Перейти до змісту

велодетальки на продаж

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну, я пробывал ставить руки в центр руля - ехать веселее. Но стремно - слишком узкий хват. А с этими штукенциями думаю будет какраз удобно. А с разделочным лежаком вообще пестня ;)Century.jpg

Опубліковано
собираю супруге шоссейный вилсет

За двухподвесом последует шоссер?

Ну вы ребята даете....Вот это динамика!!!!!!!! :sq_ye:

Опубліковано

я пробував навіть на мтб ставити. при русі по трасі дозволяє комфортно прилягти ближче до руля і згрупуватись. опір повітрю відчутно слабшає. але звичайно це більш актуально для походів та далеких марафонів - на близькі покатухи хватає і звичайних рожок.

просто для шосе це досить компромісний варіант. раздєлочний руль з лежаком середньої цінової категорії може важити до 1 кг (!) і по ціні під 200 не гривень. суперлегкі лєжакі десь до 0,4 кг а ціна.... ммм - середній мтб ровер :)

Опубліковано
собираю супруге шоссейный вилсет

За двухподвесом последует шоссер?

Ну вы ребята даете....Вот это динамика!!!!!!!! :sq_ye:

шоссер не мне, а супруге. и не шоссер, а имитация в виде отдельного вилсета + съемных рожек

меня вполне устраивает двухсосис :smile3:

кстати, b0rg, благодарю за резину и рожки :ok2:

• 4 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

вам надоїли скрипучі китайські сідульки? тоді ми йдемо до вас! а вірніше вам до нас - додав сідульку сан марко (агов, marko, назва то яка для тебе як рідна)

:D

Опубліковано

ну в принципі згоден, не для активного КК. а так - класна матрасна сідуля, на диво зручна, сам пробував

• 2 місяця потому...
Опубліковано

додалась втулка передня Х17, на 36 спиць, під диск на 6 болтів, нова ніразу не ставилась. всього 85 грн

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...