Перейти до змісту

Рибалка в Чарукові

hyrurg

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 459
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

то про якій ви став говорите?

поставте відмітку в гугл мапсі якщо не важко

Заїдемо в Чаруків, а там і запитаємо)))

ПС. Якщо чесно, то й самому цікаво. Опис місцевості є вище. Але коли темно, то інше...

Опубліковано

хех, ото там і народу в неділю буде:)

якщо можна детальніший опис, де саме цей ставок?)

Опубліковано

Я сьодні був=)Дощ покупав нормально, бачив дві покльовки з яких і взяв два карася по 300 гр кожен=(погода підвела....ставок непоганий тікі треба далеко закідати якшо на пружину....під берегом маленького карася можна відрами ловити......

Опубліковано

Вроді да,питав в рибаків казали шо нема хазяїна....але перед поворотом на став вісить табличка що немона ловити і штраф від 100до 200 грн.....

Опубліковано

Був сьогодні знайомий з друзями то взяли десь казав по 4 кг. карася. казав що мелоч задовбує по 2-3 шт. на пружину.

рибаків було десь з 10-ток нарахунок оплати чи штрафів ніхто нічого не казав.

Опубліковано

мені пропонували жителі по 20грн за 1 кг казали шо мішками ловили ,,в неділю-суботу

там хтось відрікся дійсно ставка то люди ловлять хто чим в основномі сітками..

воду там приспустили вудочками не зловиш а в кого човен той ловлять..

це момент ,хто встиг той...

Опубліковано

Да уж, людям нічого не можна нашим давати безкоштовно. Все вибє, все вийме сітками, мішками набере, хоч і зогниє риба але пох, головне набрати побільше, мішками Мля! І пох що буде на наступний рік, і тому дибілу не приходить вголову шо на другий рік і наступні н років він буде болт сосати. Після отаких картин, я "за" приватні і платні ставки. Бо який би не був хазяїн, навіть якщо він і сам ловить сітками - все не вилосить, а стільки скільки потрібно, але хочаб риба буде. Позор.

Опубліковано

Буду в п'ятницю тоді відзвітую яку там прорвало дамбу але міняється погода кльову може не буде. А доречі на рибхозівському ставку спускають воду то це мабуть подумали що прорвало ні. і води там вже немає.

Опубліковано

спочатку прорвало дамбу на "дикому". риба , яка не пішла з водою - поздихала. було це літом у спеку. зараз спущений рибхозний.місцеві кжуть що рибу тягають всі кому не лінь. хз.там були "непонятки" з орендарями.

Опубліковано

Сьогодні був в Чарукові на безкоштовному. Вода спускається на очах в рибхозний став. Троє мужиків розрили дамбу поставили сітку з труби і виловлюють рибу. Я їх питаю що ставок взяли в оренду, а вони мені: безплатно вже не буде. мені здається що це якісь мєсні рєбята. Подзвонитиб блін в рибнадзор що провірили їхні документи на спуск ставка. такий хороший карасик клював. а ті варвари все знищать. ось така рибалочка сьогоді була.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...