Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А ццікаво, чи можна заправляти етилований бензин заправляти в 626 мазду 2,0 1998 року випуску

я б не експериментував. наскільки чув, такий бензин для інжекторів старих авто не дуже підходить. Не дуже - це ще м"яко сказано. Читай пост №577.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь

Отримав СМС від ОККО, що з'явився новий А-92 Євро підвищеної якості. Хтось вже пробував? Чи це просто чергова замануха за подвійні фішки в Лютому.

Думаю різниці непочуєш!!!

Бачу в Луцьку появилися ще 2 Аветри,невже є попит на їхній бензин...

Де 2 нові Аветри появилися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю, чи пошкодить інжектору,але їде краще чим на простому бензині!!!! можливо те що ми заливаєм під назвою"бензин" без етилу ще краще гробить все в моторі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте визначимося з термінологією.

Етильований бензин - це бензин, у складі якого є сполуки свинцю (тетраетилсвинець). Його використовують для підвищення октанового числа бензину. Ввезення і продаж етильованого бензину в Україні заборонені із січня 2003 року, оскільки завдяки сполукам свинцю він є отруйним і використання таких бензинів завдає значної шкоди оточуючому середовищу. Крім того, ці сполуки "вбивають" каталітичні нейтралізатори авто.

Тетраетилсвинець є сильною отрутою, яка вибірково вражає нервову систему, викликаючи гострі, підгострі і хронічні отруєння.

Бензин зі вмістом етилового спирту - це вже інша історія. Тут вже кормлять нас історіями про біопаливо, екологічну чистоту, економію і т.п.

Економія є. У виробників, але не в кінцевих споживачів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да,розхід мене переконав!!!!!! :_08:

12.5л замість 10.5-11л економії не вийшло!!! значить спирт не тра лити в бак ,а тільки в глотку :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви звертали увагу на те, що провідні світові автовиробники зараз на кожному кроці заявляють про викиди CO2 на кілометр пробігу і все рідше говорять про витрати пального? З одного боку ці параметри тісно пов'язані. Чим більше пального згорає в циліндрах - тим більше шкідливих викидів потрапляє в атмосферу. Але варто звертити увагу й на те, що різне пальне дає різну кількість викидів того ж CO2. Спирт дійно є більше екологічно чистим, але витрати пального при його застосуванні зростають. З одного боку ціна бензину зі спиртом менша, але ця різниця мала б бути більш суттєвою.

Станом на середину літа 2012 року тона етилового спирту коштувала 4,5 тис. грн., а тона бензину 92-го - більше 12 тис. грн. Зважаючи на те, що етиловий спирт має високе октанове число (ОЧД ~105 од.), то беруть 92-й бензин, добавляють спирти і на виході отримують 95-й зі вмістом спирту. Для виробників це вигідно.

Перегляньте дев'яту сторінку ДСТУ 4839-2007 і самі прикиньте скільки бензину в тій суміші, що нам продають на заправках.

dstu4839-2007.pdf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримав СМС від ОККО, що з'явився новий А-92 Євро підвищеної якості. Хтось вже пробував? Чи це просто чергова замануха за подвійні фішки в Лютому.

Думаю різниці непочуєш!!!

Бачу в Луцьку появилися ще 2 Аветри,невже є попит на їхній бензин...

Де 2 нові Аветри появилися?

1-ша на Володимирській.

2-га в Підгайцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Як і обіцяв, пишу відгук про Е95S.

...Про витрати ще нічого не скажу, бо ще не з"їздив цей бенз...

Вже спалив достаньо цього бензину, щоб судити про витрати. Ну що можу сказати, у мене карбюраторне авто, і я думаю саме через це витрати зросли не суттєво (максимум на 0,5 л/100км). Ще я писав, що динаміка трохи покращилась, короче - це не так. Сьогодні залив ОККО і машина поїхала бадьоріше (на низах відчутно краще, на високих обертах - в принципі різниці не відчувається).

Ще негативний момент від використання Е95S, який мені прийшлось спостерігати - це нестабільний холостий хід, проте, як вже писав раніше, двигун працює якось "м"якше" на цьому пальному.

Правда для застосування такого пального потрібно як мінімум переналаштувати систему живлення та запалювання двигуна (у моєму випадку - регулювання карбюратора і кута випередження запалювання), а як максимум - "піджати" двигун, тобто збільшити ступінь стиску. Я ж нічого такого не робив, можливо потім налаштую карб (треба збагатити суміш завдяки підбору потрібних жиклерів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Всім привіт.Заправлявся де тільки можна,але найкраща ОККО,хоч і дорого.А-95,економна,тихо робить авто.Лукоіл хороша,багато хто хвалить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знаєь точно чи в Затурцях ВОГовське паливо??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так це вже давно не ВОГ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так це вже давно не ВОГ!!!

А чому ВОГовські картки діють?

Цікавить 100% інформація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз на оф сайті числиця http://wog.ua/ukr/azs/1/122/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз на оф сайті числиця http://wog.ua/ukr/azs/1/122/

Так отож. Дам ДП по 9.90.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от сьогодні на BelOil бачив А-95 Bio, за ціною 9,75. здається, причому при заправці 20л знижка ще 20 коп. Цікаво, що воно таке, мож хтось пробував, а то якось воно і хочеться і страшно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось воно і хочеться і страшно...

завжди стараюсь пам"ятати - скупий платить двічі.

а ще англійське прислів"я - Ми не такі багаті, щоб купувати дешеві речі.

П.С. Сам заправляюся на ОККО 95-м, сервісом та якістю бензину задоволений, правда трохи дорого (11,49 грн.), проте, на ВОГ, Лукойл така ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні побачив:

post-7237-0-18063200-1363779368_thumb.jppost-7237-0-85014100-1363779375_thumb.jp

Наступного разу обов'язково спробую. Турбує лише питання взаємодії спирту з гумовими частинами автомобіля.

З.І. Знайомий який частенько їздить у Білорусію якось по моїй рекомендації спробував залити 95євро на Бел-Ойлі біля Варшавки (повний бак). По результатам розповів, що раніше на маршрут він заливав повний бак + брав із собою каністру 10л. На бензині з БРСМ тим самим маршрутом він додаткову каністру так і не використав. Суб'єктивно машина мала кращу динаміку (мазда 1,8л 1997 рв).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скільки знаю, навпаки стараються заправлятися в Білорусії, бо там пальне дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скільки знаю, навпаки стараються заправлятися в Білорусії, бо там пальне дешевше.
Дешевше, але гірше, знову ж суб'єктивні спостереження ))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пол года только на Аветре заправлялся 92-м, никаких проблем, бензин неплохой. В пятницу заправился на ОККО (ровенская), доехал я до вул. Вiдродження, и всё... машина тупо стала.. заводилась норм, только стартую, глохнет, ну так перегазовывая как-то я доехал домой, утром ехать, не едет)) В обед хотел на сервис завести, еле выехал, но потом машина резко ожила, и объективно начала гораздо лучше разгонятся на ОККОвском 92-ом...

З.Ы. перед заправкой на окко оставалось 4-5 литров аветровского в баке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Antarius, якщо довго іздити на одному бензі , а потім змінити заправку, то бажано скинути настройки контроллера інжектора - зняти клемку АКБ на пару хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БРСМ-нафта, але нажаль в Луцьку їхніх заправок немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні побачив:

post-7237-0-18063200-1363779368_thumb.jppost-7237-0-85014100-1363779375_thumb.jp

Наступного разу обов'язково спробую. Турбує лише питання взаємодії спирту з гумовими частинами автомобіля.

З.І. Знайомий який частенько їздить у Білорусію якось по моїй рекомендації спробував залити 95євро на Бел-Ойлі біля Варшавки (повний бак). По результатам розповів, що раніше на маршрут він заливав повний бак + брав із собою каністру 10л. На бензині з БРСМ тим самим маршрутом він додаткову каністру так і не використав. Суб'єктивно машина мала кращу динаміку (мазда 1,8л 1997 рв).

Так на ANP на Львівський теж є 95 бензин з вмістом спирту 9.25 за літру. Але економічність і динаміка погіршуються, на власному досвіді переконався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БРСМ-нафта, але нажаль в Луцьку їхніх заправок немає

те саме що і Белл Оіл. В Луцьку 3 заправки http://www.brsm-nafta.com/ua/azs.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что залил А-95е Премиум+ у БРСМ Нафта, что детонация меньше стала сразу ощутил, значительно тише стал работать мотор. По расходу пока не скажу опять куча снега и разгон не попробуешь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...