Перейти до змісту

Як в Луцьку справи з нянями?


IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Я вважаю що няня для дитини річ суто рекомендаційна. Цікавить на короткий термін - кілька годин. Хто що може порадити? Може в когось був досвід, лишились телефони, або просто чув рекомендації від знайомих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З нянями в Луцьку напряг. Сама колись керувала агенством по підбору нянь, гувернанток, хатніх робітниць і т.д. Знайти порядну, хорошу, грамотну няню дуже складно. І це при тому, що у нас маса випускників педагогічних спеціальностей. Сама, для своєї дитини, я найняла сусідку по сходовій площадці. Пенсіонерка, педагог-логопед, яка все життя пропрацювала в дитячому садочку. Вона не лише за дитиною доглядала, мила, годувала, а й займалась з нею малюванням, ліпленням, розвитком мовлення (дочці тоді було 3 роки). потім ми переїхали в інший район і з нянею вже не пощастило.

Років 5 тому кума теж просила порадити няню, але бувша сусідка вже мала своїх внуків і не хотіла працювати з чужими дітьми. Так моя порада - IncvizitoR, придивіться до своїх сусідів, сусідок, розпитайте, може є такі, що погодяться доглядати дитину. Додатковим стимулом буде те, що місце роботи поряд з домом (принаймні у мене він був вирішальним).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брати тільки людину зі знайомих, чи знайомих-знайомих! В крайньому випадку з рекомендаціями. я своїх знаходила по оголошеннях. Але поки повезло - то стільки разів обпікалися, то крала, то совала малу по магазинах, то сиділа під кабаками в компаніях, то наговорила по міжгороду і пропала, то просто не зявлялася.... а як прислали з агенства - то добре,що няня виявилась сусідкою знайомої, зясували - проблеми з алкоголем!

Пару пунктів на які потрібно звернути увагу

- краще зустрічатися з претендентками вперше у них вдома, видно охайність, яка сімя (бо є випадки, що жіночки як наводчики для своїх кримінальних діток...).

- написати всі вимоги, які ви ставите до цієї людини, ознайомити, обговорити всі нюанси. Найбільше нюансів з оплатою, з часом який повинен приділятися на розвиваючі ігри дитини. Краще, коли у няні своїх дітей хоч би 2е. а як ще є внуки - то супер. правда буде вас вчити що і як...тому зверніться до вимог!

-вимагайте довідку від гінеколога хоча б... ну і флюрографія добре...

- добрі, чесні, правильні няні з віруючих (навіть зі свідків егови), але наголосіть їй якщо релігійні проповіді вам не прийнятні.

зарплати віріюються. найчастіше балують самі роботодавці. я не згідна, що няня повинна отримувати як і працівник офісу, що здобував вищу освіту і т.д. Думаю тре платити десь 1000 грн. в місяць плюс-мінус, в залежності від часу проведеного у вас. так а це 5-7 годин в день, 5 днів в тиждень. Або прибл. 10 грн. в годину. хоча говорять і про 25! грн. але я б стільки не платила! хіба, гувернантці, яка через пів року навчить мою дитину розмовляти іспанською!

Отже треба віднестися дуже відповідально, адже ви повинні на всі 100 довіряти цій людині! слідкуйте за реакціями дитини, дитинка якій більше півроку, вже сама допоможе вам розпізнати людину, головне в її слухайте уважно!

УДАЧІ,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Доброго дня, шукаю няню для малої (три роки). Порадьте будь-ласка когось з ким мали справу. Бажано з власного досвіду, або родичів, знайомих. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Апну темку...діліться думками з цього приводу і рекомендаціями на конкретних людей :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Знайома з хз наскільки великим (але величезним!) досвідом роботи в дит. садочку, отримує 2000/місяць, плюс харчування (по-моєму так). Це з повним робочим тижнем. Інша знайома, студентка міжнародних відносин, 4-5 курс, колись брала 10 грн/година. Працювала по пару годин в день, так сказать "по виклику". Кому треба - можу її порекомендувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...