Перейти до змісту

В місті свято??

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2 lumax. Если бы ты был Юлей, или еще кем-то из кандидатов в презики, я думаю, вопрос бы решили положительно.

Это не система ценностей, это власть наша местная знает перед кем прогибаться. А вдруг Юлько победит на выборах, и вспомнит, что не захотели улицу перекрыть на время концерта. Что тогда будет?

Опубліковано

ти шо! ВОНА працює, а ти критикуєш! порівняв благодійну акцію "для детей-инвалидов" і неперевершене-фантастичне-неймовірне шоу! як не соромно? Люди приїхали з Києва, безкоштовно, заміть, по поклику серця, а ти думаєш про перекриття транспорту. Нехарашо виходить.

Краще візьми білу футболочку, червоного маркера, намалюй сердечно і гайда фанатіти!

П.С. Я не розумію, чому досі юр. департамент БЮТ не відсудив в "Плачу Єремії" пісню "Вона", а тож вони, гади не беруть участі в шоу-турі і ще не дай Бог заспівають десь в іншому місці: "А вона, а вона сидітиме сумна..." - це що за натяк на поразку на виборах???

Опубліковано
2 lumax. Если бы ты был Юлей, или еще кем-то из кандидатов в презики, я думаю, вопрос бы решили положительно.

Это не система ценностей, это власть наша местная знает перед кем прогибаться. А вдруг Юлько победит на выборах, и вспомнит, что не захотели улицу перекрыть на время концерта. Что тогда будет?

В Луцькый міській раді скільки дебутатів від фракції БЮТ? Напевне трішки є. Якщо Юля хоче що б в Луцьку був концерт - значить вони мають для цього зробити все можливе і не можливе, але концерт згідно регламенту проведуть...

Опубліковано

kudrom і я теж ставлю +1. Особливо за тезу про те що приїхали з Києва БЕЗКОШТОВНО... я ж навіть замітила. :rolleyes: Як же радує альтруїзм наших поп-зірок!!!

Опубліковано

фанати віспованого доставляють. йому один фіг нічо не світить. а гнилий пафос плачу єремії вже став притчею во язицех.

Опубліковано

Людей то скільки прийшло. Дуже не сподобалось, що перекрили рух по вул. Винниченка. Хіба не було б краще по іншому розмістити сцену, щоб не перекривати її

Опубліковано
Дуже не сподобалось, що перекрили рух по вул. Винниченка.

Цікаво чого не зробили рух маршруток в об'зд по вул.Бандери. З роботи ледь виїхали. Довелось пішки йти до стадіону.

Опубліковано

півгодини їхав додому з концерта, замість звичайних 10-15 хв. Після 2 виконаців пішов додому. Тіку я, чув не було:) (от той мужичок мене приколює:))

Опубліковано

А ТІК і не мав бути, то ж був список тих хто приїде, і ТІК там не фігурував, з чого ви взяли, що вони мали бути? ;)

Опубліковано
А я так сподівався:) (олені, олені небриті і неголені..)

ТІК виступав 24 вересня у Володимир-Волинському разом із Mad Heads XL.

Опубліковано
А я так сподівався:) (олені, олені небриті і неголені..)

Ага. Чиє то пірожено? Сірожино!

Тік ще той бєсагон :)

Також були з дружиною на концерті. Достояли до руслани і почалапали. Чи мені одному здалось, до у Лорак були проблеми зі звуком? Чи то може просто стояли ми якось невдало...

Опубліковано

Я був з дівчиною, вона її якби фанатка, так коли її обявили. всі кричали-віщали... Почалась музика, супер, тільки вона почала "вити" всі жахнулись! Я аж сам "офігЄл"... Та я на караоке краще співаю :) Справді, вийшла "Друга ріка" - супер голос, Пономарьов - нормально,далі... - взагалі піщала як якась дівчина яка співає караоке, ппц!

Опубліковано
далі... - взагалі піщала як якась дівчина яка співає караоке, ппц!

А що ти хотів... Це тобі не під фанєру голою дупою крутити.

Опубліковано

В центр на концерт не ходив. Краєм ока дивився/слухав пряму трансляцію по ВТ. Враження.... Хм.. Багато хто втратив той, хто не був на концерті в замку. А цей передвиборчий...Міг би бути кращий.

ІМХО вживу співали Друга ріка (повністю), частково Пономарьов і Руслана. Лорак взагалі ніби лиш останню пісню вживу видала. (Чи такі проблеми зі звуком на збірній солянці? Профі, просвітіть не звукорежисера). Здивував маніяк-початківець "камерамен" від ВТ, який весь час старався зняти причинні місця співачок/залізти під спідницю (чесно!!). Здається, Руслана то "просікла", його трохи скубала/видурювалась на камеру, а для народу на площі вона видавалася занадто бігаючою по сцені.

ІМХО таки вживу найкраще співав Пономарьов (аякже, за стільки років(!!!) репертуар можна вилизати до блиску). Другій Ріці вживу ще вчитись і вчитись, хоч спроба дуже похвальна (бачив їх на минулих Таврійських Іграх в трансляції, так там вони здається п*яні співали вживу).

До слова, РЕДАКТОР працює на ВТ? Нащо такого маніяка-оператора виставили? Цю передачу і діти дивились..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...