Перейти до змісту

Чи впізнаєте ви волинські канали телебачення ???

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По перше хочу щоб не ображались працівники волинських каналів телебачення, це стосується не всіх. Я полюбляю дивитися наші рідні канали, наші передачі, новини і т.д. Але досить часто там доручають роль диктора людям, які взагалі далекі до тієї справи. Я не проти того щоб вони були журналістами, але журналіст-диктор, на мою думку, має мати дзвінкий голос, чітку вимову і свіжий вигляд. Чого часто не скажеш про деяких наших волинських журналістів. Один спить, другий не вимовляє ту чи іншу букву, третій взагалі збивається на кожному третьому слові. Невже не можна підібрати професійний склад людей, які б вели ці передачі? Про оформлення студії, графіки і стилю я вже взагалі мовчу. Мені не потрібно дивитись на екран, я на великій відстані від телевізора чую що це волинський канал. Звичайно є багато людей яких можна виділити, які мають хист і талант до цього, наприклад, Вікторія Жуковська, Леся Лахай, Олексій Курбан, Оганесян, ім"я не пам"ятаю. Але є люди які кидають в піт, назву одного, передача якого визиває бажання розбити телевізор. Це Олександр Кондратюк. Якщо він мене читає, то хай не ображається, але ця робота не для нього. По перше зняв би він хоча б свої темні окуляри. Хороша передача, але дикція ведучого вбиває, він сам спить і людей присипає. "Умірающій лєбедь" одним словом. Форумчани, як ви думаєте, має право диктор картавити чи не вимовляти чи спати? Я думаю ні, його професія говорить сама за себе - "вміти гарно говорити, поводитись".

Опубліковано

Точно всіх ведучих не знаю. Але є один який мене просто з стану рівноваги виводить, своєю дикцією. Такий молодий хлопчина, інколи теж в темних окулярах (можливо ми про одного і того самого). Веде передачу пов"язану з історією краю чи луцька. Точно навіть не скажу як називається передача, бо завжди як його бачу - перемикаю канал :))

Опубліковано
Точно всіх ведучих не знаю. Але є один який мене просто з стану рівноваги виводить, своєю дикцією. Такий молодий хлопчина, інколи теж в темних окулярах (можливо ми про одного і того самого). Веде передачу пов"язану з історією краю чи луцька. Точно навіть не скажу як називається передача, бо завжди як його бачу - перемикаю канал :))

Цей???

post-783-1258117148.jpg

Опубліковано
.... Невже не можна підібрати професійний склад людей, які б вели ці передачі? Про оформлення студії, графіки і стилю я вже взагалі мовчу.

Це нереально. ІМХО, яка зарплатня, такі й ведучі, графіка, й стиль.

Опубліковано

ви абсолютно праві! і Сторк і Дейв! масовий непрофесіоналізм і дилетантство. правда, гроші - це не визначник, хоч він і дуже важлививй. якщо людині пофіг, вона не вміє зробити, то гроші її не врятують

я зазвичай на картинку впізнаю

• Адміністратори
Опубліковано

Курбан і "міняю запальничку на те, що у вас є в кармані" це ще той випадок :)))

Опубліковано

І в мене такий самий прикол - як почую його сонний дикторський "голос" зразу ж переключаю на інший канал.

Опубліковано
є один який мене просто з стану рівноваги виводить, своєю дикцією. Такий молодий хлопчина, інколи теж в темних окулярах (можливо ми про одного і того самого). Веде передачу пов"язану з історією краю чи луцька. Точно навіть не скажу як називається передача, бо завжди як його бачу - перемикаю канал :))

Цей???

post-783-1258117148.jpg

не в одного мене така реакція :)

Опубліковано

Хех, народ, а дійсно, ви знаєте, яка в того хлопчини зарплата? ;)

Якщо Величкові (власник Аверса) зручно вважати, що для жураліста 500-700 гривень - норм. зарплата, то що ж ви хотіли? Не кожен студент навіть на такі умови погодиться. Про професіоналів взагалі мови не веду.

Щодо оформлення студій на "Аверсі" та "ВТ" - це знову ж таки питання грошей. Величкові, мабуть, шкода, а "ВТ" їх просто немає. Така сумна правда.

З.І. До речі, словосполучення "волинське телебачення" в назві топіка сформульовано некоректно, адже тінь падає на один канал, а в темі йдеться про обидва!!!

Опубліковано
З.І. До речі, словосполучення "волинське телебачення" в назві топіка сформульовано некоректно, адже тінь падає на один канал, а в темі йдеться про обидва!!!

от якраз і ні! адже (і це вже вина керівництва телеканалу "Нова волинь") такого телеканалу як "Волинське телебачення" не існує! Юридично. Є тільки "Нова Волинь". Але чи то за звичкою чи то за бездарністю вони чомусь досі використовують позначку ВТ і в передачах вкінці (де копірайт) ставлять "волинське телебачення" замість "нова волинь". Мудаки, словом... Це мені казали люди, которі там працюють.

Опубліковано
Хех, народ, а дійсно, ви знаєте, яка в того хлопчини зарплата? ;)

Якщо Величкові (власник Аверса) зручно вважати, що для жураліста 500-700 гривень - норм. зарплата, то що ж ви хотіли? Не кожен студент навіть на такі умови погодиться. Про професіоналів взагалі мови не веду.

Щодо оформлення студій на "Аверсі" та "ВТ" - це знову ж таки питання грошей. Величкові, мабуть, шкода, а "ВТ" їх просто немає. Така сумна правда.

Відредагував назву, щоб правильно розуміли. А щодо заробітньої плати, якби вчитель в школі вчив дітей так як йому платять за це, більшість дітей були б просто тупі. Нормально себе показати вигідно насамперед самому ведучому, щоб його замітили і запросили на більш серйозніший канал і на кращу з/п.

Опубліковано

Я!!!! ОДИН Я ЗНАЮ РЕЦЕПТ, ЯК ЗРОБИТИ ТАК, АБИ ВОЛИНСЬКІ КАНАЛИ КОРИСТУВАЛИСЯ ПОПУЛЯРНІСТЮ!!!!

ЗДАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЕЗПЛАТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ні, голу ведучу Святослав Костянтинович не пропустить, як і нацкомісія з моралі.

НЕГР!!!! НЕГР, ЯКИЙ ВІВ БИ НОВИНИ!!! ОСЬ ЩО ТРЕБА НАШОМУ ТБ!!!

Уявляєте - чорний, як труба паровоза житель Ефіопії розповідає натренованою українською мовою волинянам про кількість зібраного на Горохівщині урожаю, освоєння Торчинським заводом випуску нового кетчупу, і - апогей! бере в прямому ефірі в студії інтерв'ю в ме'ва!!! Нашого, рідного ме'ва!!!! Ось той джокер, який виведе волинське телебачення на правильну орбіту!

Опубліковано

Yarchik

+ 1 :)

Нормально себе показати вигідно насамперед самому ведучому, щоб його замітили і запросили на більш серйозніший канал і на кращу з/п.

Частина людей чудово розуміє це і до того прагне. А інші? Інші розуміють, що до Києва їм, як до моря рачки.А тут, на місці кращої роботи немає, та вони її особливо і не шукають. Сидять собі, просто, поки начальство тримає.

Воть і виходить, що старання одних банально вбиває пасивність і незацікавленість інших...

Опубліковано
Я!!!! ОДИН Я ЗНАЮ РЕЦЕПТ, ЯК ЗРОБИТИ ТАК, АБИ ВОЛИНСЬКІ КАНАЛИ КОРИСТУВАЛИСЯ ПОПУЛЯРНІСТЮ!!!!

ЗДАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЕЗПЛАТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ні, голу ведучу Станіслав Костянтинович не пропустить, як і нацкомісія з моралі.

НЕГР!!!! НЕГР, ЯКИЙ ВІВ БИ НОВИНИ!!! ОСЬ ЩО ТРЕБА НАШОМУ ТБ!!!

Уявляєте - чорний, як труба паровоза житель Ефіопії розповідає натренованою українською мовою волинянам про кількість зібраного на Горохівщині урожаю, освоєння Торчинським заводом випуску нового кетчупу, і - апогей! бере в прямому ефірі в студії інтерв'ю в ме'ва!!! Нашого, рідного ме'ва!!!! Ось той джокер, який виведе волинське телебачення на правильну орбіту!

ну, приколиться наш народ тиждень-два, далі звикнуть.

Опубліковано

Ги там звільнився художник-графік. Я взнавала за це місце роботи коли стояла на біржі. На що мені відповіли "ой 900 грн платити............ ми можем справитись самі"

Опубліковано

Проблема насправді полягає лише в тому, що такий стан справ всіх влаштовує. Насамперед, звичайно, керівників теле і радіоканалів - журналіст і сам так-сяк передачу зможе провести і новини почитати, та й не потрібно ще людину наймати і через те відкривати посаду "говорящей головы" - саме так образливо і з помітною зверхністю називають дикторів. Професіоналів цієї справи у Луцьку зараз нема, хоче досить помітно вирізняються серед інших Галина Старцева (ВТ) і Олексій Курбан (Аверс). Останніми професійними дикторами були Віра Малунова (ВТ) та Ольга Юрченко (обласне радіо).

Опубліковано

А щодо "впізнаєте на слух", окрім згаданого хлопчини, на тому ж Аверсі кілька нових репортерів - дикція в людей не поставлена, досвіду немає, а в декого же й "кагтавість" на додачу, от воно і ріже вуха.

Але всі ми з чогось починали, хто зна, може хтось із них - майбутнє українського телебачення :) Саме на провінційних каналах набивали гулі багато хто, з відомих нині тележурналістів. Мабуть, на початках їхньої кар'єри ними теж неособливо захоплювались, але...

Опубліковано

та чо там, на моніторах в маршрутках рекламують якийсь говно-хіт-парад, здається, по ВТ його транслюють, там у ведучого пів морди лиця нервово сіпається і нічо! звізда! мама чи то папа-шоп у нього спонсори.

Опубліковано
та чо там, на моніторах в маршрутках рекламують якийсь говно-хіт-парад, здається, по ВТ його транслюють, там у ведучого пів морди лиця нервово сіпається і нічо! звізда! мама чи то папа-шоп у нього спонсори.

Хоч я і не є шанувальником цього жанру, але ІМХО - передача доволі якісна, як для провінційного рівня (разом з тим,  не заперечую - своїх мінусів там вистачає)

Опубліковано

а я, блин, начал различать Новый канал по голосам "букиных", "папиных дочек" и прочих сериалов. Зато в 2:45 - отличный укртелефильмовский документальный фильм. Получаеться, что в прайм-тайм воспитываем идиотов, а уж если хотите патриотов - пожалуйте в три часа ночи.

полный п.....ц

Опубліковано

Вчора мала нещастя трохи дивитись по Аверсу передачу про історію Луцька. Ндаааа..... Мальчіку з таким голосом тільки некрологи читати. Занудний голос, противний. Та ше й трохи з голубуватим уклоном, тіпа "уйдзі працівний..." І, якщо не вміє розказувати про історію міста так, щоб не можна було від телевізора відірватись, то хай хоч чітко читати навчиться. Вопшем.. капітальне "Феее...."

Опубліковано
Вчора мала нещастя трохи дивитись по Аверсу передачу про історію Луцька. Ндаааа..... Мальчіку з таким голосом тільки некрологи читати. Занудний голос, противний. Та ше й трохи з голубуватим уклоном, тіпа "уйдзі працівний..." І, якщо не вміє розказувати про історію міста так, щоб не можна було від телевізора відірватись, то хай хоч чітко читати навчиться. Вопшем.. капітальне "Феее...."

Хлопчина крім того ще й не зовсім адекватно реагує на критику. Я йому особисто, як глядач, висловив колись принагідно своє зауваження у вигляді побажання попрацювати над дикцією або змінити читця за кадром. У відповідь почув пихате:"Ну, це я вже не раз чув..." Значить йому дужжжже подобається результат того, що він робить. Але найголовніша проблема не в цьому хлопчині, а в тому, що такий рівень програм абсолютно задовольняє режисерів, випускових редакторів і т.д. От де лихо...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...