердца. Один только минус у всей этой индустрии блядства. Дурачков учат именно блядству - пользованию чужими (женскими) слабостями, особенностями, закономерностями поведения. Учат, подменяя подлинную сущность каждого человека, заменяя его собственное «Я» (разные таланты, способности или неспособности человека, заложенные в него природой) на набор алгоритмов, где каждый шаг уподобляется цвету светофора: зеленый свет – даст, красный – нет. Строить серьезные отношения с любимым человеком у вас не получится ни по какой технологии кроме СВОЕЙ (искренней, внутренней, подлинной!). Отсутствие технологии – тоже технология. А все эти фразы, приемчики, манеры поведения и прочая антуражная перхоть ЧУ-ЖИ-Е. Вы одеваете маску ловеласа (*учителя, стригущего с тупорогих овец как вы бабки), а что остается ваше то («Где вы?» с.Фримен)? В конечном счете остается только член и то не факт что вам дадут. Для затравочки выложу парочку видео с участием этих долбоебов МУЖИКОВ! Буагага Буагага ну и на финал добавлю
vrm Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 09:59 Автор #4 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 09:59 ОООО!!! За фотку зачотСпасибо підняв настрій...
yucore Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 11:00 #5 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 11:00 Омгубоговєсьма
Serpent Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 11:00 #6 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 11:00 Пікапери — це люди, які прагнуть бути успішними у стосунках з дівчатами Не зовсім так. Пікап - це методика в найкоротший час затягнути дівчину в ліжко. В пікаперів звичайно є своя псевдофілософія типу, таким чином вони стають успішними з жінками, і цей життєвий досвід допомагає їм набути впевненості і досягнути успіху в житті, так вони шукають свою єдину половинку, кохання свого життя, ітд ітп бла-бла-бла. Але кінцева ціль всього цього одна Тут можна почитати про те, як це роблять "прахвесіонали" на практиці.
Bit Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 13:44 #7 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 13:44 не знаю як пікап, але досвід вуличного знайомства маю непоганий.працював на мобільних операторів, впарював як контракти так і стартові пакети. одним словом-був привід для знайомства. імхо, при вуличному знайомстві головне знайти привід. шаблони? хм.. на такій роботи манери поведінки виникають самі собою. бували дівчата, шо самі запитували номер телефону. типу в жарт "а у тебе який оператор? а дай но свій номерок..." аналогічно можна і до них))в середньому за день було 10-15 номерів теелефонів. з них 2-3 знайомства можна було продовжити.
gorik Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 14:32 #8 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 14:32 То всьо фігня, пацани...Я точно знаю шо таке пікап - то такий тіпа бусо-джип, карочє автомашина з повишеной грузоподйомностю.А пікапери - то такі бородаті і не дуже дядьки, котрі на тих пікапах їздять, в народі просто - ваділи.З.І.По відеорозказує ботан:з любого ботана можна зробити мачобла бла блапотім він підходить до дєвки бере тіліфонабла бла блаа вже черз три дні вони пють кавубла бла блаа ше черз три дні той ботан лежить зі зломаним носом і руками\ногами, бо їх застукав пацан цієї дєвки.
yucore Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 14:46 #9 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 14:46 плюспіццот!
Zerotul Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 14:57 #10 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 14:57 вино какова ларька вы предпочитаете в ето время суток
VolynFC Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 15:05 #11 Опубліковано 21 Листопада, 2009 в 15:05 понти це все......
alex1973 Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 16:26 #12 Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 16:26 Цікавитесь пікапом...Вам сюди http://www.lesley.ru/ до Гуру!а ще краще прочитати книжку Алекс Лесли. "Новая жжизнь без трусов".
igor Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 17:20 #13 Опубліковано 24 Листопада, 2009 в 17:20 Професіонали-пікапери не "соблазняють" кого небуть. У них достатньо витончені смаки, і шаблонними фразами вони не кидаються. Це досить складна наука, так як "він" або "вона" - а є і такі, повинні бути достатньо ерудовані у різних питаннях від психології до тех наук.
Mondiale Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 22:55 #15 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 22:55 хороші відео в першому мені дійсно здалось шо той чувак занадто навязливо себе веде. в 2 вже більш простіше
eNyk Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 23:05 #16 Опубліковано 25 Листопада, 2009 в 23:05 ахахах він просто лооооооооооооох я реально в шоці
mix_forever Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 01:26 #17 Опубліковано 26 Листопада, 2009 в 01:26 не знаю як пікап, але досвід вуличного знайомства маю непоганий.працював на мобільних операторів, впарював як контракти так і стартові пакети. одним словом-був привід для знайомства. імхо, при вуличному знайомстві головне знайти привід. шаблони? хм.. на такій роботи манери поведінки виникають самі собою. бували дівчата, шо самі запитували номер телефону. типу в жарт "а у тебе який оператор? а дай но свій номерок..." аналогічно можна і до них)) в середньому за день було 10-15 номерів теелефонів. з них 2-3 знайомства можна було продовжити. неужто девушки так реп любят? Или они как в первом видео - не свои номерки давали, лишь бы только отстал
Bit Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 09:09 #18 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 09:09 неужто девушки так реп любят? Или они как в первом видео - не свои номерки давали, лишь бы только отстал ми про реп не говорили завідуємсс, бо вже одружений? чи може згадуєм свої досягнення, на порядок вищі? не знаю з якою метою давали номери, але з кількома симпатичними дівчатками я-таки погуляв (в декого з них як виявилось були мальчики, благо не пересікались, могло би бути боляче ) якшо цікаво... я зараз ні з ким не зустрічаюсь, але на каву і на пиво є з ким сходити. відносно пікаперів я звісно сумніваюсь у правдивості їхніх "лідерів", але маю друзів, звичайна зовнішність, але манера розмови така, міміка, жести такі, шо нестачі в дівчатах у них не буває. в різних людей різний підхід-одні сиплять компліментами, гумором, інші грошима... в тєму згадався анекдот, якраз про пікаперів "ей, крихітко, давай сходим на піццу, а потім потрахаємся? (ляпас по обличчю) Невже, ти так не любиш піццу?" п.с. а взагалі ця тема затерта до дірок... комусь дано талант перетрахати півміста, а в когось буде все життя одна-єдина. будьте оригінальними, і все буде ок! мир!
Romich Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 10:01 #19 Опубліковано 27 Листопада, 2009 в 10:01 В двох словах пікап - наука для невдах, які переймаються через своє особисте життя. Беруть лоха і навчають як за допомогою шаблонів закадрувати дівчину і, як максимум, виграти її раніше, ніж вона розчехлиться що даний індивід - лох.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.