Перейти до змісту

Обмін, прокат карток на знижки у магазинах

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную форучанам (звісно переважно лучанам) зголоситися, хто які картки на знижки у яких точках продажу має. На яких умовах Ви згідні тимчасово їх надати (наприклад, розрахуватися у вашій присутностіі) форумчанам. Я гадаю, що власники карток розуміють, що збільшення суми покупок на картці дає змогу збільшити розмір знижки (наприклад у Просто-маркеті).

Отже, кого цікавить - пишіть.

P.S. Можливо хтось запропонує кращу назву для теми.

Опубліковано

вообще, идея интересная, но, как ты понимаешь, ложка хороша к обеду :smile3: едва ли ты будешь искать карту через борду стоя в очереди в супермаркете :smile3: разве что дело касается больших покупок в маркетах вроде Новой Линии

Опубліковано

Где то валялась золотая ВИП карта на Фокстрот (дает все максимальные скидки) и она же действительна на магазины часов "Секунда" (вроде бы так, не помню)....Досталась она мне, точней сестре, очень интересно...так что не будем об этом) если найду - могу одолжить.

Опубліковано

Согласен! Накопительные карточки вообще НЕНАВИЖУ, даже если мне их предлагают оформить - то отказываюсь. Это говно полное (ну типа купите товара на миллион гривень и вы получите пачку спичек бесплатно) я конечно утрирую, но я предпочитаю постоянные скидки, то есть как например в Фуршете - пенсионная 7% или adidas на варшавке 10% (независимо от времени года, погоды, колличества купленого и.т.д.) А варианты "купите на миллион и получите батон" или "целый месяц покупай дам тебе я балалай" - это говно. Даже если при помощи форума я напокупаю накопительно на трилион гривень, то эта скидка действует в пределах месяца, ну max 2. Ну а если по существу у меня есть скидки в Фуршете 7% Крае 3% adidas (варшавка) 10% и много всякого дерьма, если хотите приезжайте - берите ----мне пофиг поделюсь с любым, мне от этого ни холодно ни жарко, ГЛАВНОЕ условие "УВЁЗ карточку - ПРИВЕЗИ назад". Вот только вопрос если ктото захочет купить пиво в Фуршете. :)

1. Он позвонит мне (как минимум 0.35 копеек соединение + разговор)

2. Приезд ко мне за карточкой.

3. Привоз её назад.

И того Пиво 5гр - экономия 7% = 35копеек (это звонок :) ) остальное убыток :)

Короче говоря ----- дисконтные карты были выдуманы не дураками, и таковой обмен или сговор актуален только при покупке ОЧЕНЬ дорогостоящих товаров, на которые и так как правило есть акционная цена ( не в одном магазине так в другом).

Фууууух устал ..... не баяньте ...... ни кто ни кого по городу с картами искать не станет .... это мёртвая утопичная тема.....

Опубліковано

за пивом ф Фуршет переводняк...

но если я оставляю там ~ (по новых ценах) 600-700 грн это 42-49грн скидки

неговоря уже о каких то более дорогих покупках

так что идея имет право на жизнь

нужно назначить координатора котрий вел бы топик где были бы указаны какие есть карточки и контактный телефоны

и вносил изменения и дополнения

Опубліковано
за пивом ф Фуршет переводняк...

тим більше, що вибір його там після нового року доволі специфічний, таке враження, що у товарознавця важка стадія олігофренії.

Опубліковано

На рахунок Нової Лінії - так сенсу мінятись немає - там відсотки від покупки(вроді5%) накопичуються на рахунок і знижки зразу нема, відсотками потім можна розрахуватись.

Було б цікаво - позичити картку МЕТРО(такий магазин в Рівному) - там без картки навіть в магазин не пускають, а ціни там супер, хто був той знає...

Маю картку НАШ КРАЙ зі знижкою 5%....

Ще є картка комп магагину ЕНТЕР знижка вроді 2-3%

Опубліковано
На рахунок Нової Лінії - так сенсу мінятись немає - там відсотки від покупки(вроді5%) накопичуються на рахунок і знижки зразу нема, відсотками потім можна розрахуватись.

Було б цікаво - позичити картку МЕТРО(такий магазин в Рівному) - там без картки навіть в магазин не пускають, а ціни там супер, хто був той знає...

Маю картку НАШ КРАЙ зі знижкою 5%....

Ще є картка комп магагину ЕНТЕР знижка вроді 2-3%

я маю катку МЕТРО!

Опубліковано

Маю декілька карток на знижки. Правильно кажуть, що в супермаркети (напр. "Фуршет") брати/чекати не дуже варто, хіба що скуплятись там збираються на пристойну суму. А от одяг, взуття - можливо, їх зазвичай (по собі суджу) вибирають не один день.

Так що звертайтесь. Маю - маг. "Індіго" в ТЦ "Ювант" (джинсовий одяг, светри чол. і жін., куртки, плащі, футболки - досить хороша якість) 10% знижки.

Сітка магазинів "Ліга спорт" - 10 %

Магазини "Тріумф" в ТЦ "Гостинець" і на пр. Волі - 3%

Магазини "О-ля-ля" ТЦ "Ювант" і ТЦ "Глобус" (білизна, піжами і т.п.) - 5%

Маг. "Салон взуття від Наталі" ТЦ "Ювант", Завокзальний ринок - 5%

Піцерія "Фелічіта" і всі кафе що входять в сім'ю (Роз, "Курінь" іт.д.) - 10%

Салон краси "Клеопатра", вул. Зацепи,10 (там є дуже хороша перукарша Катя - рекомендую) - 5%

Маг. "Дует" ТЦ "Глобус" (взуття) - 3%

Живу на Кравчуа, всі ці магазини поряд. Можу давати при потребі. Головна умова - повертати назад. :)

Опубліковано

Полазил по заначкам, нашел еще 3 карточки...

1. Мережа магазинів одягу "ДЕНІМ" 10% знижка, ТЦ "Ювант", Ринок "Формула", Варшавський ринок критий ряд №84 ...

2. Магазин одягу "Doramafi" знижка 5%, ТЦ "Ювант"

3. Мережа магазинів "ДЦ" знижка 5%

Опубліковано

Дякую за підтримку ідеї. Згідний, що картки продуктових магазинів - мало привабливі. А от магазини побутової техніки (Фокстрот, АБВ-техніка, ...), одягу, парфумів (ST-парфюмс), дитячих товарів (Пелікан, Тигрес),комп"ютерної техніки - варті уваги.

Щодо Нової лінія - система складна. Приватні особи можуть мати картку на 5% але не знижки, а бонусів Тобто купивши наприклад на 1 тис грн. вам нарахують 50 грн бонусів, які будуть доступні лише через 15 днів. Ще одна проблема - розрахуватися цими бонусними грошима може лише власник картки.

Юридичні особи можуть оформити картку здається на 7 % справжньої знижки. Тому хто має таку картку - зголошуйтесь. Ви матимете можливість отримати готівку. Податкові накладні та інші потрібні вам переваги.

Я маю 5% картку Нової Лінії. Маю 5% картку West мода (чоловічі костюми у Юванті).

Цікавлять мене картки на знижки у магазинах меблів і побутової техніки.

Опубліковано

Только что нашел VIP Дисконтную карту для магазинов "Фокстрот" и "Секунда" . Если не ошибаюсь, то там до 15% скидка...не помню уже.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Только что нашел VIP Дисконтную карту для магазинов "Фокстрот" и "Секунда" . Если не ошибаюсь, то там до 15% скидка...не помню уже.

А де ця Секунда?

Опубліковано

А де ця Секунда?

На пр-ті Волі (якщо не помиляюсь - біля Сонечка).

Опубліковано

У "Фокстрот" по віп-картці максимальна знижка 8%, на мобільні телефони 3%, крім акційних позицій.

Опубліковано

Якщо хтось захоче відпочити, то маю 10% знижки в Адреналін Сіті та знижку 150 грн.щомісячно на комплекс 101-й км.

Опубліковано

карточек мало у меня. Не увлекаюсь ;)

Есть ДЦ, Мастерспорт, Пикокс, О'стин. 

врде еще лигаспорт и еще есть карточка онлайн зоомагазина.

О, еще ГрандПерсона.

Все ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...