Перейти до змісту

Тема про евреїв

vanus

Рекомендовані повідомлення

lumax, твой собеседник vanus удаляет посты как твоих оппонетов так сочувствующих. Задает вопросы и отвечает.

Фактически сам разговаривает с тобой.

Даже тему беседы создал Он по твоей просьбе.

ага-ага :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 196
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

назревает бунт на корабле? :D

ЗЫ уже который раз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отут гарно видно рівень культури. Якщо на заході вчинки і слова мотивуються тим, щоб когось не образити або не створити незручностей то у нас навпаки - аби мені було добре а на всіх начхати.

Не вважаю, що слово "жид" є образливим, але не застосовую його, бо воно образливе комусь. Бачу для багатьох тут довести що їхня думка єдина незаперечно правильна це значно важливіше за звичайнісіньку взаємоповагу.

Хочете сказати що для вас так важливо чи "жид" є образою чи ні? не вірю...звичайнісіньке бажання показати що всі дураки а я один дуже вумний і правильний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стосовно поста №71...

lumax, якщо лізти в таку давнину, то чому б тоді не повернути кожному народу його землі станом на "до н.е."? А якщо якогось народу ще тоді не було, то погрузити всіх на човни і хай плавають серед Тихого океану... <_<

Якщо керуватись таким принципом, то територія нашої держави була б зараз в два-три рази більшою, а якщо брати ще давніші часи, то нам би виділили кусок земельки десь між Іраном і Туркменістаном (на скільки знаю, етнографи вважають приблизно ті землі ПРАбатьківщиною ПРАслов'ян)

В 1918 року Оттоманська імперія розпалась, Палестина була однією з її провінцій, в якій жив-поживав і горя не знав ПАЛЕСТИНСЬКИЙ народ вже не одну сотню років, але 1922 році Британії і Франції стукнуло в голову запросити на ці території "божий народ", а той в свою чергу безсовісно туди ринувся з гаслом "земля без народу, народу без землі" тим самим виявивши своє ставлення до палестинців: мол, вони взагалі не народ і шо ці обірванці тут взагалі роблять. Як же так: божі люди, які повинні нести світло і любов в наш гойський брудний світ ^_^ раптом встановлюють окупаційний режим на давно вже НЕ СВОЇЙ землі. Дивно, чи не так?

пс: доречі, lumax, а якже Єгипет? Де він дівся з твого списку поневірянь "божого народу"? Межиріччя, а потім на захід до Середземного моря... А якже Мойша, Сінай (звиняйте, написав спочатку Сіон - обмовився...), "розступись Червоне море бо в мене класна палка", кари небесні? Коли це все відбувалось? Думаю, євреї не одне покоління жили в Єгипті чому ж вони не вважають його своєю землею?

ппс: а не пішли би всі євреї в... Біробіджан? А? Думаю їм би викроїли там пару тисяч км2;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене вже котрий день "терзают смутниє сомнєнья"... Для чого ця тема була створена? Яке ж саме було прохання lumaxа? Я пробувала обгрунтувати і назвати причини.... виявилось - не туди...

Так куди ж саме? Що за русло у пана модератора?

По-моєму, поставлені питання вивчаються у бібліотеці і обговорюють на наукових конференціях.

Проясніть, нерозумній мені - ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильна постановка питання мала бути б така: в чому причина нелюбові українців (і не тільки) до євреїв, хто в цьому винен і наскільки це все обгрунтовано. Ну і далі в деталізації - чи існує єврейський заговір щодо експлуатації інших народів в різних проявах, в т.ч фінансовому, чи потрібно з цим якось боротися і т.д.

А інші питання вже з цього випливають - чому їх називають чи не називають "жидами", хто вони і звідки, кого "мали" і т.д.

Тому дискусія і не зав’язується.

Якщо по пункту 1 всі більш-менш визначилися, то наступні не зовсім зрозумілі.

Зараз опонувати нема чому, lumax написати трошки про історію цього народу, ну і що з цього?

Я бачу дискусію так:

Борець з "жидами": євреї постійно пригнічували наш народ, ось факти:

1)....

2)....

3)....

lumax або інший опонент: це неправда (чи правда), тому що:

1) ....

2) ...

3) ...

ну і далі наступні моменти....

вот цікаво ж, є ж всякі "протоколи сіонських мудреців" і т.д. - що lumax може сказати про них?

так, я відступив від питань в темі, але не з метою флуду, а щоб ввести дискусію в якесь нормальне русло, інакше, більшість піде в баню, а ванус з люмаксом напишуть ще по фразі і тему закриють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, насправді це холіварище ще той. з усього я лише дізнався більше про ерудицію лумакса. людина цікавиться історією народу до якого належить. все інше- те саме, ті самі...і всі ж все одно на своїх позиціях залишаться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то чому б тоді не повернути кожному народу його землі станом на "до н.е."?

Резонное замечание. Правда, есть маленький нюанс. У "каждого" народа и сегодня есть какая-то область обитания. А у евреев такой области не было. Вот их и вернули в те земли, где они жили изначально.

тим самим виявивши своє ставлення до палестинців: мол, вони взагалі не народ і шо ці обірванці тут взагалі роблять.

Вам известно, что при создании Израиля все палестинские арабы, которые остались на своих землях и не стали никуда бежать и тем более воевать, получили гражданство и равные с остальными права?

А сегодняшнее отношение большинства израильтян к арабам имеет четкие и понятные причины: а) политическая пропаганда; б) теракты, в результате которых практически у каждого израильтянина есть кто-то из родных, друзей или знакомых, кто пал жертвой или пострадал.

доречі, lumax, а якже Єгипет? Де він дівся з твого списку поневірянь "божого народу"?

Так ведь и не было никакого списка :) Была краткая историческая справка со ссылкой на более подробный материал. Вряд ли многим здесь будет действительно интересно читать ПОДРОБНОЕ изложение еврейской истории - уж слишком она, блин, длинная и витиеватая ;)

а не пішли би всі євреї в... Біробіджан? А? Думаю їм би викроїли там пару тисяч км2

Не пошли бы. Адекватный ответ? :)

вот цікаво ж, є ж всякі "протоколи сіонських мудреців" і т.д. - що lumax може сказати про них?

"Протоколам" от роду около 100 лет, а о "еврейском заговоре" начали говорить значительно раньше. Во всем мире идёт много споров о подлинности этого "творения". Существуют множественные доказательства того, что "Протоколы Сионских мудрецов" могли быть банальной мистификацией. Подробнее обо всем этом можно почитать здесь. В любом случае, изложенные в "Протоколах" взгляды и планы действий лично мне кажутся бредом сумасшедшего.... Среди ортодоксов-евреев тоже есть психи, которые носятся с идеей сверх-нации. Кто-кто, а евреи должны лучше других помнить значение понятий сверх-нации и т.д. и то, что ничем хорошим это не заканчивается. Миру хватило истории с арийской сверх-рассой....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то чому б тоді не повернути кожному народу його землі станом на "до н.е."?

Резонное замечание. Правда, есть маленький нюанс. У "каждого" народа и сегодня есть какая-то область обитания. А у евреев такой области не было. Вот их и вернули в те земли, где они жили изначально.

цікаво розум працює у дядечків: "значить євреїв сюди вліпим, а арабів куди дівати? а якось приживуться..."

тим самим виявивши своє ставлення до палестинців: мол, вони взагалі не народ і шо ці обірванці тут взагалі роблять.

Вам известно, что при создании Израиля все палестинские арабы, которые остались на своих землях и не стали никуда бежать и тем более воевать, получили гражданство и равные с остальными права?

жесть... :huh: А якщо зараз москалі загарблять Україну і ми отримаєм "гражданство и равные с остальными права"? Ото вже всі дякувати їм будуть і в ноги кланятись, а на тих хто буде проти будем дивитись як на російоненависників і будем піддавати їх загальному осуду і називати терористами

А сегодняшнее отношение большинства израильтян к арабам имеет четкие и понятные причины: а) политическая пропаганда; б) теракты, в результате которых практически у каждого израильтянина есть кто-то из родных, друзей или знакомых, кто пал жертвой или пострадал.

Мені абсолютно їх не шкода. Вони прийшли на чужу землю, оголосили її своєю, встановили свої порядки. Думали їх за це по голівці погладять? <_<

доречі, lumax, а якже Єгипет? Де він дівся з твого списку поневірянь "божого народу"?

Так ведь и не было никакого списка :) Была краткая историческая справка со ссылкой на более подробный материал. Вряд ли многим здесь будет действительно интересно читать ПОДРОБНОЕ изложение еврейской истории, уж слишком она, блин, длинная и витиеватая ;)

мені здавалось тим постом ти хотів звернути нашу увагу на те, де перебували євреї на початку своєї історії, хіба ні? То чому ж ти не згадав так сказать "істокі"? Чи Біблію краще до уваги не брати? По-моєму, ти вибираєш з історичних і культурних фактів лише ті, які не суперечать твоїм уявленням ("святий!!", багатостраждальний, всім привітний, постійно обділений, несправедливо ображений і т.д., і т.п. народ...)

а не пішли би всі євреї в... Біробіджан? А? Думаю їм би викроїли там пару тисяч км2

Не пошли бы. Адекватный ответ? :)

ууууууууу ^_^ Аж ніяк неадекватний. Я вказав пряме місце де б "твій" народ міг спокійно жити, добра наживати, діток вирощувати... без війни, без смертей, без каліцтв... А ти так "адекватно" + "ерудовано"(©)відповідаєш... Ех... ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша силка с тьоті Галі на запит "прислівя про жидів"

icon_plus_1.gifПрислів'я, приказки / ЖИД — Збірка М. Номиса
# Недовірок.

# Іродове кодло.

# Ай коза, ай коза! хоч розірвалась, та не подалась (Казав жид, стоячи над своєю козою, що її розірвали вовки).

# Без одного жида, ярмарок буде.

# Відважний Жид і в школі грішить.

# Гаспидська Жидова.

# Горобці в очерет, а Жиди в кучки.

# Дурний ґой-невіра: — (жидівське) — Жид Жидом завжди смердить (про вихристів).

# Ей вей Каламай, продав жінку за печінку, а сам ходить як бугай.

# ЖИД ЯК не ошукає, то і не пообідає.

# Жид брехнею живе, все з нас тягне.

# Жид хату закладає, та муркотить (Богу все молиться).

# Жид мовить: "Хрест не зіпсує, ні направить".

# Жид ні сіє, ні оре, а обманом живе

# Жид як не збреше (не обманить), то удавиться.

# Жид і молячись, вчиться обманути.

# Жид-Єврей, повна с-ка червей.

# Жидів як собак.

# Жидівське і панське не пропаде.

# Жида перехрести, та голову відотни.

# Жида вбий — сорок гріхів з душі.

# Жиде-Жиде свине (свиняче ухо).

# Жиди, Жиди! Верніться та візьміть свою тітку (Лихоманку; кричать на проїжджаючих Жидів).

# Кукіль з пшениці вибирати Жидів і Ляхів різати.

# Ні одного вихриста могилки не видно.

# На тобі сину рака, нажерися та молоти.

# Над Жида нема кріпшого в вірі.

# Не хотіли Жиди їсти манну — найже зїдять дідька.

— ... нехай же їдять цибулю.

# Не чіпай Жида, бо велика огида.

# Псявіра (на жида більше)! Псяюхо!

— Песій син!

— Собачий син!

# Рабін умер, а книжка зісталась.

# Способом, способом, дванадцять Жидів на силу корець хмелю витаскали на гору.

# То Жидівська напасть.

# Усякому мирянину по семеро Жидовинів.

# Хоч би Жид був з неба, вірити йому не треба.

# Як біда, ми до Жида (докір тому, що при лихові іде до шинку).

# Як біда то до Жида, а як мине біда — най дідько бере Жида.

Думаю краще за наведений приклад немає посту який би ніс стільки правди, негативу :), і ставлення нас, українців до вищезгаданої теми.

Але є ща сусіди росіяни пословица поговорка жид

Не дарма це все ж, всетаки історія і культура яку зараз дехто намагається кудись впихнути....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ууууууууу ^_^ Аж ніяк неадекватний. Я вказав пряме місце де б "твій" народ міг спокійно жити, добра наживати, діток вирощувати... без війни, без смертей, без каліцтв... А ти так "адекватно" + "ерудовано"

В процессе выбора территорий для еврейского государства, было много вариантов. Мадагаскар, например, был ничем не хуже сегодняшнего Израиля как по климату, так и по территории. Но, к сожалению, с такого размещения, не решалась задача ослабления советского влияния на Ближнем Востоке. А из Палестины - решалась. Поэтому ни о каком биробиджане тогда не могло быть и речи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би там не було становлення еврейської держави викликає в мене повагу. Вони всі разом зібрали гроші і коштовності що в них були і купили побудували державу.

Що викликає у мене гнів це відношення євреїв до українців зокрема до УПА. Коли УПА, власне ОУН врятувало Голду Майер, коли УПА рятувало вірмен, євреїв, татар. Коли українці підтримували визнання голокосту то сьогоднішня єврейська держава (на рівні держави) та місцеві вельможні "жиди" не визнають геноциду українців з боку СССР, хоч і самі "жиди" у великій кількості постраждали віід голодомору. І евреїв теж не жалували за часів революції та й після. І клич "бєй жидов спасай росію" хто придумав Бендерівці чи що.

То тепер на державномі рівні Росія дозволяє казати що мол українці били "жидів" під проводом Бандери, а слова "бей жидов спасай росію" стали святими. І Ізраєль ніколи не коментує такі ініціативи хоч і знає правду. Тому я вважаю що держава Ізраєль цілком прийняла стереотипи пострадянського простору і місцеві євреї не завжди стають на бік громадянства що написано в паспорті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

eNyk, і наших хай вишлють з: Канади, США, Аргентини, Бразилії, Польщі, Чехії, Португалії, Іспанії, Італії, Британії, Франції....

а щодо "тенденційності " відбору фактів Максом- так по негативу у нас є спєціально обучєнниє люді: Страйкєр, ВеріФейт, СашаЕсЕс..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли українці підтримували визнання голокосту то сьогоднішня єврейська держава (на рівні держави) та місцеві вельможні "жиди" не визнають геноциду українців з боку СССР

да, це наче плювок в душу :(

14 країн визнали голодомор - Естонія, Еквадор, Канада, Колумбія, Латвія, Литва, Мексика, Парагвай, Перу, Польща, США, Угорщина, а також Ватикан,

що робити з іншими 191?

В списку відсутні найближчі сусіди, Ізраїль за 1000км.

Vanus, українською потрібно писати - Ізраїль. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що викликає у мене гнів це відношення євреїв до українців зокрема до УПА.

Будь-ласка, розділяй відношення до українців та до військових формувань УПА. Так само відношення до НКВД і до росіян.

Коли УПА, власне ОУН врятувало Голду Майер, коли УПА рятувало вірмен, євреїв, татар.

Г. Меір виїхала з України в 1906 році в Америку. УПА ж створено 1942р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здавалось тим постом ти хотів звернути нашу увагу на те, де перебували євреї на початку своєї історії, хіба ні? То чому ж ти не згадав так сказать "істокі"? Чи Біблію краще до уваги не брати?

Что ж, если таким образом я восстановлю историческую справедливость - то да, в истории еврейского народа была эпоха египетского рабства, хотя до смерти Иосифа (который, собственно, и привел евреев в Египет) им там жилось вполне неплохо. Затем последовали более 200 лет угнетений, после чего произошел всем известный Исход.

По-моєму, ти вибираєш з історичних і культурних фактів лише ті, які не суперечать твоїм уявленням ("святий!!", багатостраждальний, всім привітний, постійно обділений, несправедливо ображений і т.д., і т.п. народ...)

Я уже несколько раз в разных темах подчеркивал свою позицию. Я НЕ считаю еврейский народ ни святым, ни исключительным, ни самым лучшим. Единственное из приведенных утверждений, которое является полностью верным - "многострадальный". ни одному народу не пожелаю хлебнуть столько горя, сколько досталось евреям. Заслуженно или нет - другой вопрос. Именно это мы и обсуждаем здесь. Но как бы там ни было, я не считаю что поступки тех евреев которые дискредитировали себя и свою нацию являются адекватным поводом для уничтожения миллионов людей по национальному признаку...

Перша силка с тьоті Галі на запит "прислівя про жидів"

Извини, но, если уж на то пошло, то и на запрос "пословицы про хохлов" Гугл тоже не молчит. И про "кацапов" и "москалей" тоже. :) Не стану их приводить здесь - как минимум потому что не разделяю их и не поддерживаю. Я против навешивания ярлыков на нации.

А ще, українською мовою "силка" - це "посилання". Спілкуймось рідною, ок? Для мене рідною є російська - так склалось. Але це не значить, що я не володію мовою держави, у якій живу. ;)

Я вказав пряме місце де б "твій" народ міг спокійно жити, добра наживати, діток вирощувати... без війни, без смертей, без каліцтв... А ти так "адекватно" + "ерудовано"

К чему же тогда были многозначительные три точки перед словом "Биробиджан"? :) Проявлять сарказм здесь многие умеют - не удивил. :) Да и потом, ни ты, ни я не вправе указывать любому народу, где ему жить.

diezel, резонный пост, согласен. Политика там тоже вмешалась неслабо.

Що викликає у мене гнів це відношення євреїв до українців зокрема до УПА.

Не совсем логично. отношение к украинцам - одно. Отношение к УПА - другая история.

Коли УПА, власне ОУН врятувало Голду Майер

Я бы порекомендовал перепроверить достоверность информации. Голда родилась в Киеве в 1898г. Её ранние годы прошли в Киеве и в Пинске. В 1906г. она вместе с семьей уехала в Милуоки, США. Ей тогда было 8 лет. Когда, где и от чего её могло спасать ОУН-УПА?

Коли українці підтримували визнання голокосту то сьогоднішня єврейська держава (на рівні держави) та місцеві вельможні "жиди" не визнають геноциду українців з боку СССР, хоч і самі "жиди" у великій кількості постраждали віід голодомору.

опять ворошим старое. Мы ведь уже говорили об этом. Есть четкое определение термина "геноцид". Израиль признает актом геноцида то, что признано международным правом. А именно: геноцидом считается уничтожение по этнической принадлежности. Таковым, в частности, являлся Холокост. Израиль не может признать Голодомор актом этнического геноцида. В то же время он считает Голодомор величайшей трагедией украинского народа. Эта позиция была неоднократно высказана вашему руководству на самом высоком уровне. Позиция Израиля заключается также в том, что наша страна поддерживает те резолюции международных организаций, например ЮНЕСКО, в которых говорится, что, во-первых, трагедия Голодомора не должна повториться, во-вторых, она должна изучаться во всем мире.

То тепер на державномі рівні Росія дозволяє казати що мол українці били "жидів" під проводом Бандери, а слова "бей жидов спасай росію" стали святими. І Ізраєль ніколи не коментує такі ініціативи хоч і знає правду.

В данном вопросе правда - очень относительное понятие...

Как минимум с конца 1930-х гг. деятельность ОУН носила не только антипольский и антисоветский, но и антисемитский характер. Отношение к евреям было окончательно сформулировано на 2-м Великом съезде ОУН(Б) в Кракове, решения которого, как уже напоминалось, были переданы руководству Третьего Рейха. В решениях съезда говорилось: "Евреи в СССР являются преданнейшей опорой господствующего большевистского режима и авангардом московского империализма в Украине... Организация Украинских Националистов борется с евреями как с опорой московско-большевистского режима, одновременно осведомляя народные массы, что Москва - это главный враг". В преддверии нападения Германии на СССР это решение ОУН(Б) имело принципиальный характер. Оно свидетельствовало о том, что во время войны деятельность украинских националистов будет направлена не только против представителей советской власти, но и евреев как нации. Борьба с евреями была для ОУН второстепенной задачей, но то, что эта задача имела место, уже говорило о многом.

Смысл этого решения впоследствии исчерпывающе разъяснил один из руководителей ОУН(Б) Ярослав Стецко: "Москва и жидовство - главные враги Украины... Считая главным и решающим врагом Москву, которая властно удерживала Украину в неволе, тем не менее, оцениваю как вредную и враждебную судьбу жидов, которые помогают Москве закрепостить Украину. Поэтому стою на позиции уничтожения жидов и целесообразности перенесения на Украину немецких методов экстреминации жидов, исключая их ассимиляцию и т.п.". Еще более четко отношение к евреям было сформулировано в созданном накануне нападения Германии на Советский Союз документе под названием "Указания на первые дни организации государственного уклада":

"Национальные меньшинства подразделяются на:

а) дружественные нам...

б) враждебные нам (москали, поляки, жиды)...

Первые имеют одинаковые права с украинцами, они могут возвратиться на свою родину. Вторые уничтожаются в борьбе кроме тех, кто защищает режим; уничтожается прежде всего интеллигенция, которую нельзя допускать ни до каких правительств...

Я не знаю, как относились в ОУН-УПА к евреям - я тогда не жил. Источники трактуют совершенно разные позиции. Но я смотрю на это сквозь призму ситуации в этой теме. Самые рьяные "патриоты" Украины (вроде eNyk и SanyaSS) занимают совершенно однозначную позицию по отношению к евреям. Напрашивается аналогия...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но я смотрю на это сквозь призму ситуации в этой теме. Самые рьяные "патриоты" Украины (вроде eNyk и SanyaSS) занимают совершенно однозначную позицию по отношению к евреям. Напрашивается аналогия...

гиг :D Знайшов кого "патріотом" називати. Анархія forever! :lol:

А тепер по суті:

- чого ти так раптом спригнув на мій "патріотизм"? Аргументів більше нема? Я хоч словом обмовився про Україну - про те як її люблю, покладу в разі потреба життя на її захист, ну і т.д.т.п.?

- а ну-ка, ну-ка окресли мою "однозначную позицию по отношению к евреям"? Мені аж цікаво стало ^_^

От тепер я розумію, що ти справжній єврей! Ця твоя відповідь була передбачена мною ще до того як почав тобі опонувати. Це взагалі типово для вас (маю багато знайомих євреєнят ^_^ ) звалювати на щось зовсім інше і при цьому говорити "як ТИ сказав", "ТИ ж говорив" - і це при тому, що те, в чому ти мене звинувачуєш (чи маєш намір звинуватити) аж ніяк не має місця у моїх постах (тобто має місце вияв лжесвідчення з твого боку, чи як воно там називається по правильному... <_< ). Найди в моїх відповідях у темі хоч одне "антисимітське" висловлювання (чи бодай приблизно схоже на антисимітське).

Ой, попередньо розшифрую ті три крапки:

"А не пішли би всі євреї в... ("..." = кручу перед собою уявний глобус, вибираючи пристойне місце проживання для "божого народу" і тут мене осяює думка, що на безмежних просторах Російської Федерації вже є місце(при чому доволі немаленьке), яке виділене спеціально для цього славнозвісного етносу, а саме Єврейська Автономна область) Біробіджан?" Визнаю, що справді ці "..." могли надати саркастичного змісту до мого речення, але я цього не хотів (чесно-чесно :) ) і за це прошу вибачення :0011:

мені здавалось тим постом ти хотів звернути нашу увагу на те, де перебували євреї на початку своєї історії, хіба ні? То чому ж ти не згадав так сказать "істокі"? Чи Біблію краще до уваги не брати?

Что ж, если таким образом я восстановлю историческую справедливость - то да, в истории еврейского народа была эпоха египетского рабства, хотя до смерти Иосифа (который, собственно, и привел евреев в Египет) им там жилось вполне неплохо. Затем последовали более 200 лет угнетений, после чего произошел всем известный Исход.

дай, будь-ласка, посилання, по якому можна було б детальніше почитати про ці всі єврейські мандрування. Мені справді цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли українці підтримували визнання голокосту то сьогоднішня єврейська держава (на рівні держави) та місцеві вельможні "жиди" не визнають геноциду українців з боку СССР

Можливо сам Йосип Віссаріонович був жидом, як і переважна частина верхівки СРСР.

А як Ізраїль може признати що ініціаторами голодомору (геноциду українського народу) були саме представники цього великого і багатостраждального народу.

Информация о происхождении и национальности Сталина до сих пор закрыта. Наиболее правдоподобная версия утверждает, что Сталин был не просто грузин, а грузинский еврей, как и Берия. Эта версия имеет много обоснований, начиная хотя бы с чисто еврейского и мистически значимого для жидов имени Сталина — Иосиф. Таким жидовским именем ни русский, ни грузин своего сына не назовет. Настоящая фамилия Сталина — Джугашвили. По-грузински швили — это сын, джуга — это еврей. Джугашвили — сын еврея. Ну и, конечно, в коммунистическом движении на высших постах всегда держали только жидов или хотя бы полуевреев. Будь Сталин чистым грузином, он никогда бы не попал в высший состав коммунаров вместе с Лениным, Троцким, Зиновьевым, Каменевым, Свердловым и прочими евреями.

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

eNyk - ти молодець! Нема нічого страшного коли чогось не знаєш, погано коли не хочеш знати і тупо настоюєш на своєму. Я б теж хотіла прояснити трохи питання про "мирних палестинських арабів" які проживали на своїй землі до поселення на ній євреїв.

Араби на початку 7 ст під проводом пророка Мухамеда і під зеленим прапором Ісламу почали проводити завойовницькі війни. Захопили вони Близький Схід, північну Африку, майже всю територію Іспанії і деякі інші території. Євреї же мали на території Бл. Сходу державність ще за тисячу років до н.е.

А коли в 1947 році в ООн прийняли план про розділ Палестини і утворення як єврейської так і арабської держави там, то якраз Ліга арабських держав його і не сприйняла і почала вести війну із новоствореним Ізраїлем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я і не казав, що палестинські араби мирні, я лиш зауважив, що

жив-поживав і горя не знав ПАЛЕСТИНСЬКИЙ народ вже не одну сотню років

а чим мотивувалась ООН, коли "прийняли план про розділ Палестини і утворення як єврейської так і арабської держави там"? Невже тим, що

Євреї же мали на території Бл. Сходу державність ще за тисячу років до н.е.

так я вже описав своє ставлення до цього (пост №83)

До того ж... а яке право мала ООН розділяти Палестину? :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо сам Йосип Віссаріонович був жидом, як і переважна частина верхівки СРСР.

А як Ізраїль може признати що ініціаторами голодомору (геноциду українського народу) були саме представники цього великого і багатостраждального народу.

Информация о происхождении и национальности Сталина до сих пор закрыта. Наиболее правдоподобная версия утверждает, что Сталин был не просто грузин, а грузинский еврей, как и Берия. Эта версия имеет много обоснований, начиная хотя бы с чисто еврейского и мистически значимого для жидов имени Сталина — Иосиф. Таким жидовским именем ни русский, ни грузин своего сына не назовет. Настоящая фамилия Сталина — Джугашвили. По-грузински швили — это сын, джуга — это еврей. Джугашвили — сын еврея. тут

Если человеку что-то внушили, это серьезно.

В осетинском языке слово «дзуга» означает «отара», «стая». Другая версия, что «джуга» в переводе с древнегрузинского означает «сталь». Вот откуда и взято - Сталин.

Также и с жидовским именем Иосиф, перевод на украинский - Йосип! см.

Вітаю всіх Йосипів та Йосиповичів, вас назвали жидівським ім'ям. Можливо непросто ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опять двадцать пять...то Голду Меир УПА в Америке спасает...неизвестно от кого...

то Сталин еврем стал...

хватит приравнивать к евреям всех и каждого...

еще раз прошу у модератора прощения...

еврей-это человек у которого мама еврейка...и мать матери еврейка....и точка...другого не дано....нет у евреев понятия...полуеврей.....есть...или еврей...или не еврей...приравнивание всех, кто как-то с евреями связан, фашизмом попахивает...они по такому признаку расстреливали...раз сочувствуешь евреям...все в яму вместе с ними...

да в Луцке больше таджиков,чем еврее... оть прям сто евреев не дают спать и мешают жить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до образовния Израиля-эта земля пренадлежала Англии...и была английской колонией...не было...там так, что....жил се спокойно свободный палестинский народ и не тужил...и тут им евреи на голову свалились.... Палестина-это название сродни Сибирь,Полесье,Черноземье....и самый древний народ проживающий на том месте-это евреи...они там со времен исхода жили и живут....

Палестина-такого государства никогда не было и пока нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ще один момент щодо нелюбові українців до євреїв, наприклад, щодо організаторів Голодомору:

http://uk.wikipedia.org/wiki/Список_організаторів_Голодомору

виходить, що більшість людей єврейської національності

Хоча от що каже щодо цього Левко Лук’яненко

http://gazeta.ua/index.php?id=242534&eid=658

Видно, що в тому списку більшість осіб — єврейської національності. Це невипадково?

— Тоді було засилля євреїв у партійних органах і в ДПУ. Серед 300 керівників вищого рангу приблизно 190 були євреями. Але це проблема не етнічна, а скоріше моральна — відповідальності кожного за свої вчинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Valentin, знімаю перед тобою капелюх. Ти як видатний етимолог довів нам що Иосиф/Йосип це етнічне слов'янське ім'я, і походить воно ще з Київській Русі

ІМХО Кожен народ проливав СВОЮ кров для того щоб збудувати і захистити свою державу від чужих посягань. В арабів на території палестини відібрали частину земель (відібрали не євреї), щоб зробити там єврейську резервацію, і те що палестинці євреїв не зустріли хлібом-сіллю закономірно. Да методи бородьби з євреями не дуже гуманні але справедливі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...