Перейти до змісту

Луцьк 45-91 р.р.

kotykS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На демонстрації, 70 - і чи можливо початок 80 - х.

А на фото более ранних народ идет в противоположную сторону. За автобусами костел.post-13107-0-55815500-1379613853_thumb.j

• Відповідей 818
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Про який костел мова?

На фото Peter Weger народ теж іде в протилежних напрямках.

Пардон,не костел а Кафедральний собор Святої Трійці.

Опубліковано

Заїзд у двір між будинками навпроти.

просто заїзд виглядає занадто капітальним як в'їзду в двір, а там ніколи не було дороги в бік теперішнього парку?

Опубліковано

У Луцьку планують генеральну реконструкцію найбільшого стадіону області.

Про це розповіла генеральний директор ФК «Волинь» Євгенія Жуховицька під час відвідин стадіону консулом Генерального консульства Республіки Польщі в Луцьку Кшиштофом Савіцкі, ‒ повідомляють у ФК «Волинь».

«Наразі ми виробляємо проект генеральної реконструкції стадіону, який, сподіваємося, задовольнить усі вимоги сучасних спортивних споруд. До речі, щодо історичної складової змін на «Аванграді», то нею стане відновлення арки, яка колись була входом на стадіон з боку сучасного Меморіалу Слави», ‒ Жуховицька.

top-photo.jpg

Опубліковано

просто заїзд виглядає занадто капітальним як в'їзду в двір, а там ніколи не було дороги в бік теперішнього парку?

guest, Ваш пост з фото в сусідній темі дав ще одну підказку.

Можливо, на обговорюваному вище фото якраз і є "Перлина", тоді і поворот на Паркову збігається. Як гадаєте?

Схоже ці будинки близнюки, але якраз на цьому він одного рівня з сусіднім, як і на фото 50-х.

post-2742-0-37971600-1380217729_thumb.jp

Опубліковано

Можливо, на обговорюваному вище фото якраз і є "Перлина", тоді і поворот на Паркову збігається. Як гадаєте? Схоже ці будинки близнюки, але якраз на цьому він одного рівня з сусіднім, як і на фото 50-х.

я, чесно кажучи, так від самого початку думав, бо фотографуватись і зараз люблять і тоді, напевно, любили ближче до центру :)

але мене збиває з толку те, що будинок (Перлина?) знаходиться якось занадто близько, майже напроти повороту.

навіть не знаю, можливо це оптичний обман, а можливо на той час вулиця в тому місці (Пано) була вужчою...

Опубліковано

guest, Ваш пост з фото в сусідній темі дав ще одну підказку.

Можливо, на обговорюваному вище фото якраз і є "Перлина", тоді і поворот на Паркову збігається. Як гадаєте?

Схоже ці будинки близнюки, але якраз на цьому він одного рівня з сусіднім, як і на фото 50-х.

post-2742-0-37971600-1380217729_thumb.jp

Підтримую і погоджуюсь, дякую, що допомогли знайти місце фото :_02:

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Я думаю, це буд. на Гаврилюка - один із корпусів Луцької української гімназії. Якщо так, то педагогічна школа вже була зроблена після приєднання до СРСР. В цьому випадку фото зроблене з двору школи. Сама вулиця має пролягати за правим краєм кадру.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

на форумі читав, що виставлялись фото з танком на кільці біля теперішнього ТЦ Глобус. увесь інет перерив, нігде такої не бачив, невже такий ексклюзив? можливо хоч хтось мені підскажете щось в цьому плані?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...