Перейти до змісту

Жінка в СРСР :)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Возможно она захочит поплакать" под столом сцу... :lol:

в мене десь валялось домоводство випуска серидини 80-х) но там такого маразма ненаблюдалось)

Опубліковано
"Возможно она захочит поплакать" под столом сцу... :lol:

А ти думав! Сексу в СРСР не було :)

Які там прелюдії, попередні ласки... п'ять хвилин позору -- і все! :0024:

Опубліковано

О ужас! Текст просто вбив :huh: . А коли прочитала оце

Які там прелюдії, попередні ласки... п'ять хвилин позору -- і все! :0024:

...аж тошно стало. Шо за жізнь?? :unsure:

Опубліковано
Цю би книжку, да почитати :)

у нас, вроде, есть эта книга.

обложка точно такая, а вот год издания из Киева не вижу :)

Опубліковано
Шо за жізнь?? :unsure:

Олеся, сприймай все позитивніше :)

Можемо лише порадіти за наших батьків, що дуже багато радянських книжок того часу вони так само як і ми сприймали з посмішкою. Хоча прикро, що держава допускала до друку такі посібники.

Опубліковано
"Возможно она захочит поплакать"

Це так трохи не в тєму, але дотично.

Отож, у мене друг недавно почав жити із своєю дівчиною. Ну понятно молоді дорвались до сексу і ночами і днями трудились :) Ну і от одного ранку, коли друг пішов на роботу, стукає хтось в двері. Оказалось - добра сусідка.... І каже цій дівчині. "Слухай я чую ти кожної ночі так плачеш!... Він тебе б'є напевно, то ти не мовчи іди від ньог, а ще краще зразу в міліцію! Усі вони такі!" Дівчина оказалась не із робкого десятка і відповіла сусідці: "Знаєте, ви праві б'є мене кожної ночі нещадно... ЖИВОТОМ ПО ГОЛІЙ СРАЦІ!... :0016::0076:" І закрила двері... Сусідка більш не приходила ніколи...:)

Опубліковано

тю.. т ащо ж ви хочете, знайомі -- 60літнє подружжя, американці, колишні хіппі-- розповідали нам (ще тоді підліткам), що за їх молодості в США презервативи продавали тільки тим парам, котрі були одружені..О_о

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...