Перейти до змісту

Сдайте в аренду эстакаду или яму

difoto

Рекомендовані повідомлення

Сабж!

Имеется высокий бус ,который ни в какие ворота не входит. Двигатель просит замены масла. Нужна яма или эстакада, дабы можно было под него залезть.

У кого есть идеи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В с. Брище (ковельська траса, 20 км. від Луцька) є заправка WOG, там є естакада! Можна з заправщиком договоритись, щоб пустив на годинку!

PS Колись там працював...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось у випадку халепи перед мостом на рівненській на АТП заїхав...

охоронець за пару рублів дозволив на яму заїхати і розібратися що сталося...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все ушел домой :D

если не найдешь где - обращайся завтра..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Практично в кожному гаражному кооперативі є естакада, в якому за пару грн можуть пустить масло помінять. Наприклад гаражний кооператив "Мрія" напроти нового "Аверсу"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Трункіна 3 є естакада, газон заїжджає на неї без проблем, думаю бус твій спокійно вміститься, якщо ще не знайшов - набери мене, щось придумаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Суботу, після обіду, якщо влаштує, можу надати естакаду+інструмент+допомогу якщо треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді ти ж був у мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сабж!

Имеется высокий бус ,который ни в какие ворота не входит. Двигатель просит замены масла. Нужна яма или эстакада, дабы можно было под него залезть.

У кого есть идеи?

на Лідавській (біля моста на 40му) є автобусна площадка. Там же є фірма, яка в боксах замінює масла/фільтра і т.д. Бокси розраховані на автобуси, тобто твій бус ввійде зі свистом. При купівлі в них масла заміна безкоштовно. Ціни на масло досить приємні (зокрема на непогане масло Q8 Oil).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...