Перейти до змісту

Техогляд

vanus

Рекомендовані повідомлення

Народ з цього тижня пройти ТО без медичної довідки неможливо :-( і балабас не хтять брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут http://antenna.com.ua/antenna/9341.html детально розписано, що треба.

Тільки що мається на увазі під медичною довідкою? Та зараз знов треба буде бігати по всіх лікарях і по психушках з наркодиспансерами???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так в психлікарні одна печать, а потім в нарко там дві довідки має бути спеціакльно для автомобілістів. і більш ненадо лікарів. там помоєму 20 і там тож десь 20-30 грн. і все готове

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що мається на увазі під медичною довідкою? Та зараз знов треба буде бігати по всіх лікарях і по психушках з наркодиспансерами???

Пишіть в ПМ,- з довідкою допоможу швидко і без зайвого клопоту.

так в психлікарні одна печать, а потім в нарко там дві довідки має бути спеціакльно для автомобілістів. і більш ненадо лікарів. там помоєму 20 і там тож десь 12-30 грн. і все готове

Неправда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишіть в ПМ,- з довідкою допоможу швидко і без зайвого клопоту.

так в психлікарні одна печать, а потім в нарко там дві довідки має бути спеціакльно для автомобілістів. і більш ненадо лікарів. там помоєму 20 і там тож десь 12-30 грн. і все готове

Неправда

правда... бо сама здавала рік назад. а недавно осінь так робила. бууууууууууууу. або ми про інші справки говорим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ з цього тижня пройти ТО без медичної довідки неможливо :-( і балабас не хтять брати.

уточняю... з 1 вересня копія медичної довідки підшивається в ДАІ до всіх документів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як файно, що заповітний талончєг у мене вже вдома лежить з місяців два))

П.С. А поясніть мені хто-небудь...Як залежить технічний стан мого (будь якого) автомобіля від мого (будь чийого) фізичного/психічного здоров"я?....От, курви, бабло косять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fedot, не бабло косять, а йдемо в європу :)

Пояснюю - а як інакше проконтролюєш, чи ти бува не оглох, чи не став дальтоніком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пояснюю - а як інакше проконтролюєш, чи ти бува не оглох, чи став дальтоніком?

Точно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правда... бо сама здавала рік назад. а недавно осінь так робила. бууууууууууууу. або ми про інші справки говорим

По-перше ціни не такі, по-друге - кров тра здавать, черги і т.д. Так що тра довідку - звертайтесь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічно пропонується послуга по виготовленню медичної довідки

(медична довідка, яка дозволяє керувати транспортним засобом;медична довідка на володіння зброєю і т.д.)

в додаток до цього надається допомога по проходженню самого техогляду

послуга або додаткова інформація по послугам замовляється в пм, в асьці або по тел. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Опу" ми точно йдемо))

Пояснюю - а як інакше проконтролюєш, чи ти бува не оглох, чи не став дальтоніком.

Приймаю пояснення, але що заважає людині "А", виписати гендоручення на на людину "Б", яка і пройде ТО, бо здорова - а самому їздити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А я б сказав ідем в Європу і косять на цьому бабло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нагадує розповідь про отримання прав в Америці :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А я б сказав ідем в Європу і косять на цьому бабло.

Не будем ехать в Европу пока водители лично сами не будут сдавать кровь и проходить реальные осмотры, а врачи не станут ставить печати и выдавать сертификаты/справки не проверивши реально здоровье водителя... так что просто косят бабло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...