Перейти до змісту

Естафета-веломарафон, 6 грудня

difoto

отакий марафон  

46 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Шукаю напарника чи напарницю на марафон. :)

а "ГАЗ МЯС" розпався? чи напарник перелякався? :)

Та от не знаю чи пропонувати йому таке :) Він же не велосипедист по суті

Опубліковано

vorotniv20.jpg

Не?

Ріспект за старання, але мо ровера не такого дикого вставити?

А то перекидка догори поставлена, руль шосейний чи циклокросовий, вилка з одною ногою, обидві педалі в верхньому положенні.... :huh:

Опубліковано
я думав що Друид вже забув про велосипед, а оказується він тихенько готується до марафону

"...готується..." :lol::lol::lol:

Опубліковано

Таку кльову тєму про дівчат на гонках закрили :(

Я скажу своє імхо в контексті веломарафону :)

"Людина, яка виходить на старт вбиває себе настільки, щоб потім відчути справжнє задоволення від відпочинку".

Питання участі в гонках не в статі, а в мотивації. В кожного вона своя. Свою я описав рядочком вище :)

Ідея цього марафону для мене геніальна: під час відпочинку поєднуються приємні враження і втома від пройденого кола, хвилювання від очікування наступного і можливість потриндіти з хорошими людьми :)

3 в 1

Яка ще треба мотивація?

Порада майбутнім учасникам/цям гонок:

В найважчий момент траси не думайте про те сходити чи не сходити з дистанції.....

Думайте так: "Якого хрєна я тут роблю?".

Враховуючи те, що відповіді на це філософське запитання ви не знайдете, вас це розвеселить і надасть більше сил, щоб успішно фінішувати :D

Опубліковано

axa.jpg

только что оттуда.

Старт - с турбазы, передача эстафеты - там же.

Вся трасса проезжабельна(будет с завтрашнего дня :)) минимальная передача у меня была - 2-5, скорость редко падает ниже 20, но местами есть коварное гавнище :)

Длина около 7,2 км.

Опубліковано

В мну питання. Асфальт буде? Як там з чистотою траси, типу чи можна буде колеса приспустити для кращого зчеплення?

Опубліковано

Асфальту не буде.

Ну... оснній ліс....

Грунт твердий, місцями з болотом.. все це діло засипане мокрим листям....

Рахую не те що можна приспускати шини, а навіть треба. ну ..ц е в кожного індивідуально.... дял когоссь важливіше швидкість... для когось контроль байку...

Опубліковано

асфальта не буде аж ні разу. Колеса спускати я б не радив, по листю носить в будь якому стані, а на прямих будете раді, що не спустили.

Опубліковано
асфальта не буде аж ні разу. Колеса спускати я б не радив, по листю носить в будь якому стані, а на прямих будете раді, що не спустили.

3,5-4 атмосфери як на мене для лісу в самий раз

Опубліковано
Асфальту не буде.

Ну... оснній ліс....

какое примерное время круга?

в Воротнове продукты купить можно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...