Перейти до змісту

Карантин ЛНТУ

Maggot

Карантин вже завтра?  

67 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не туди дзвоните...

Якби я ше вчився , і вчився б в Політесі, то подзвонив би на гарячу лінію прем'єр міністра, пояснив ситуацію шо так і так, на навчання завтра збираються виводити тисячу людей , наприклад, і так далі порозказувати, то думаю пар би не було в суботу....

Якщо правда те що із сьогоднішнього дня все закривають, а схоже на правду.

Крім того, уряд на засіданні приймає рішення про те, що з сьогоднішнього дня всі без виключення навчальні заклади (державні, приватні всіх рівнів) переводяться на 3-тижневі канікули. 3 тижні – це перший термін, який встановлений для таких канікул.

думаю це питання до завтра вирішилось би.

Але це в залежності що вам треба. Доздати модулі чи сидіти дома.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

сегодня по телеку говорили, что те уч.заведения, которые проводили занятия в Субботу - будут наказаны. УРА ТАВАРИЩИ!

Опубліковано
сегодня по телеку говорили, что те уч.заведения, которые проводили занятия в Субботу - будут наказаны. УРА ТАВАРИЩИ!

як в добрих німецьких фільмах

о ..о я май .... лібе медхен ....цузамен арбайт ....... шнелє шнелє .............

бугугашенька

та толку від того що я був в суботу реально народу небуло всі ще в п"ятницю пороз"їжались хто не з Луцька а всі інші просто забили

ми гарно з одногрупником погнали з двох дівчат які шли до головного корпусу з шарфами на носі:

кажу одногрупнику може кашлянути проходячи біля них ...... одногрупник недовго думаючи голосно і чітко спеціально покашляв ........ очі в дівчат були налякані і вони можна сказати побігли в корпус ....... ну щось же є веселе в цьому)))

Опубліковано

Распоряжение по ЛНТУ, цитирую:

Розпорядження № 388-04-25

від 30 жовтня 2009р.

Відповідно до «Розпорядження Волинської державної адміністрації» № 299 від 30 жовтня 2009 року та рішення Кабінету Міністрів України.

ПРОПОНУЮ

1. В зв'язку з карантином призупинити навчально-виховний процес в Луцькому національному технічному університеті з 2 листопада до 21 листопада 2009 року для студентів денної та заочної форми навчання.

2. Професорсько-викладацькому складу, співробітникам університету та працівникам структурних підрозділів знаходитись на робочих місцях. З ціллю безпеки не скупчуватись у великі групи та не проводити масових заходів.

3. Навчальні заняття для студентів денної форми навчання продовжити на три тижні в січні місяці 2010 року.

Навчальні заняття для студентів заочної форми навчання змістити на три тижні (згідно графіку, що знаходиться в навчальному відділі).

Ректор В. В. Божидарнік

Опубліковано

Пришел на работу и как оказывается, студентов в корпус не пускают ((((

Так, что если кто-то уже настроился что-то сдавать во время карантина, сидите дома и наслаждайтесь каникулами.

Опубліковано
Распоряжение по ЛНТУ, цитирую:

Розпорядження № 388-04-25

від 30 жовтня 2009р.

Відповідно до «Розпорядження Волинської державної адміністрації» № 299 від 30 жовтня 2009 року та рішення Кабінету Міністрів України.

ПРОПОНУЮ

1. В зв'язку з карантином призупинити навчально-виховний процес в Луцькому національному технічному університеті з 2 листопада до 21 листопада 2009 року для студентів денної та заочної форми навчання.

2. Професорсько-викладацькому складу, співробітникам університету та працівникам структурних підрозділів знаходитись на робочих місцях. З ціллю безпеки не скупчуватись у великі групи та не проводити масових заходів.

3. Навчальні заняття для студентів денної форми навчання продовжити на три тижні в січні місяці 2010 року.

Навчальні заняття для студентів заочної форми навчання змістити на три тижні (згідно графіку, що знаходиться в навчальному відділі).

Ректор В. В. Божидарнік

ето же очевидно кЭп....... Adeon дивись пост 31

чому ніхто неперечитує що пише вище ...... невже так важко

• 2 тижня потому...
Опубліковано
хтось знає як будем відробляти?

Сказали що не буде канікул....для тих хто все здасть автоматом то буде максимум тиждень вихідних, а всім іншим: учітса, учітса....

Опубліковано

мені сказали що буде так:

31,12,2009 навчаємось

1,2,3 січня 2010 відпочиваєм далі на пари ......потім відпочиваємо тільки на всята типу 7 можливо 14 і 19 .....

інфа неточна тому ще можливо все зміниться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...