Перейти до змісту

пиво ZEMAN

voldf

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
люблю пиво Земан, від нього бодуна нема, на відміну від чернігівських і теде. особливо зі смаженими вушками. Правда, сервіс у їхньому барі гавно. все довго. взагалі ігнорити можуть.

а пачіму нэ завьош на попить, ми ж тут, рядом, біля земана працюэмо ? ;)

Опубліковано
А Земан брали на заводі елітне то вполнє прилічне. Пляшкове брати смисла нема яке стоїть в магазинах невідомо скількі

чому не відомо скільки? на кожній пляшці є дата до якого дійсне споживання. а для порівняння глянь на термін придатності якогось рогагя чи чернігова. тим більше є шанувальники лише розливного пива, яке завжди свіже (якщо не розбавлене :) ) і не п"ють пляшкового (по можливості :friday: ).

Опубліковано
люблю пиво Земан, від нього бодуна нема, на відміну від чернігівських і теде. особливо зі смаженими вушками. Правда, сервіс у їхньому барі гавно. все довго. взагалі ігнорити можуть.

це ти уже звать можеш, у вас це тепер нібось карпаративне пиво

Опубліковано
перед футболом завжди купую літрів 5 біля пив заводу ...

чесно кажучи, мені подобається "наше пиво"...і світле ... і темне ... ЛЮБЕ !!!11

тоді, напевно, гарний футбол виходить :smile-zachot:

Опубліковано

ну зазвичай, дивлюся Лігу Чемпіонів .. і теде ... там до 2х ночі ...

+

... від нього бодуна нема, на відміну від чернігівських і теде. ...

так шо очєнь даже інтєрєсна штука .. отой футбол =)

Опубліковано

це ти уже звать можеш, у вас це тепер нібось карпаративне пиво

Наше карпаратівне пиво - вотка :)

Опубліковано
А Земан брали на заводі елітне то вполнє прилічне. Пляшкове брати смисла нема яке стоїть в магазинах невідомо скількі

чому не відомо скільки? на кожній пляшці є дата до якого дійсне споживання. а для порівняння глянь на термін придатності якогось рогагя чи чернігова. тим більше є шанувальники лише розливного пива, яке завжди свіже (якщо не розбавлене :) ) і не п"ють пляшкового (по можливості :friday: ).

Чернєгавскіх, обоаслонів, риганів непью в них не смак а вода! шото запиво в якого термін придатності 180днів... Перейшов на Рівеь та Земан! Пью Жигуля від Рівня попадается завжди свіже, на дату дивлюсь обов*язково та і термін придатності там тіко 30 днів. ;)

Опубліковано

Полюбляю нефільтроване в самому ZEMANi а якщо з собою брати, то кпую в свою тару через віконце біля Пивної хати. Погоджуюсь з тими, хто каже що розливні сорти Чернігова та Оболоні навіть з боку не стояли :)

Опубліковано

Жигулівське від Рівень хороше, і павлівське хороше. Земан якийсь нестабільний. Одного разу пили в барі, було смачне і приємне, іншого разу якесь несвіже і бридке. Там бар дійсно дуже спаскудився. І сервіс гівно, і ціни неадекватні. А щоб докликатись офіціанток, на наступний раз буду в Діфото рупор позичати. :D

Опубліковано
Я квас з пивзаводу пробував :)

Лайно ще те, це що завгодно, але не продукт бродіння. Боюсь, що пиво так само :)

Категорично не погоджуся! Ми з друзями ціле літо кожного дян випивали по стаканчику-два луцького квасу - смачний і натуральний продукт. Стосовно твого відгуку, то тут може бути декілька варіантів:

1) купив квас в ларьочку із недобросовісними продавяцми, які його розбавляють.

2) пробував теплий чи застояний квас.

3) не всі ларьки що продають квас "заправлені" луцьким квасом. фігурує ще маяківський та якийсь аверс - оце дійсно лайно.

4) ти просто не любиш хлібного квасу...))

1) Брав на самому пивзаводі

2,3) це взагалі не квас був. Про що говорити, якщо він навіть не пінився

4) Обожнюю і давно заскучав за справжнім смачним і свіжим квасом :)

Опубліковано

Да, в барі сервіс однозначне Г...но. В свій час навіть при замовленні пива просив принести його сьогодні. Подобається нефільтроване, але на розлив його ніде, крім бару не продають. Ціна правда там дійсно неадекватна.

Опубліковано

ПРИЄДНАЮСЬ до твержень що Земан хороше пиво!!!!!!! Люблю його в Хатинці. ) там і обслуговування і ціна 4 грн. за бокал (0.5) а з приводу якості що ж ви хочете так живе термін придатності 3 доби тому і буває зіпсоване а не як Чирнігів 180 діб. Я за земан особливо Хатинку )....

Опубліковано

Сьогодні продегустував "Рівень", непогане пиво як за свою ціну, але всерівно лишуся відданий Старопрамену :)

Опубліковано

Недавно взяв брат 3 пляшки Земана Преміум в Колібрісі, до кінця терміну придатності ще з півмісяця лишилося. Прийшлось вилити в раковину, так як виявилося скислим і на дні осад товстим шаром лежить, бридота. Думаю, просто невдала партія була. Хоча воно і свіже не дуже, мені особисто паленою карамеллю тхне.

Опубліковано

А хто був в Grabinski? Порівняйте Zeman і їх пиво, я наскільки знаю то у них теж власна пивоварня, хоч і міні. От вономені дуже сподобалось:) дійсно клас.

Опубліковано
А хто був в Grabinski? Порівняйте Zeman і їх пиво, я наскільки знаю то у них теж власна пивоварня, хоч і міні. От вономені дуже сподобалось:) дійсно клас.

я был на открытии Грабински, то тогда они говорили, что пиво "Грабински" для них специально варит Земан. не думаю, что что-то поменялось и они построили собственную пивоварню. Так что скорей всего это тот же Земан, только разлитый под другим брендом. Тёмное очень похоже и сорта такие-же тогда были - светлое, тёмное и элит( четыре, четыре и шесть грн было тогда)

Опубліковано

Все то так, але ніщо не заважає варити заводу пиво різної якості, дивлячись який продукт хоче замовник. А пізніше побудувати (чи може взагалі скласти) свою міні броварню цілком можливо:).

P.S. зараз там ці сорти всі по 9 грн.

Опубліковано

Взагалі як особлива кожна людина так само і різні її вподобання. Так що дискутувати на цю тему можна скільки завгодно.

На мою думку Земану дійсно ще потрібно багато що покращувати. Куштував Павлівське, то як на мене воно краще буде за Земан.

Взагалі надаю перевагу Оболоні Преміум, а як є зайві 6 грн. у кише то беру Козла Велькопоповецького.

Опубліковано

Найкращий варіант - брати кег земана (на смак) з вмонтованим холодильником та балоном.

Чудовий варіант як для виїзду на природу, так і для посиденьок в офісі.

В нас літом на фірмі за день 50 літрів тільки так "уходило" через таку установку.

Холодильник також на складі на самому заводі по накладних можна взяти.

Опубліковано

летом часто ходил в Пивную хату с друзьями...Брали в один бокал литровый 0.5 темного и 0.5 светлого...очень даже вкусно....Последние пол года пью только Земан/ Ривень...очень нравится Бергшлосс Черный от Ривня....его мало где продают, беру постоянно в Вопаке на Киевской)

Опубліковано
Найкращий варіант - брати кег земана (на смак) з вмонтованим холодильником та балоном.

В нас літом на фірмі за день 50 літрів тільки так "уходило" через таку установку.

А можна більш детально про це.

Скільки коштує оренда всього цього обладнання?

Опубліковано

А можна більш детально про це.

Скільки коштує оренда всього цього обладнання?

Їдеш на пивзавод. Проїзджаєш прохідну (якщо будуть питати куди - скажеш на склад за кегами), спускаєшся вниз до складів, знаходиш завсклада Антоніну (не пам’ятаю по-батькові), лишаєш завдаток за обладнання (десь 500 грн., при поверненні пустих кегів і установкі гроші за мінусом оренди повертають).

По ціні оренди обладнання не можу нічого сказати, так як брав його "на халяву" (з земаном співпрацюємо)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...