Перейти до змісту

Лохотрони/розводи

Рекомендовані повідомлення

Дзвонить мені сьогодні панянка з номера 8-066-6648210 і у вуличному шумі тараторить, щось на зразок:

"Вам дзвонить компанія МТС, перекиньте 5 грн. на цей номер, інакше ваш номер заблокують".

Я відразу зв'язався з оператором і номер мають передати в службу безпеки.

Схоже, що хтось на таку фігню ще ведеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадує прикол:

Здравствуйте, Вы только что получили по почте интернет-вирус "Тaлибан", но так как мы в Афгaнистане не сильно продвинуты в высоких технологиях, вам следует исполнить этот вирус вручную:

1) Пожалуйста, разошлите вирус всем своим друзьям и знакомым

2) Удалите все файлы из директории C:\Windows

3) Для верности отформатируйте диск С: (если Вы знаете как это делать, напишите, пожалуйста, нам, чтобы мы могли объяснить и другим подписчикам)

Спасибо за внимание.

Афгaнские хакеры.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Igrek нужно хоть было спросить как зовут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є тема про ЛОхотрон у Флеймі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Igrek нужно хоть было спросить как зовут

Швиденько відтарабанила і поклала трубку. Мабуть з якоїсь причини надала перевагу монологу... :)

Є тема про ЛОхотрон у Флеймі.

Шукав в цьому розділі, не знайшов нічого підходящого і створив новий пост. Мені чомусь здалося, що тематика підходяща...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись давно до мене ще на Київстар дзвонили з усякими акціями і розводами. Теж дзвонив відразу до оператора і повідомляв про розвод. Після перевірки номери порушників відразу блокуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два дні тому приходить повідомлення "передзвоніть мені будь ласка", бачу, що номер того ж оператора, що й в мене ну я і передзвонив, вибачилися сказавши, що помилилися номером. Через кілкьа годин знову приходить смс з таким же проханням, ну я передзвонив, трохи посварився, бо вже було пів першої ночі. І коли поклав трубку прийшло повідомлення, що абонент в роумінгу, в результаті 5 грн як і не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось тут не те. Тебе це не повинно хвилювати чи в роумінгу абонент, чи ні. Ти дзвониш до нього по тих самих тарифах, а от за роумінг, в тому числі і за вхідний дзвінок від тебе, платить вже він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поддержу SergiuS,

Yurik чтото напутал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поддержу Юрика: звонки в роуминге тарифицируются совсем по другому. Хотя все равно, больше попадает тот, кто в роуминге.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж Yurik не в роумінгу. Він дзвонить на номер абонента по тих самих тарифах що і дзвінок в Україні.

Коли був в Росії і до мене дзвонили рідні, то попадав на гроші я, а в них це тарифікувалось як звичайний дзвінок в середині мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше платить абонент в роумінгу. Той, хто дзвонить йому з України, платить за стандартними тарифами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді поясніть мені куди поділися гроші з рахунку якщо дзвінок тарифікувався не як в роумінгу? В такому випадку в мене нічого не повинно було знімати з рахунку так як в мережі в мене нуль :)

Там в смс приходили тарифи на дзвінок, але я вже не запам"ятовував їх поскільки не збирався більше телефонувати даному абоненту, точніше абонентці :)

З.І. Абідна, блін, дєвачко мала приємний голос. Може то ще разок подзвонити ;) Може вже вернулася на Батьківщину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

типовий розвод на платний номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий найбільший лохотрон це той який крутять по телебаченню, вікторини ітд. Найбільше ржу з лайфа і мтс, які проводять акції типу "відправ СМС на такий то номер і отримай шанс виграти автомобіль, чи 60 000 грн." ))) у лайфа в фінансовому плані ситуація гірше критичної, кредити неплачені а вони такі акції влаштовують. І що саме обідно що дуже багато людей ведуться на це і відправляють цю смску за 3 чи 5 грн. :*(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смс від Лайфа вже дістали, на вихідних і по святам буває 3 ато і більше смс з рекламою, колись навіть вночі приходили - 2 рази було, причьому одинакового змісту, "Срок дії мелодії закінчився",- ну де ж таке важливе повідомлення і не відправити о 4-й ранку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це з теми: А мені сьогодні циганка за 100 баксів нагадала, що я лох... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Анекдот в тему:

Увага! Нова SMS-гра Антилохотрон! Тобі набридли постійні телефонні розводи? Відправ SMS “Я не лох” на короткий номер 7745. Чим більше SMS ти відправиш, тим більше ти не лох. Послуга платна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно там 3-5 гривень))) Мені вже на 49 грн. приходити почали)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

послугу з смс-ами рекламного характеру в лайфі можна відключити передзвонивши до оператора, вони розкажуть як це зробити, колись так зробив і маю спокій :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Вітаємо!Согласно акції від МТС та U/ Auto ви стали власником Cevrolet. И далее дан номер телефона Джинс что бы обговорить условия. Може кто тоже получил такое. Мне кажется это просто афера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха-ха, мені сьогодні зранку друг дзвонив, розказував про таку ж фігню як і в kotzar, питався поради. :D

Я зпросоння і сказав, що все це розводи, не ведися, не дзвони, бо там всі номери платні, і нехілі тарифи (я так думаю).

kotzar, я б радив на всі такі приколи реагувати просто - дзвонити до оператора і питатися. Я на 90% впевнений, що і вони підтвердять, що це розвод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕТ! Это не афера! Ты действительно выиграл шевроле! Срочно звони! :)

З.Ы. НУ настолько тупым то не стоит быть, а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха, так не просто СМС, а push-повідомлення, кльово, мабуть, на пенсіонерах підіймаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...