Перейти до змісту

Помер Вячеслав Хурсенко


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

На Волыни умер украинский певец и автор песен Вячеслав Хурсенко.

Как стало известно от близких знакомых музыканта, Хурсенко скончался вчера, 8 сентября. На момент разговора ор причинах его смерти не было известно. Музыканту было 42 года.

Вячеслав Хурсенко - автор и исполнитель песен Соколята, На острові чекання, Сповідь, Панує ніч, Я тебе розлюбив, Віра, Надія, Любов, Шалений час, До рідного дому, Ковток вина.

Похоронят музыканта в Луцке, где сегодня в Доме панихид на улице Ровенской, начиная с 17:00, состоится церемония прощания.

09-09-45503.jpg

Український співак і композитор В`ячеслав Хурсенко помер під час риболовлі. Про це www.simya.com.ua розповіли його друзі та колеги.

Співак Анатолій Говорадло повідомив, що учора, 8 вересня, В`ячеслав разом із друзями поїхав на риболовлю. У якийсь момент він перейшов на інший бік ставу і ловив рибу на самоті. Найімовірніше у цей час Славку стало зле (він хворів на цукровий діабет), він упав у воду і захлинувся.

Начальник управління культури Луцького міськвиконкому Юрій Войнаровський повідомив, що прощання із співаком почнеться сьогодні, у середу 9 вересня, в дерев`яному храмі на кладовищі, що на вулиці Рівненській. Завтра з 13.00 до 14.00 триватиме панахида, о 14.00 на тому ж цвинтарі Хурсенка поховають.

"Мені дуже важко на душі. В`ячеслав був прекрасною людиною, співаком", - каже пан Войнаровський - "Я особисто ставлю його на один щабель за талантом із Ігорем Тальковим. Хурсенко - лучанин, закінчив наші музичну школу та училище, чудовий віолончеліст, разом із Олексієм Онишком, Дмитром Гершензоном, Анатолієм Говорадло стояв біля витоків знаної в країні студії "Олекса"... А його мега-хіт, можна сказати гімн - "Соколята"..."

http://simya.com.ua/articles/59/25638/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикро і боляче. Талановитий. Люблю його пісні.

Мій брат колись ділився з ним своєю гітарою :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ему удалось оставить после себя яркий след и долгую память. Пусть покоится с миром...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...хоча він з'явився на естраді ще на початку 1990-х років, відповідної заслуженої "розкрутки" так досі й не отримав. А шкода! В'ячеслав Хурсенко цікаво сполучає у своїх піснях обличчя такого собі вуличного хлопця та досвідченого, навіть трохи стомленого, чоловіка. І це створює своєрідний шарм – такий от гарний "поганий" парубок. Різні його пісні, зрозуміло, несуть різні інтонації, але мають всі вони і дещо спільне. Творчість В'ячеслава Хурсенка – це законне, легко упізнаване дитя радянської естради 1970-80-х років. Але В'ячеслав Хурсенко – володар приємного тембру голосу, гарний мелодіст – не імітатор. Він – наслідувач певної естрадної традиції, виконавець із власним обличчям, почерком. Приємним обличчям та розбірливим почерком...
Не світиться на тусовках, які є неодмінним атрибутом шоу-бізнесу, не дає сольників, та й на домашній сцені з‘являється нечасто. Але в дусі кращих „підпільників” – творить. І так вправно, що, завоювавши ще на початку 90-х свого слухача, - не відпускає його й досі.

Влучно сказано, погоджуюсь.

- Отже, в Новому році бажайте, Славку, всім здоров‘я... Бо йде до нас рік Собаки...

- Так, собачий буде рік (сміється. – Авт.). Але я рибок люблю, правильніше – ловити їх. І в ополонку пірнати. Класна штука – відволікає геть від усього на світі! Всім бажаю спізнати того щастя, ну й, крім уже згаданого здоров‘я, – неодмінних успіхів у коханні.

з інтерв"ю
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже шкода. Часто слухаю йог пісні(вся сім"я). Дивувалися, чому така талановита людина не розкрутилась на естраді на повну... а тут таке. Є якась закономірність... дуже шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене навідь на телефоні Соколята стоять як мелодія групи, колеги з мене перлись, але як взнали про смерть Славіка одразу мене повідомили. Шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 11 місяців потому...
У Луцьку пройде концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка

Концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка відбудеться 19 вересня в приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Про це повідомили у продюсерській групі «Тандем».

Нагадаємо, співак, поет та композитор В’ячеслав Хурсенко трагічно пішов з життя 8 вересня 2009 року. 

На вшанування його пам’яті за ініціативи близьких друзів та колег В'ячеслава буде проведено пам’ятний благодійний концерт, зібрані кошти від якого будуть передані дружині та доньці співака.

Участь у концерті беруть українські артисти, яких із В’ячеславом Хурсенком пов’язувала як творча співпраця, так і щира багаторічна дружба. Підтвердили свою участь у концерті народні артисти України Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко - дует «Кролики», Народна артистка України Валентина Степова, заслужені артисти України Гарік Кричевський, Оксана Пекун, Роман Копов, Оксана Вояж, Віталій Свирид. Ведучі концерту – Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло (дует «Світязь»). 

Учасники концерту виконуватимуть як пісні з власного репертуару, так і пісні з репертуару В’ячеслава Хурсенка.

Під час концерту можна буде придбати диски з піснями В’ячеслава Хурсенка – в тому числі і новий, назва якого – «Моя найперша». До цього альбому увійшли ранні записи співака, які досі не були видані і зберігались лише у власному архіві одного з перших звукорежисерів співака.

Джерело

Хто знає місце поховання, зорієнтуйте в якій частині кладовища. Проходила центральні алеї, не знайшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...