Перейти до змісту

День Автомобіліста - міжклубна зустріч ?

bonZzz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла ідея організувати в день Автомобіліста об'єднану зустріч автоклубів.

В Drive! є учасники які приймають активну участь в житті, на мою думку, 4-х автоклубів.

Опубліковано

прикольна ідея - а суть яка? Випивушки-заїдушки чи поганялки-доганялки? До 26 жовтня ще часу вистачає.

Опубліковано

Да ідея - класна!!! Треба продумати формат зустрічі! Чи просто знайомство, чи якісь конкурси, змагання,...

Опубліковано
прикольна ідея - а суть яка? Випивушки-заїдушки чи поганялки-доганялки? До 26 жовтня ще часу вистачає.

А може якраз і організувати шось схоже на автошоу в Києві на Столичному ?

Опубліковано
26 жовтня це понеділок?

Якщо приймете, то можливо буде кілька машин від клубу 2101

Приймемо усіх! Головне зараз визначити як, що і де будемо робити - тож кожна пропозиція вітається і буде всебічно розглянута.

Опубліковано

Я собі це уявляю як умовно закриту зустріч лише для автоклубів. Окрім шашлика і салюта, необхідно організувати якісь конкурси, не обов"язково автомобільні. Можливо навіть міжклубні, але товаристського характеру, якісь позитивні і веселі.

Окрім цього треба створити вцілому теплу атмосферу. Якщо буде присутніх багато людей і машин, то Крупа дуже вдале місце.

Нажаль досвіду організації таких великих зустрічей я ще не маю, але чим зможу, тим допоможу.

Опубліковано

Так досвіду організації міжавтоклубних заходів мабуть ніхто в Луцьку немає :) .

Від задумки буде залежати і кількість учасників ^_^ . А придумать зможемо лише колективно.

Давайте но спробуємо щось пропонувать.

Спробую для початку я....

Давайте виберемо дещо для клубних змагань. Запропоную вибрати з автослалому.

Повторюсь про автошоу на Столичному (Київ) у вересні цього року. Опис самих змагань внизу мого спіча,

да і "чувак-гугль" багато в чому може допомогти.

Для прикладу - дещо на швидкоруч дещо з відео (lanos.com.ua):

http://www.youtube.com/watch?v=K76vhZShJY4

http://www.youtube.com/watch?v=gKgP4Q5OzeM

slalom.doc

Опубліковано
А може якраз і організувати шось схоже на автошоу в Києві на Столичному ?

ага, якби ще замєри звукового тиску провести, як в Кийові було, я б обома руками за!можна і міжклубний квест провести!

Опубліковано
Так досвіду організації міжавтоклубних заходів мабуть ніхто в Луцьку немає :) ....Давайте виберемо дещо для клубних змагань. Запропоную вибрати з автослалому.

шкода шо я старі балони викинув...

Опубліковано
Ага, ось ТУТ ССИЛОЧКА НА ФОРУМ. Невже 8 клубів зберуться? колонна буде чималенька...

якщо судити по цій силочні, то ніхто не збереться.

мені здається, щоб робити міжклубні зустрічі треба мати якусь спільну концепцію, а не просто колоною проїхати, пива попити.

тому, я поки не підтримую.

Опубліковано

З такою к-сті клюбів можна і куртки з лого замовляти! :)

А якщо серйозно то чогоб і не здибатись???

Опубліковано

А що з "конкретними" ідеями чи діями ? ^_^

Можливо хтось придумав як саме організувати свято ?

Можливо хтось закинув пости в свої автофоруми ?

p.s. то воно лише здається, що лишилось багато часу.

Опубліковано
якщо судити по цій силочні, то ніхто не збереться.

мені здається, щоб робити міжклубні зустрічі треба мати якусь спільну концепцію, а не просто колоною проїхати, пива попити.

тому, я поки не підтримую.

День автомобіліста! Чим не спільна концепція?

Ну а якщо збереться така велика кількість клубів і учасників, то смислу організовувати шашличок немає. Просто з"їхатись всім у Крупу, організувати площадку для слалома і полосу для драгу. Я наприклад ганятися не планую, приїду просто себе показати і з клубом Драйв познайомитись :)

До речі зверніть увагу, що позапрошували переважно рівненські клуби, з яких в Луцьк майже ніхто не поїде.

Якщо ж буде на стільки масова зустріч, то я пропоную наступне:

1. Щоб ініціативу на себе взяв клуб "Драйв". Засвітитесь поміж іншими клубами, здобудете певний авторитет.

2. Остаточно визначитись з датою події. Неділя 25-го числа наприклад.

3. Визначитись з програмою події. Я би пропонував провести її у форматі "на інших подивитись і себе показати". Більш-менш цивілізовано розмісити автомобілі клубів на території, облаштувати місця для драгу і слалому.

4. Остаточно збити це все в одине ціле, намалювати якісь флаєри.

5. Розсилати запрошення усім автоклубам Луцька і Рівного, постаратись зв"язатись і особисто переговорити з їхніми організаторами і активістами.

Все вищезазначене по грошам практично не затратно, правда роботи організаторської багато.

Від себе скажу, що приїде напевно 3 машини луцького 2101 клуба. Рівненські навряд чи будуть, у нас 17го велика зустріч в Дубно, навряд чи хто захоче на наступні вихідні знову далеко їхати.

Опубліковано

Ну і до речі кожен клуб зі своїм стендом може щось цікаве придумати. У мене, наприклад, є цікаво ідея на рахунок стенду 2101 і не одна :)

Опубліковано
Якщо ж буде на стільки масова зустріч, то я пропоную наступне:

серйозна справа...треба поїхати обовязково в ту Крупу і подивитись шо там як там. якшо займатись цим то пора зустрічатись можливо і там в Крупі.

мало не забув обовязково поїхати 17 числа одною машинкою в Дубно глянути, буде легше шось організовувати.

Опубліковано
серйозна справа...треба поїхати обовязково в ту Крупу і подивитись шо там як там. якшо займатись цим то пора зустрічатись можливо і там в Крупі.

мало не забув обовязково поїхати 17 числа одною машинкою в Дубно глянути, буде легше шось організовувати.

Я думаю немає там в Крупі на що дивитись. Багато хто там вже був, і я сьогодні ще раз туди поїду по своїх справах.

Ми літом організовували там зустріч. На фото добре видно територію.

http://www.vaz2101.org/modules.php?name=Fo...34&start=60

Все пройшло дуже класно. Місця більш ніж достатньо. Домовитись - не проблема.

Поздка в Дубно обговорюється тут

Якщо комусь цікаво, пишіть мені в приват, щоб тут не флудити

Опубліковано

Цікаво от що - в Крупі заїхати однією машиною нема прблем: набираєш охорону, домовляєшся і вперед. А от купою авто мабудь не так просто, охорона може і не пустити, Як думаєте?

Опубліковано

На літній зустрічі нас було 6 машин і гонщиків десь 15. Охорона всіх пропустила. Але в будь якому випадку треба буде їх за кілька днів до того попередити.

Опубліковано

Від імені Клубу "Red-Zone" підтримаю цю ідею всіма ногами і руками! найкраще місце проведення свята для самих себе-Аеропорт "крупа".Досвід проведення таких змагань є...

На мою думку можна організувати міжклубний слалом з неважкою фігрукою. Свої сили зможе спробувати кожен. Досвід проведення слаломів також є.

В іншій частині можна буде провести змагання по максимальному прискоренню на відстань 402метра-тоїсть drag racing. досвід проведення драгу-величезний. Згодні до співпраці і активної участі в організації!

до свята можна долучити Кіа,Шевролє,Чері та Мітсубісі клуби в яких є мої знайомі!головне аби було бажання!

На мою думку десь в якийсь вечір на цих буднях потрібно зустрітись і обговорити всі можливі пропозиції і скласти маленький план дії!

розмістити оголошення на інших форумах.

Головне бажання до співпраці-особисто у мене воно є.

8 063 358 93 93

8 095 47 88 340

Коля. Звоніть із радістю все організуємо.

З повагою, клуб "Red Zone".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...