Перейти до змісту

Лохотрони/розводи

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дзвонить мені сьогодні панянка з номера 8-066-6648210 і у вуличному шумі тараторить, щось на зразок:

"Вам дзвонить компанія МТС, перекиньте 5 грн. на цей номер, інакше ваш номер заблокують".

Я відразу зв'язався з оператором і номер мають передати в службу безпеки.

Схоже, що хтось на таку фігню ще ведеться...

Опубліковано

Нагадує прикол:

Здравствуйте, Вы только что получили по почте интернет-вирус "Тaлибан", но так как мы в Афгaнистане не сильно продвинуты в высоких технологиях, вам следует исполнить этот вирус вручную:

1) Пожалуйста, разошлите вирус всем своим друзьям и знакомым

2) Удалите все файлы из директории C:\Windows

3) Для верности отформатируйте диск С: (если Вы знаете как это делать, напишите, пожалуйста, нам, чтобы мы могли объяснить и другим подписчикам)

Спасибо за внимание.

Афгaнские хакеры.

:)

Опубліковано
2Igrek нужно хоть было спросить как зовут

Швиденько відтарабанила і поклала трубку. Мабуть з якоїсь причини надала перевагу монологу... :)

Є тема про ЛОхотрон у Флеймі.

Шукав в цьому розділі, не знайшов нічого підходящого і створив новий пост. Мені чомусь здалося, що тематика підходяща...

Опубліковано

Колись давно до мене ще на Київстар дзвонили з усякими акціями і розводами. Теж дзвонив відразу до оператора і повідомляв про розвод. Після перевірки номери порушників відразу блокуються.

Опубліковано

Два дні тому приходить повідомлення "передзвоніть мені будь ласка", бачу, що номер того ж оператора, що й в мене ну я і передзвонив, вибачилися сказавши, що помилилися номером. Через кілкьа годин знову приходить смс з таким же проханням, ну я передзвонив, трохи посварився, бо вже було пів першої ночі. І коли поклав трубку прийшло повідомлення, що абонент в роумінгу, в результаті 5 грн як і не було

Опубліковано

Щось тут не те. Тебе це не повинно хвилювати чи в роумінгу абонент, чи ні. Ти дзвониш до нього по тих самих тарифах, а от за роумінг, в тому числі і за вхідний дзвінок від тебе, платить вже він.

Опубліковано

Поддержу Юрика: звонки в роуминге тарифицируются совсем по другому. Хотя все равно, больше попадает тот, кто в роуминге.

Опубліковано

Але ж Yurik не в роумінгу. Він дзвонить на номер абонента по тих самих тарифах що і дзвінок в Україні.

Коли був в Росії і до мене дзвонили рідні, то попадав на гроші я, а в них це тарифікувалось як звичайний дзвінок в середині мережі.

Опубліковано

Більше платить абонент в роумінгу. Той, хто дзвонить йому з України, платить за стандартними тарифами.

Опубліковано

Тоді поясніть мені куди поділися гроші з рахунку якщо дзвінок тарифікувався не як в роумінгу? В такому випадку в мене нічого не повинно було знімати з рахунку так як в мережі в мене нуль :)

Там в смс приходили тарифи на дзвінок, але я вже не запам"ятовував їх поскільки не збирався більше телефонувати даному абоненту, точніше абонентці :)

З.І. Абідна, блін, дєвачко мала приємний голос. Може то ще разок подзвонити ;) Може вже вернулася на Батьківщину

Опубліковано

Самий найбільший лохотрон це той який крутять по телебаченню, вікторини ітд. Найбільше ржу з лайфа і мтс, які проводять акції типу "відправ СМС на такий то номер і отримай шанс виграти автомобіль, чи 60 000 грн." ))) у лайфа в фінансовому плані ситуація гірше критичної, кредити неплачені а вони такі акції влаштовують. І що саме обідно що дуже багато людей ведуться на це і відправляють цю смску за 3 чи 5 грн. :*(

Опубліковано

смс від Лайфа вже дістали, на вихідних і по святам буває 3 ато і більше смс з рекламою, колись навіть вночі приходили - 2 рази було, причьому одинакового змісту, "Срок дії мелодії закінчився",- ну де ж таке важливе повідомлення і не відправити о 4-й ранку...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Анекдот в тему:

Увага! Нова SMS-гра Антилохотрон! Тобі набридли постійні телефонні розводи? Відправ SMS “Я не лох” на короткий номер 7745. Чим більше SMS ти відправиш, тим більше ти не лох. Послуга платна

Опубліковано

послугу з смс-ами рекламного характеру в лайфі можна відключити передзвонивши до оператора, вони розкажуть як це зробити, колись так зробив і маю спокій :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вітаємо!Согласно акції від МТС та U/ Auto ви стали власником Cevrolet. И далее дан номер телефона Джинс что бы обговорить условия. Може кто тоже получил такое. Мне кажется это просто афера.

Опубліковано

Ха-ха, мені сьогодні зранку друг дзвонив, розказував про таку ж фігню як і в kotzar, питався поради. :D

Я зпросоння і сказав, що все це розводи, не ведися, не дзвони, бо там всі номери платні, і нехілі тарифи (я так думаю).

kotzar, я б радив на всі такі приколи реагувати просто - дзвонити до оператора і питатися. Я на 90% впевнений, що і вони підтвердять, що це розвод.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...