Перейти до змісту

Вибори Президента: за кого голосуємо?

kudrom

Вибори Президента  

317 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

не знаю чи ви читали але газета "Експрес" кілкьа тижнів тому зробила аналіз обіцянок і виконань - тьак ось всі партії виконують дуже мало  з того що обіцяють - приблизно  від 0 до 1,5 процента - це просто неймовірно мало але гірше те що народ і далі за них голосує 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Чи може це в нас конституція така що президент неможе порядку в державі навести?

про плохого танцора слыхал? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо палиш кантору??

я вже написав листи в штаби Тягнибока, Яценюка і Тигіпка, що маю хароше соцопитування, тільки треба трохи "кашлянути" адмінам, щоб рейтинг підкоригувати, побачимо хто більше запропонує ;)

*пішов рахувати гроші*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помиляюсь, то кандидат "проти всіх" впливає на результати виборів, тільки от непам"ятаю в якому відсотковому співвідношенні. Хто знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot:

нашо палиш кантору??

я вже написав листи в штаби Тягнибока, Яценюка і Тигіпка, що маю хароше соцопитування, тільки треба трохи "кашлянути" адмінам, щоб рейтинг підкоригувати, побачимо хто більше запропонує ;)

*пішов рахувати гроші*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всех, всех их в газенваген, или на четвертак, без права переписки... должность надо сокращать и уже давно. сильный президент в нашей стране не получиться, потому либо вообще упразднить, либо сделать так, что бы про него не слышали - пусть пчелок разводит и музеи копает.

З.Ы. Голосовал "Против всех", в прочим как и на всех выборах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка різниця як буде називатись посада людини, яка керує державою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо почтати статті в інтернеті, то Тимошенко - єврейка, і Ющенко і т.д.

Я запитував про віросповідання Тягнибока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

большая, отличается наличием власти и отсутствием оной. ну и ответственностью. у нас ведь как, власть у всех и никто ни за что не отвечает, во всем виноваты другие, мешают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агітаційне передвиборче відео Фашистської партії Австралії

Як на мене, то по простоті і ефективності викладення матеріалу - майже ідеально, нашим піар-технологам ще до такого рівня вчитися і вчитися (хоча ролик швидше антифашистський). А в нас Тягнибоком лякають, типу, він нацик-фашист, почнеться війна з Росією і настане Армагедон. :) ІМХО, Тягнибок вже давно куплений, а вся ця націоналістська байда є просто лапша для "свідомого" електорату. Тягнибок при владі буде такий-собі "Ющенко №2", багато розмов про високі матерії і мало справи. Наразі імпонує Тігіпко. Чоловік вроді розумний і з досвідом, а що далі буде - час покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тігіп Сергійко першим пробив 10-ку, остання тенденція - Яник догнав трьохголового дракона "Тігіп-Сеня-Тягнибок" і тепер лідирує четвірка. Юля трохи відстала. В інших шансів перемогти на Борді думаю вже нема.

*переглядає гарні зелені купюри і календарик в синьо-білих тонах*

(Юлія Володимирівна, куди дивиться штаб? Невже допустимо ганебне 5-е місце? Чи може бліцкріг ввечері зробимо? ;):0114:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, шкода тiльки шо в нас немона регатись на форумi самому .. так би голосiв у "лiдерiв" було б побiльше =)

М.б. поки топiк вiдкритий вiдкрити i реэстрацiю ? =)

звiсно ж я знов шуткую ... ну власне думаю думка зрозумiла ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз, не буду оригінальним, проголосував би проти всіх... Ну а вдругому турі голосував би проти Януковича... :D :D :D !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

послухаємо альтернативний підрахунок голосів:

28, 7% українців готові підтримати лідера Партії регіонів Віктора Януковича на виборах Президента.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень Соціс.

Друге місце займає прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, за неї готові проголосувати 19% опитаних.

Всі інші ймовірні кандидати в Президенти України значно поступаються цим двом лідерам.

Зокрема, за народного депутата, лідера Фронту змін Арсенія Яценюка готові проголосувати 8,2% респондентів, за голову Комуністичної партії Петра Симоненка - 3,6%, за спікера Верховної Ради Володимира Литвина - 2,9%, за чинного Президента Віктора Ющенка -- 2,8%, за колишнього голову Національного банку Сергія Тігіпка - 2,6%, за лідера партії Свобода Олега Тягнибока - 1% опитаних.

Коментуючи результати досліджень, виконавчий директор центру Олександр Стегній констатував, що, в порівнянні з липнем 2009 року, рейтинги двох основних кандидатів Януковича і Тимошенко зросли на 0,9% і 2,1% відповідно, водночас, рейтинг Яценюка впав більш ніж на третину (4,9%).

Як повідомлялося, згідно з результатами дослідження, проведеного компанією TNS, президентські рейтинги основних конкурентів такі: Янукович - 21,4%, Тимошенко - 14,2%, Яценюк - 9,1%.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/992576

А на веб-Волині всьо не так :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віктор Янукович - нащо нам зеки при владі і друга державна мова?

Хто вибрав цього п.....?

Ну реально голосувати треба.Помоєму краще любий з цих ... крім зека

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє бачення виборів: в 1-му турі Янукович лідер. Тимошенко на другому місці з відривом 5 - 15 %. Далі суттєвий відрив між всіма іншими. Велика кількість розпорошених голосів за непрохідних (Яцик, Ющ, Тягнибок і т.д.) та за "проти всіх".

В 2-му турі буде вибір Янукович чи Тимошенко. За зека мало хто відважиться віддати свій голос, люди трішки одумаютьсі і "проти всіх" буде також значно менше. Більшість розпорошених голосів також підуть за Тимошенко - ну не зека ж в президенти пускати... І виграє Тимошенко... :g15: :g15: :g15:

Будем мати жінку-президента...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі Вона теж в КПЗ сиділа нераз ! Такщо шанси і харизма в них однакові, і ВІН і ВОНА гострі на язика.

Доречі скоро 2-й тур

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

большая, отличается наличием власти и отсутствием оной. ну и ответственностью. у нас ведь как, власть у всех и никто ни за что не отвечает, во всем виноваты другие, мешают.

Ти думаєш що якби посада Ющенка чи посада Тимошенко називались би по іншому, то ми і жили б по іншому? Та ну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі найменше хочеться вибирати між Януковичем та Тимошенко,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будем мати жінку-президента...

:g15: = :0084:

Боже, врятуй Україну! :sm142:

Взагалі найменше хочеться вибирати між Януковичем та Тимошенко,

Повністю згоден! Вони одне одного варті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проти всіх швидше за все...

імпонує Гриценко як колишній керівник Центру Разумкова, але як міністр оборони і просто політик розчарував...

забанити б всіх без виключення ( перманент (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти думаєш що якби посада Ющенка чи посада Тимошенко називались би по іншому, то ми і жили б по іншому? Та ну.

нет, я видимо не правильно изложил мысль... страной должен править 1 человек, не важно президент или премьер, но 1. когда 3 кота на мясо - ничего правильного не получается, возможно где то (на кого то же смотрели создавая модель) но не у нас. одеяльце слишком мало, не хватает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як писали вище - нариваюсь на дискусію,Знаючи, що на форумі вона не є цивілізована і відразу переходить на особистості.... та нехай... судіть наскільки чого вистачить....

Я голосувала і голосуватиму за Януковича.

Фраза про те, що за спиною кандидата стоять олігархи - слушна. Хто замовляє - той і танцює. Те ж і з Януковичем (приблизно). Ахметов спонсорує, "Регіони" тягнуть, а він бувший зек і безграмотний. Та й взагалі треба передвиборчі програми-обіцянки враховувати. Але шановні глибокодумці, подумайте - за спинами всіх кандидатів стоять олігархи, грошові мішки тобто... інакше передвиборна кампанія, яка є дуже догрога зараз просто не вдасться (бігборди не буде за що розвішувати...) а спонсорам - тобто соратникам по партії/виборам платити треба. і платять чим? А тим що використовують своє службове становище. Президентське зокрема. Тобто, Януковича ті самі олігархи висувають (Ахметов)ю

Але вже майже 2 роки точаться розмови, що Ахметов кинув свого протеже і торгується з Тимошенко і Ющенко. Напевно так і є. Але Янукович маючи природжений талант лідера все таки тримається на чолі партії. Ахметов - спонсор, а в Януковича харизма. Так - він зек. Бувший. Але це людина-локомотив. Тягнув себе. Потім тягнув область (Донецьку). Потім партію (Регіонів). Потім Україну (прем'єр-міністр). І якби його не намагались сковирнути - людина тримається сама і , я надіюсь, втримає Україну. Можливо треба вибирати програми. Але обіцянки програмуються і не виконуються, а лідери не кожен день народжуються. У Юлі Володимирівни теж лідерські можливості і таланти є, але вони в сторону диктаторства ближчі.

P.S. Тепер можете доводити зворотннє. Постарайтесь не переходити на особистості. Чекаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В темі проголосував за Яценюка, так як він може скласти пристойну конкуренцію Тимошенко і Януковичу, які будучи при владі нічого путнього не показали і ніхто нікого крім себе нікого не тягнув.

Може і примітивно, але якщо чесно, то лінь пояснювати-розказувати що я в ньому хорошого бачив за головою НБУ, міністром економіки, міністром ЗС і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, браво!

2 топикстартер: добавь спонсоров к каждому из кандидатов.

вот тогда реально будем понимать, за чьи интересы будем голосовать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...