Перейти до змісту

Помер Вячеслав Хурсенко

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

На Волыни умер украинский певец и автор песен Вячеслав Хурсенко.

Как стало известно от близких знакомых музыканта, Хурсенко скончался вчера, 8 сентября. На момент разговора ор причинах его смерти не было известно. Музыканту было 42 года.

Вячеслав Хурсенко - автор и исполнитель песен Соколята, На острові чекання, Сповідь, Панує ніч, Я тебе розлюбив, Віра, Надія, Любов, Шалений час, До рідного дому, Ковток вина.

Похоронят музыканта в Луцке, где сегодня в Доме панихид на улице Ровенской, начиная с 17:00, состоится церемония прощания.

09-09-45503.jpg

Український співак і композитор В`ячеслав Хурсенко помер під час риболовлі. Про це www.simya.com.ua розповіли його друзі та колеги.

Співак Анатолій Говорадло повідомив, що учора, 8 вересня, В`ячеслав разом із друзями поїхав на риболовлю. У якийсь момент він перейшов на інший бік ставу і ловив рибу на самоті. Найімовірніше у цей час Славку стало зле (він хворів на цукровий діабет), він упав у воду і захлинувся.

Начальник управління культури Луцького міськвиконкому Юрій Войнаровський повідомив, що прощання із співаком почнеться сьогодні, у середу 9 вересня, в дерев`яному храмі на кладовищі, що на вулиці Рівненській. Завтра з 13.00 до 14.00 триватиме панахида, о 14.00 на тому ж цвинтарі Хурсенка поховають.

"Мені дуже важко на душі. В`ячеслав був прекрасною людиною, співаком", - каже пан Войнаровський - "Я особисто ставлю його на один щабель за талантом із Ігорем Тальковим. Хурсенко - лучанин, закінчив наші музичну школу та училище, чудовий віолончеліст, разом із Олексієм Онишком, Дмитром Гершензоном, Анатолієм Говорадло стояв біля витоків знаної в країні студії "Олекса"... А його мега-хіт, можна сказати гімн - "Соколята"..."

http://simya.com.ua/articles/59/25638/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій сусід, непогана була людина. Я в шоці, на форумі взнав про це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикро і боляче. Талановитий. Люблю його пісні.

Мій брат колись ділився з ним своєю гітарою :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ему удалось оставить после себя яркий след и долгую память. Пусть покоится с миром...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...хоча він з'явився на естраді ще на початку 1990-х років, відповідної заслуженої "розкрутки" так досі й не отримав. А шкода! В'ячеслав Хурсенко цікаво сполучає у своїх піснях обличчя такого собі вуличного хлопця та досвідченого, навіть трохи стомленого, чоловіка. І це створює своєрідний шарм – такий от гарний "поганий" парубок. Різні його пісні, зрозуміло, несуть різні інтонації, але мають всі вони і дещо спільне. Творчість В'ячеслава Хурсенка – це законне, легко упізнаване дитя радянської естради 1970-80-х років. Але В'ячеслав Хурсенко – володар приємного тембру голосу, гарний мелодіст – не імітатор. Він – наслідувач певної естрадної традиції, виконавець із власним обличчям, почерком. Приємним обличчям та розбірливим почерком...
Не світиться на тусовках, які є неодмінним атрибутом шоу-бізнесу, не дає сольників, та й на домашній сцені з‘являється нечасто. Але в дусі кращих „підпільників” – творить. І так вправно, що, завоювавши ще на початку 90-х свого слухача, - не відпускає його й досі.

Влучно сказано, погоджуюсь.

- Отже, в Новому році бажайте, Славку, всім здоров‘я... Бо йде до нас рік Собаки...

- Так, собачий буде рік (сміється. – Авт.). Але я рибок люблю, правильніше – ловити їх. І в ополонку пірнати. Класна штука – відволікає геть від усього на світі! Всім бажаю спізнати того щастя, ну й, крім уже згаданого здоров‘я, – неодмінних успіхів у коханні.

з інтерв"ю
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене є його автограф. Слухала раз в компанії. "Соколята" - обожнюю. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто в шоці. Ще такий молодий. Соколята це щось неймовірне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже шкода. Часто слухаю йог пісні(вся сім"я). Дивувалися, чому така талановита людина не розкрутилась на естраді на повну... а тут таке. Є якась закономірність... дуже шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодня поховали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене навідь на телефоні Соколята стоять як мелодія групи, колеги з мене перлись, але як взнали про смерть Славіка одразу мене повідомили. Шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...
У Луцьку пройде концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка

Концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка відбудеться 19 вересня в приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Про це повідомили у продюсерській групі «Тандем».

Нагадаємо, співак, поет та композитор В’ячеслав Хурсенко трагічно пішов з життя 8 вересня 2009 року. 

На вшанування його пам’яті за ініціативи близьких друзів та колег В'ячеслава буде проведено пам’ятний благодійний концерт, зібрані кошти від якого будуть передані дружині та доньці співака.

Участь у концерті беруть українські артисти, яких із В’ячеславом Хурсенком пов’язувала як творча співпраця, так і щира багаторічна дружба. Підтвердили свою участь у концерті народні артисти України Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко - дует «Кролики», Народна артистка України Валентина Степова, заслужені артисти України Гарік Кричевський, Оксана Пекун, Роман Копов, Оксана Вояж, Віталій Свирид. Ведучі концерту – Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло (дует «Світязь»). 

Учасники концерту виконуватимуть як пісні з власного репертуару, так і пісні з репертуару В’ячеслава Хурсенка.

Під час концерту можна буде придбати диски з піснями В’ячеслава Хурсенка – в тому числі і новий, назва якого – «Моя найперша». До цього альбому увійшли ранні записи співака, які досі не були видані і зберігались лише у власному архіві одного з перших звукорежисерів співака.

Джерело

Хто знає місце поховання, зорієнтуйте в якій частині кладовища. Проходила центральні алеї, не знайшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Ого, а я й не знала досі... Шкода...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...