Перейти до змісту

Фото

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Нажаль відтворити повну панораму зараз не можливо...

дааа, там где стоял фотограф, сейчас написано: "Стой, стреляю!" :)

• Відповідей 609
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

:)

Слева - кусок Библиотеки ВНУ, прямо - его старый корпус, за спиной - УкрТелеКом на пр.Перемоги.

Опубліковано
Фото з аптеки-музею на Данила Галицького. Щось не можу зрозуміти де зроблене фото

Коник їде по Театральній площі

9daa2936d9cb.jpg

Опубліковано

Взнаємо місце зйомки !

Я наприклад зліва бачу собор, а зправа старе місто - прикидую що знімали десь з району між двома мостами - Бена і Красненським

post-1719-1265876325.jpg

Опубліковано
Взнаємо місце зйомки !

Я наприклад зліва бачу собор, а зправа старе місто - прикидую що знімали десь з району між двома мостами - Бена і Красненським

Я приблизно бачу це так, хоча трохи викликає сумнів

post-6713-1265887367.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

1930 - "cемінар" повітових комендантів Державної поліції Волинського воєводства у Луцьку.

Щось я такого будиночку не знаю... хоча припущення вже є, сьогодні перевірю.

f7a42a962d48.jpg

Опубліковано
Що за місце, просвітіть.

поки не скажу :D подумайте до завтра

Гадаю, це на Ковельській поряд з ПАККО (не знаю, що міститься в тому будинку)

Опубліковано
Що за місце, просвітіть.

поки не скажу :D подумайте до завтра

Гадаю, це на Ковельській поряд з ПАККО (не знаю, що міститься в тому будинку)

Підтримую цю думку. На Ковельській біля Пакко зі сторони автостоянки в сторону об’єднання "Волиньдрев". Це одне із його приміщень.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Злоцького? Не дуже схоже. там від апетки до повороту мали бути інші будинки - вони ж там і досі стоять. А на фото трохи інше.

Опубліковано
Злоцького? Не дуже схоже. там від апетки до повороту мали бути інші будинки - вони ж там і досі стоять. А на фото трохи інше.

Пане Котик, а що ви думаєте ?

Опубліковано

так, це ж і думаю:

"Злоцького? Не дуже схоже. там від апетки до повороту мали бути інші будинки - вони ж там і досі стоять. А на фото трохи інше." :)

думаю, якась помилка, не та аптека, або не луцьк, або ракурс дикий, невпізнаваний, або ...

Опубліковано
так, це ж і думаю:

"Злоцького? Не дуже схоже. там від апетки до повороту мали бути інші будинки - вони ж там і досі стоять. А на фото трохи інше." :)

думаю, якась помилка, не та аптека, або не луцьк, або ракурс дикий, невпізнаваний, або ...

так ось , інфо з однокласників, автор із Луцька і пише про свого діда....

звичайно я сам не розумію звідкіля у нього така впевненість що це саме та аптека ?

Опубліковано

так, це ж і думаю:

ХОЧА!!!!

Мене хвилює верхня дугоподібна частина вікна над головою середнього чувака!

Ось:

post-3831-1267877684_thumb.jpg

+ видно лінію над цим вікном та входом, яка говорить про те, що будинок добудовувався!!

Так що цілком може бути!

але тоді треба визнати, що вулицю трохи пересунули...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Rzadkie zdjęcie z 1927 roku przedstawiające wnętrze sali sądowej podczas rozprawy w Łucku

Редкая съемка с 1927 года представляющая судебный зал во время рассмотрения дела в Луцке

c38d6197c2be.jpg

Опубліковано

Ще один матеріал із історії Луцька, який не відображений в попередніх повідомленнях. Це ще одна електростанція в Луцьку (тепер це вул. Світла, 4). На жаль старого фото не маю.

На сучасних фото вказано старе приміщення-це перший поверх. Все інше добудовано.

post-6713-1269508890,1_thumb.jpg

post-6713-1269508925,85_thumb.jpg

post-6713-1269508951,79_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...