Перейти до змісту

На ДПЗ якийсь покидьок мало не згвалтував 10-річну дівчинку!

omur

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Имею информацию от "одного из верхних начальников обласного управления ", разговаривал с ним буквально утром сегодня, никого не взяли и кроме двух случаев попыток изнасилования больше не зафиксировано! По мере общения с ним буду закидывать инфу. То , что отрабатывают "душевно больных", наркоманов, ранее судимых за домогательства и изнасилывание и т.д. это он подтвердил, но конкретно никого не арестовали и обвинений никому не выдвинули. На тему того, что это дело приклеют какому-нибудь психу, такого не сделают из принципа, т.к. у них всех тоже есть жёны, дочки, сёстры и т.д., это он заявил со всей ответственностью.

• Відповідей 192
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З приводу маніяка в Торчині. Конкретного нічого. ББС докладає що вроді є два напади чи їх спроби. Інфа не провірена, но одне точно міліції в самому СМТ побільшало.

Опубліковано

Сьогодні проходив повз Старий Ринок, було велике скупчення людей і 2 машини міліції, в середині машини сиділа плачуча дівчина, яка щось розповідала міліціонеру......не знаю пов"я зано це з маньяком, чи ні, кажу, що бачив.

Може хтось має підтвердження чи спростовування.

п.с. про душевного хворого про якого писав раніше, інформацію спростовано, так як таких затриманих в міліції щодня безліч, їх просто перевіряють, питають його оточуючих чи нічого дивного не помічали, ось чому до мене приходила міліція. Його доправили на лікування.

Опубліковано

В неділю чоловіка, дуже схожого на фоторобот бачили в мене на роботі, 40 квартал.

Він ходив і п’ялився на дівчат і дітей, десь пів години...

Я його не бачила, але колеги були налякані.

І все ж таки виникає думка, а чому ж не подзвонили в міліцію?.... не знаю...

Опубліковано
В неділю чоловіка, дуже схожого на фоторобот бачили в мене на роботі, 40 квартал.

Він ходив і п’ялився на дівчат і дітей, десь пів години...

Я його не бачила, але колеги були налякані.

І все ж таки виникає думка, а чому ж не подзвонили в міліцію?.... не знаю...

В день на протязі пів-години в міськвідділ міліції в Луцьку може поступити до 2-4 дзвінків про впізнання в прохожих особи "ну дуже подібної до тієї, що на фотороботі" і то частенько в абсолютно протилежних кінцях міста...

Опубліковано

На вул. Львівській працівники перукарні в одному з відвідувачів впізнали злочинця. Визвали міліцію, а ті його забрали. Велика ймовірність, що то наш "герой", а можливо і знову ні...

Опубліковано

Їхав вчора в маршрутці... Сидів музичок, наблюдав за жінками, описував з ніг до голови своїми поглядами, переживав дуже!.. І що потрібно відразу звонити в міліцію?.. Я сам буває задивлюсь :rolleyes: Напевне на другий раз потрібно відразу бити в морду і кричати "міліція" Злякається - він! Не злякається - і отримаєш синячок під оком!.. Я це все кажу тільки до того, що дуже багато людей підходять під даний фоторобот, а це дійсно запутує слідство! Бий всіх схожих, ану випадково кого треба побєм))

Опубліковано

Пішов слушок, що взяли якогось в районі Боремля, міліціянти перевіряють його.

Може хтось має точнішу інформацію?

Хто знає - відпишіться пліз.

Опубліковано

Метод борьбы?

icon_plus_1.gifПольських збоченців «каструватимуть» хімією
Опубліковано

доречі досить багато педофілів добровільно погоджуються на такий вид кастрування. Вони усвідомлюють, що вони роблять погано, але нічого не можуть з собою зробити. Отак-от... (в якійсь передачі бачив)

Опубліковано
доречі досить багато педофілів добровільно погоджуються на такий вид кастрування. Вони усвідомлюють, що вони роблять погано, але нічого не можуть з собою зробити. Отак-от... (в якійсь передачі бачив)

Ага, усвідомлює... Можливо ще ті що десь у кущах стоять, спостерігають за дітьми чи жінками і втєхаря мозолять там свою піппіську - на більше сміливості не вистачає, то ще усвідомлюють, що вони хворі. А як дана особа агресивно нападає: наносить удари, проникаючі ножові поранення(загалом застосовує холодну зброю), то фіг він тобі добровільно погодиться на інєкцію, і фіг він розуміє, що хворий! Якби точно його зловили, я - за каструваня механічним способом, а потім уже в дурку!

Опубліковано

статью можно отменить и через 10 лет, а кастрацию хрен отменишь. наши доблесные милициянты выбьют показания из какого-то тихого дрочунишки и под нож его пиписку, а потом как с Чикатило - ой простите, мы не того казнили

Опубліковано
Пішов слушок, що взяли якогось в районі Боремля, міліціянти перевіряють його.

Може хтось має точнішу інформацію?

Хто знає - відпишіться пліз.

Знайомий, працівник ліпінської дурки, в суботу повідомив мені, що спіймали покидька.

Совали його в Ліпінах по кабінетам. Але якого з них, невідомо.

Опубліковано

(с)

Коли, де і за яких обставин вдалося впіймати негідника, котрий понад два тижні тримав у напрузі волинську столицю, начальник карного розшуку Луцького МВ УМВС на Волині Василь Приймачук не розповідає. У телефонному коментарі СіД-ФМ він наголошує, що наразі триває слідство і посилається на службову таємницю», – повідомляють «Волинські Новини».

Нагадаємо, що цьогоріч, 8-вересня, між 13-ою і 14-ою годиною, в районів ЛПЗ, в масиві “Дубки”, негідник звинив спробу зґвалування 10-річної школярки. Дівчинка, після такої наруги, потрапила до лікарні, адже нелюд не лише поглумився над дитиною, а ще й побив: зламав ніс, серйозно травмував ліве око. З малечею довелося працювати не лише медикам, але й психологові.

Наступного дня, себто 9 вересня, в районі ЛПЗ невідомий знову вчинив спробу ґвалтування. Цього разу він обрав жертвою 25-річну дівчину. Вечірньої пори, близько сьомої, він назирці йшов за нею вулицею, зайшов у під'їзд і сів у ліфт. Там став до неї чіплятися та пропонувати інтим у не дуже природний спосіб. Втім скоїти свого лихого задуму йому, на щастя, не вдалося. Єдине, що зловмисник поранив дівчину чимось гострим та іржавим, схожим на ніж.

До речі, в обох випадках міліція розшукували підозрюваного віком 35-40 років. Понад два тижні Луцьк жив у страху, правоохоронці скласти фотороботи, відвідували, школи, ЖЕКи та інші велелюдні місця.

Містом поповзли чутки, луцькому ґвалтівникові приписували все нові й нові злочини. Міліція все спростовувала, запевняючи, що в Луцьку було лише два напади. Схоже тепер городяни зітхнуть із полегшенням, - пише СіД-ФМ.

Опубліковано

На початку тижня електронні ЗМІ потішили лучан звісткою, що сексуального маніяка міліція нарешті затримала. Новина прозвучала і у вечірніх випусках українських новин. Однак луцький міський голова Богдан Шиба на щовівторковій оперативній нараді не підтвердив цієї інформації.

- Я не можу сказати, що маніяка спіймали. Поки не буде свідчень, доказів, рано робити гучні заяви. Вчора ввечері перечитував інтернет-новини і зробив висновок, що вони досить суперечливі. Такий різнобій збиває з пантелику людей. Давайте дочекаємося офіційної інформації від міліції і тоді будемо робити висновки, - зазначив Богдан Шиба.

http://www.simya.com.ua/articles/59/26493/

Опубліковано

Оце вже слухи полізли:

Хоч ЗІК ще 28 вересня повідомляв про затримання луцького маніяка, до цього часу офіційної інформації про цю подію немає. Однак, за неофіційною інформацією, 29-річного злочинця, мешканця Рованців (Луцький район), затримали таки 28 вересня. Він хворіє на шизофренію і перебуває на диспансерному обліку. Міліція інкримінує йому лише один злочин – спробу зґвалтування 10-річної школярки.

Про це 2 жовтня повідомив власкор ЗІКу.

За конфіденційними даними, правоохоронці вже не пов’язують два злочини з одним маніяком.

Джерела кажуть, що другий злочин був скоєний сином правоохоронця високого рангу. А відтак версію про маніяка будуть поширювати й надалі, аби захистити сина від відповідальності.

Підозрюю, що міліціянти так нікого путнього і не затримали, а лише намагаються заспокоїти трохи людей. І, можливо, все таки повісять цю справу на якогось психа, бо дуже вже змахує ця справа на "вісяк".

Опубліковано

Якщо подумати логічно - як можна когось знайти через 2-3 тижні після злочину, якщо навіть фотороботу путнього не має... Глухарь...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...