SITERATING Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 13:18 #1 Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 13:18 РІА «Укр Медіа», передова компанія на ринку інтернет-послуг, у зв’язку з відкриттям нових напрямків діяльності, запрошує на роботу 1-2 контент-менеджерів.Можлива віддалена робота. (на дому) Луцьк.Вакансія дійсна до 20 листопада 2009 р.Стать не має значення | Вік від 18 до 25 років | Освіта не має значення (можливо, студент-заочник) | м. ЛуцькВимоги:• Досконале знання російської мови. (в т.ч. письмової)• Досконале володіння комп’ютером, впевнений користувач мережі інтернет.• Досвід роботи з великими об’ємами інформації, бажано• Досвід роботи з текстами, бажано (копірайтинг, рерайт)• Хобі - автомобілі, бажано.Обов'язки:• Наповнення та підтримка інтернет-ресурсів, на автомобільну тематику.• Чітка та повна звітність у визначений термін.• Розвиток проектів.Умови:• З\П від 850 грн на випробувальний термін. + премії.• Кар’єрний ріст, навчання.• Оплачувана відпустка (після року роботи).При роботі в офісі:• Робочий день з 9:00 - 18:00. Перерва на обід - 1 година (в приміщенні офісу є столова).• Персональне, зручно облаштоване робоче місце.• Чай, кава і стабільна робота в дружньому колективі – гарантована!Співбесіда буде проведена після розгляду всіх резюме, тому для того щоб стати претендентом на цю вакансію, потрібно заповнити та передати нам анкету-кандидата, зробити це можна 2 способами:- в офісі, по адресі м. Луцьк , вул. Рівненська 76а, оф. 404. В період з 9 до 18.- Закачати, та відправити нам на е-мейл job(@)ukr-media.comУвага: Вакансія дійсна до 20 листопада 2009 р._________________________________________________________________Контактна інформація:РІА «Укр Медіа»м. Луцьк , вул. Рівненська 76а, офіс 404Тел. +38 [0332] 283-630e-mail. job(@)ukr-media.com
gorik Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 20:51 #2 Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 20:51 Пілять, але в вас і анкета...Я мав бажання відправити вам анкету, але такі дані про себе залишати.... Я взагалі вважаю що це безтактно. Це шо для статистики чи відділ кадрів має підвищений інтерес до особистого життя потенційних працівників?Яка вам різниця де я проживаю чи з батьками чи в готелі? чи ви думаєте я від цього краще працювати стану?-1 адназначна
skinik Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 21:48 #3 Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 21:48 Нуда. -100500
vetra Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 22:10 #4 Опубліковано 4 Листопада, 2009 в 22:10 Автори наврядчи самі читали свою анкету ))якщо і читали, то наврядчи заповнювали ...
SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 13:44 Автор #5 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 13:44 Пілять, але в вас і анкета...Я мав бажання відправити вам анкету, але такі дані про себе залишати.... Я взагалі вважаю що це безтактно. Це шо для статистики чи відділ кадрів має підвищений інтерес до особистого життя потенційних працівників?Яка вам різниця де я проживаю чи з батьками чи в готелі? чи ви думаєте я від цього краще працювати стану?-1 адназначнаБезатктного в анкеті абсолютно нічого немає.Змоделюємо: А якщо Ви приїжджий і проживаєте в винайнятій квартирі, а компанія запропонує Вам житло?Анкети такого зразку заповняли, заповняють і будуть заповняти.Якщо хтось скаже щось більш конструктивне, з радістю відповім.
SanyaSS Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 15:28 #6 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 15:28 Повірте, це ще не така і страшна анкета, а заповнювати її потрібно повністю, якщо звісно хочете на цю роботу... Анкета це взагалі, ніби, перше завдання від роботодавця, як поставився до її заповнення, так будеш ставитись і до роботи
SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 15:59 Автор #7 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 15:59 Повірте, це ще не така і страшна анкета, а заповнювати її потрібно повністю, якщо звісно хочете на цю роботу... Анкета це взагалі, ніби, перше завдання від роботодавця, як поставився до її заповнення, так будеш ставитись і до роботи Абсолютно точно. будемо раді бачити Вашу анкету
DrFaust Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 17:13 #8 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 17:13 це шо меГо-прікол із анкетою ? опупєть мона таке відчуття шо сутєньори шукають свіжих шл..х, просто баяця на пряму спитать про кваліфікацію і начинають із душі )))сорр - нічо лічного ...-1
bidzyura Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 17:43 #9 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 17:43 Щось не можу відкрити ту анкету,пише,що архів пошкоджений...Можна ще раз ту анкету викласти чи прикріпити тут?
SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:11 Автор #10 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:11 Щось не можу відкрити ту анкету,пише,що архів пошкоджений...Можна ще раз ту анкету викласти чи прикріпити тут?Відправте свій е-мейл мені, приватним повідомленням і Вам вишлють бланк анкети.
KILLER Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:12 #11 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:12 Безатктного в анкеті абсолютно нічого немає.Змоделюємо: А якщо Ви приїжджий і проживаєте в винайнятій квартирі, а компанія запропонує Вам житло?Якщо Вам потрібна інформація про наявність житла - то так(конкретно) і запитання ставте! Цікаво, за всю свою історію Ви хоч 1 працівникові надали житло?А по-правді - то особисті дані не повинні Вас взагалі цікавити аж до моменту запису в трудовій книжці ( в крайньому випадку - до співбесіди)!Анкети такого зразку заповняли, заповняють і будуть заповняти.можливо десь в СБУ і т.д, но не Вам, до співбесіди і не на зарплату в 100$.Повірте, це ще не така і страшна анкета, а заповнювати її потрібно повністю, якщо звісно хочете на цю роботу... Анкета це взагалі, ніби, перше завдання від роботодавця, як поставився до її заповнення, так будеш ставитись і до роботита після такої анкети, дану роботу в серйоз навіть сприймати смішно! за Вашою ж логікою: як складена анкета - такий роботодавець!
SanyaSS Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:38 #12 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:38 та після такої анкети, дану роботу в серйоз навіть сприймати смішно! за Вашою ж логікою: як складена анкета - такий роботодавець!ну такому випадку ви пане взагалі жодну нормальну роботу всерйоз не спиймете, чим більшу пропонують заробітну платню - тим більше папірців потрібно заповняти, зараз є дуже мало роботодавців які навідь на співбесіду запрошують без анкети. А крім того, часто бувають ще різного роду тести, які б ви, напевно, назвали безглуздими...
SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:43 Автор #13 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 18:43 Безатктного в анкеті абсолютно нічого немає.Змоделюємо: А якщо Ви приїжджий і проживаєте в винайнятій квартирі, а компанія запропонує Вам житло?Якщо Вам потрібна інформація про наявність житла - то так(конкретно) і запитання ставте! Цікаво, за всю свою історію Ви хоч 1 працівникові надали житло?А по-правді - то особисті дані не повинні Вас взагалі цікавити аж до моменту запису в трудовій книжці ( в крайньому випадку - до співбесіди)!В чомусь я з Вами згоден, такий варіант набору персоналу я теж не дуже схвалюю, правильний підхід на мою думку резюме-співбесіда-конкурс-робота, але в данному випадку є специфіка вакансії і термін вакансії, от і всі причини такої анкети яка незрозуміло чому всіх лякає.І до речі, всі поля в анкеті ніхто Вас не змушує заповнювати, цілком нормально буде сприйнятий варіант, коли біля запитання буде пояснення, "до прийняття на роботу я не бажаю повідомляти цю інформацію". При цьому, рекомендуємо заповнювати анкету повністю, це +
gen552 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 19:02 #14 Опубліковано 5 Листопада, 2009 в 19:02 Анкета як анкета. Я таку колись заповнював. Неполінився, набрав в гуглі "анкета на работу". Скачав пару штук. Майже такі самі: ПІБ, сімейний стан, ваші захоплення, кількість дітей, хто батьки ну і плюс додаткові питання.
skinik Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 19:41 #15 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 19:41 Пілять, але в вас і анкета...Я мав бажання відправити вам анкету, але такі дані про себе залишати.... Я взагалі вважаю що це безтактно. Це шо для статистики чи відділ кадрів має підвищений інтерес до особистого життя потенційних працівників?Яка вам різниця де я проживаю чи з батьками чи в готелі? чи ви думаєте я від цього краще працювати стану?-1 адназначнаБезатктного в анкеті абсолютно нічого немає.Змоделюємо: А якщо Ви приїжджий і проживаєте в винайнятій квартирі, а компанія запропонує Вам житло?Анкети такого зразку заповняли, заповняють і будуть заповняти.Якщо хтось скаже щось більш конструктивне, з радістю відповім.«Запропонує житло…» — це щось із розділу фантастики.Тести і всьо такоє я ще розумію, але для чого лізти в особисте життя?
SITERATING Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 16:00 Автор #16 Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 16:00 «Запропонує житло…» — це щось із розділу фантастики.Фантазуйте.Тести і всьо такоє я ще розумію, але для чого лізти в особисте життя?Для кожного "грань особистого" різна, як на мене занадто особистого в анкеті нічого немає. Це ж не соц. опитування з публікацією результатів.
BACbOK Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 19:34 #17 Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 19:34 Нічого особливого в цій анкеті я не бачу. Те, що лізуть в особисте життя - так, це є. Бачив анкети, в яких було ще більше питань особистого характеру. Я, наприклад, 1,5 року тому шукав роботу, об'їздив багато відомих у Луцьку організацій, в яких були вакансії, і скрізь потрібно було заповнювати анкети. Ті анкети нічим не відрізнялися від даної топікстартером. Це, напевно, така якась нова мулька в сучасних HR-технологіях (ІМХО). З.І. А кому робота вкрай потрібна - буде заповнювати цю анкету і нікуди він не подінеться.
Snig Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 21:23 #18 Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 21:23 Пыщь-пыщь, анкета як анкета, тут фішка в іншому:Наприклад хтось із працівників знімає квартиру, отже платить за неї, тобто трошки подумавши ви зрозумієте шо треба бабло в цей момент, а інколи його немає (особливо часто просирають студенти), вот і людина запитує "завуальовано" чи треба вам великий аванс на такі потреби. Працював в даному колективі - нормальні хлопці багато хорошого можу сказати, звичайно не без проблем, але хто хоче працювати той буде заповнювати анкету працювати.
Andrew_Best Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 21:38 #19 Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 21:38 Уявіть що ви роботодавець - зовсім по другому будете говорити, може і ще б добавили якихось чудерначьких питань )) Я колись як на одну "Софтову" компанію йшов, то крім анкети дали ще задачки на логіку (адже робота програмістом мала бути)
Fagot Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 08:31 #20 Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 08:31 Дуже гарно дану звичку роботодавців було показано в фільмі "Postal" На жаль наші не думають про ментальність, про особливості сприйняття і особливості роботи, а тупо копіюють західні "фєнєчкі" навіть не думаючи як воно виглядує. Особисто я в свій час не одну таку анкетку заповнював, і благо мало хто на неї взагалі увагу звертає, на мою думку резюме - ось документ на який варто звертати увагу, чітко складене, грамотне резюме свідчить про те що людина здатна хоча б впорядкувати на папері свій власний досвід, а отже розуміє чим займалась на попередніх місцях роботи. Читаючи деякі резюме зустрічав такі перли що одразу можна на баш постити, такий брєд люди пишуть, а по резюме в них 5 і більше років стажу по спеціальності
DrFaust Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 08:40 #21 Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 08:40 тємКо анкети нЄ раскрита.... всеодно вважаю її неприйнятною, можливо просто неправильно сформульвані запитання, а можливо і десь потрібно закоментувати пояснення (ціль) до запитання, но в такому вигляді це ппц
n_a_p Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 11:09 #22 Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 11:09 да розмір файла анкети вражає 34 метри вордовський файл
Адміністратори serega Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 11:56 Адміністратори #23 Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 11:56 А що ти хотів, і сайти такого ж розміру будуть, коли менеджер контенту буде постити на сайт картинку оригінального розміру і зменшувати той розмір тегами так, к з цією анкетою.Або ж тому і шукають контент менеджера, бо існуючі навіть з вордівського документа на три сторінки тексту умудряються зробити слона.
ЙОЖИК Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 12:21 #24 Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 12:21 А що ти хотів, і сайти такого ж розміру будуть, коли менеджер контенту буде постити на сайт картинку оригінального розміру і зменшувати той розмір тегами так, к з цією анкетою.Або ж тому і шукають контент менеджера, бо існуючі навіть з вордівського документа на три сторінки тексту умудряються зробити слона. Ага, і граматичних помилок в анкеті я нарахував 4! Тому і шукають людину із досконалим знанням письмової мови, оскільки самі її не знають
SITERATING Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 16:31 Автор #25 Опубліковано 12 Листопада, 2009 в 16:31 да розмір файла анкети вражає 34 метри вордовський файл "Вага" колонтитулів. А що ти хотів, і сайти такого ж розміру будуть, коли менеджер контенту буде постити на сайт картинку оригінального розміру і зменшувати той розмір тегами так, к з цією анкетою.Або ж тому і шукають контент менеджера, бо існуючі навіть з вордівського документа на три сторінки тексту умудряються зробити слона. А що ти хотів, і сайти такого ж розміру будуть, коли менеджер контенту буде постити на сайт картинку оригінального розміру і зменшувати той розмір тегами так, к з цією анкетою.Або ж тому і шукають контент менеджера, бо існуючі навіть з вордівського документа на три сторінки тексту умудряються зробити слона. Ага, і граматичних помилок в анкеті я нарахував 4! Тому і шукають людину із досконалим знанням письмової мови, оскільки самі її не знають Якщо Вам не важко, опублікуйте їх тут.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.