Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

всім привіт!!!

хто заправляється на АЗС"Аветра"???? яка якість пального???

останнім часом заправляюсь на ВОГ 92-м!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь

всім привіт!!!

хто заправляється на АЗС"Аветра"???? яка якість пального???

останнім часом заправляюсь на ВОГ 92-м!!!!

Я заправляюсь 92-м на Аветре (на Боженка) с момента открытия (больше 2-х месяцев уже), норм бензин, за эти выходные наездил под 300 км, не жалуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кращий він за ВОГівский 92-й????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кращий він за ВОГівский 92-й????

понятия не имею, никогда вогом не заправлялся, нету смысла, уже лучше на окко поеду)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бел-ойл 95 євро

претензій немає і ціна нормальна

При воговському Мустангу(лив і 95 і 100) різниці суттєвої не відчуваю, окрім збільшення розходу десь на півлітра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

белойл, Луцьк_Любешів_Луцьк, мотор шепче, водітєль в екстазє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залив в суботу 20 літрів дизеля на виїзді з Луцька до Ковеля на Укрнафті, казали соляра -20, а тут сцуко при -12 замерзла!!!

теж дизель заправив на Укрнафті, а в морози - не завівся

зараз доливаю http://kleenflo.com.ua/diesel-fuel-oil-conditioner/ на формулі 20 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

beloil - трошки стрьомне АЗС,сайту нема,білоруський бензин тільки 95 євро ,а все остальне паливо на цих АЗС наше(Українське) помиї!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

beloil - трошки стрьомне АЗС,сайту нема,білоруський бензин тільки 95 євро ,а все остальне паливо на цих АЗС наше(Українське) помиї!!!!!

а гугл що? не помагає? http://www.beloil.com.ua/ і http://www.beloil.by/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звідка така інфа?

Бо декілька раз заправляв белоіл 92-ий і, чесно кажучи, не сподобалось взагалі (детонація появлялась, коли на інших заправках на 92-му детонації немає).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і яке відношення ці ссилки мають до АЗС у Луцьку?????? :0165:

slk35

просто,колись питав у заправщика!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відсутність сайту прямо впливає на якість пального, 100% :). На рахунок помиїв - аргументи в студію.

Моє авто на їхньому бензині їде добре і економно, мені подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька разів заправлявся на БЕЛОІЛ 95 євро. Коли попросив сертифікат, заправщик показав і на 92 і на солярку і на 95. Бензин і солярка там білоруська, і не тільки 95 Євро. Просто різні нафтопереробні підприємства. Не знаю на рахунок різниці в витраті пального, 95 Євро на Белоіл дешевше ніж на ОККО 95 і сумніваюсь, що якість бензи гірша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.brsm-nafta.com/

це щодо сайту :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись літом заправлявся на БЕЛОІЛ по вул. парковій,побачив знайомого (він там працював заправщиком) ось він мені і розповів,що білоруський тільки 95 преміум,а все остальне то наш бензин!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я літом-осінь заправлявся 92 БЕЛОІЛ на зиму машина стала тупити клапанця стукають заводиця нетак (хоча осінь нормально) заправив 95 то машина негірше брендів WOG і ОККО стала їхати.Висновок щось 92 погіршився :0157: Покі зупинився на 95 росхід норма і якість гуд! :0155:

P.S. Хочу спробувати 95 Преміум отпишу про результати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись літом заправлявся на БЕЛОІЛ по вул. парковій,побачив знайомого (він там працював заправщиком) ось він мені і розповів,що білоруський тільки 95 преміум,а все остальне то наш бензин!!!!!!!

ну і ДП ЄВРО теж білоруське.

Коли заправляв на 50 грн на синіх заправках (трішки більше 5 л.) і на 50 грн на БЕЛОІЛ (трішки менше 5 л.) то проїхав більше на білоруській.

Потрохи потестую кілька заправок - відпишусь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні хочу заїхати заправити 95преміум на Белоілі,глянем шо то за бензін!!!! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не знає, що то за АЗС будують по рівненській? Можливо Shell?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь, ніби як навіть на борді, промайнула думка що то аветра. Шелл поки не будується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я літом робив такий собі експеримент на скутері. Заправлявся на Аверті 5 разів 95-м (Аверта, бо найближче), і на Вог 95-м мустангом.

Бак в скутері 4,5 л. Всередньому на Авертовському на одному баку проходив 180-190 км, а на Воговському 220-230. Отака математика))) Відповідно і машину сав заправляти на Вогові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я робив колись тест між 95 мустанг і 92 від ВОГ,різниці я не відчув,ні по розходу ні по тязі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось що вичитав про 95 преміум від Белоіл

e95_1.png один з видів альтернативного пального, розповсюдженного в усьомусвіті, що представляє собою суміш зневодненого етилового спирту, легких фракційбензинів, ефірів, вуглеводнів, стабілізаторів, а також спеціальних присадок, щопригнічують корозію і забезпечують збереження гумових деталей двигуна і паливноїсистеми автомобіля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зазвичай заправляюся 95-м на ОККО, перед святами вирішив спробувати 95-й Пульс ОККО - різниця відчутна по потужності, в пробізі авто теж саме через різницю в ціні (Пульс дорожчий, тому його вийшло трохи менше за ті ж гроші, але розхід на 100 км трохи зменшився), зате двигун працює краще (менше вібрацій та шуму, працює рівно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заехал попробовать Белоил, а там оказывается 95 не белорусский, а Лисичанский это Луганская обл., влил, басит двигатель сильнее, работа ровная но както громче, тяга по ощущениям показалась меньше чем на ОККО 95.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...