bidzyura Опубліковано 10 Вересня, 2009 в 11:18 #26 Опубліковано 10 Вересня, 2009 в 11:18 ОСІННЄ Дощі пройдуть, залишаться озерами, Сніги розтануть, стануть річками. Ніхто не помітить мене, Ніхто не побачить як я Біжу, стрибаю через калюжі. Хтось кине каміння, буде бруківка, Листя опадає, утворює осінь. Візьму тебе за руку, скажу тобі: Побігли стрибати через калюжі. © Мертвий півень
Forever Autumn Опубліковано 13 Вересня, 2009 в 21:31 #27 Опубліковано 13 Вересня, 2009 в 21:31 Я крашу волосы в осенний цвет Внутри – непримирениеПослушай, друг, привет. Выбрось на помойку Летние дождиНе уходи, постой-каОсень впереди. Прощай лето - Искушение Привет осень – ОблегчениеВидишь – На асфальте звенит стекло морейСлышишь – Солнце светит об осени твоейЯ крашу волосы в осенний цвет Внутри – землетрясениеПривет, мой друг, приветТы носишься от дуриПо бетонным корням дороги,А осень молча куритНа души пороге Прощай разум – Извращение Привет совесть – ОблегчениеСлышишь – Смотрят листья сквозь витражи ветвейВидишь - Звук свободы от мрачных летних днейЯ крашу волосы осенней темнотойЯ – черного солнца затмениеПривет, мой друг, открой
LenKa Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 11:34 #28 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 11:34 Сорри, не нашла подходящей темы (может кто знает направьте и я перенесу свое сообщение туда)Осень, конечно, прекрасно...Ловишь последние деньки, стараешься выйти в обеденный перерыв подышать свежим воздухом, а тут...телепаты...Блин, нет слов. Вышли походить по парку ЛШК, и пришлось отмахиваться палками и кидаться кирпичами.Людей вокруг тьма, мамы с колясками гуляют и т п. - а это (чмо) вывалило хозяйство своё прям возле дороги и телепает.Я на него орать начала: Пошел вон и купа матов,а оно мне "Ты что дура чтоли?" - мол, смотри! - я как заору "Милиция" и бегом своему звонить. Оно побродило кругами и отвалило.Капец, куда звонить чтоб таким дебилам кастрацию делали, а?До сих пор адреналинит от злости!
Yarchik Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 11:40 #29 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 11:40 Ленка, а ти пробуй робити навпаки: прижмурюйся, ніби намагаєшся роздивитися щось маленьке... ще й нахилися на пару сантиметрів... потім, коли ти "ніби роздивишся", тихенько засмійся в кулачок, весело і голосно скажи: "Ой, який масінький! Я таких ще не бачила!", і йди собі далі В чувака розвинеться комплекс неповноцінності, і він уб'є себе апстєнку!
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 11:51 #30 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 11:51 Який неожиданний поворот в осінній темі про увяданіє природи вро запах паляного листя!!!! LenKa - ета пять!!! Поговорити про "телепатів" в контексті золотого листя, димку від кострів та перших грибних дощів!!! Моя теза така: "телепати" теж люблять осінь!!! саме вона надихає їх іти в маси та ділитися своєю радістю з оточуючими! Них настільки переповняють емоції що висказати те що на душі, мови жестів одних лише рук їм не вистачає, і вони задіюють для цього все що під руку попаде. Можливо LenKa грубо перебила безсловесну оду "тєлєпата" наскільки зараз природа на дворі "аху...........льна" пс: а всіх закликаю, не вбивайте в собі естета, нахотьте у всьому прекрасне... *пішов плакати під стіл*
LenKa Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:03 #31 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:03 IncvizitoR, я рада, что Вам весело, всё-таки пятница.Но, поверьте, мне было совсем невесело и настроение испортилось напрочь.
yurgen Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:13 #32 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:13 надо было разок дать с ноги по телепалу - и осеннее настроение сразу бы вернулось
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:29 #33 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:29 Но, поверьте, мне было совсем невесело и настроение испортилось напрочь.Мене розвеселило не те що комусь спортили настрій а те що в лірично-сентиментальній темі про осінню пору закрався ОТАКЕННИЙ рояль в кустах, і одразу викликав бажання про то поговорити.Пан Yarchik висловив слушну пораду, тих дядьків заводить саме Ваша реакція, саме Ваші емоції є тим бензином для їхніх агрегатиків. І навпаки ігнор, сарказм, пофігізм є для них ядом. Тому самий найлегший спосіб боротьби з ними ігнорування, вони ж загрози не несуть, вони просто тіліпають.пс: "каждий хочіт любві, і салдат і маряк" (с) Лєонтьєв
Blik Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:35 #34 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:35 Сорри, не нашла подходящей темы (может кто знает направьте и я перенесу свое сообщение туда)Осень, конечно, прекрасно...Ловишь последние деньки, стараешься выйти в обеденный перерыв подышать свежим воздухом, а тут...телепаты...Блин, нет слов. Вышли походить по парку ЛШК, и пришлось отмахиваться палками и кидаться кирпичами.Людей вокруг тьма, мамы с колясками гуляют и т п. - а это (чмо) вывалило хозяйство своё прям возле дороги и телепает.Я на него орать начала: Пошел вон и купа матов,а оно мне "Ты что дура чтоли?" - мол, смотри! - я как заору "Милиция" и бегом своему звонить. Оно побродило кругами и отвалило.Капец, куда звонить чтоб таким дебилам кастрацию делали, а?До сих пор адреналинит от злости!Може це те ж саме чМО про яке писав Tolik IT, в парку ім 900 річчя? Якщо хтось зустріне, дзвоніть 80673321961 я його придавлю. За 10-15 хв покінчимо з цим нєгодяєм
LenKa Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:36 #35 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:36 Мене розвеселило не те що комусь спортили настрій а те що в лірично-сентиментальній темі про осінню пору закрався ОТАКЕННИЙ рояль в кустах, і одразу викликав бажання про то поговорити.Ну, простите уже, не хотела. Я честно просмотрела темы и ничего не нашла подобного. П.С. Осень люблю очень, пока она не плачет крокодильими слезами 24 часа в сутки.Всем спасибо за внимание и понимание. В следующий раз возьму с собой газовый балончик. Настроение уже пятничное:-)
Blik Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:43 #36 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:43 Мене розвеселило не те що комусь спортили настрій а те що в лірично-сентиментальній темі про осінню пору закрався ОТАКЕННИЙ рояль в кустах, і одразу викликав бажання про то поговорити.Ну, простите уже, не хотела. Я честно просмотрела темы и ничего не нашла подобного. П.С. Осень люблю очень, пока она не плачет крокодильими слезами 24 часа в сутки.Всем спасибо за внимание и понимание. В следующий раз возьму с собой газовый балончик. Настроение уже пятничное:-)В следуючий раз звоните по телуфону, и то сразу пока он там дергаэтся.
LenKa Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:57 #37 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 12:57 CIM, телефон взяла себе на заметку. Спасибо.Удачных выходных!
mix_forever Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:09 #38 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:09 Я на него орать начала: Пошел вон и купа матов Ну а хуле... чисто по-женски... НЕ шобы сразу позвонить в милицию или ишо куда... так обматюгать святое дело, там более, что Людей вокруг тьма, мамы с колясками гуляют и т п надо ж себя такую умную, красивую и хз ишо какую показать, не?От молодежь... Осень однако... а так посмотришь вокруг - кагбудто весна... коты, кошки, все еб**цо, причандалами размахивают... тьфу... хоть издому не выходи В следуючий раз звоните по телуфону, и то сразу пока он там дергаэтся. новый метод знакомства с телками?
LenKa Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:20 #39 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:20 mix_foreverА вот и не надо так обо мне, вы меня совсем не знаете.Телепаты тоже людей боятся. Он подождал, пока народ рассосётся и тогда за свое дело взялся.И я всё правильно сделала, что начала громко кричать на него! в надежде, что кто-то из нормальных откликнется.А на счет телефона - это было моё второе действие - между прочим, могло быть и опрометчивым.А вдруг он только косил под "телепата"? а? а тут я мобильный вынимаю - он налетает - и адью...Так что я его сначала вспугнула, убедилась что сомневается и боится и звонить начала своим.
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:22 #40 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:22 Ну да, ще зараз договоримось до того шо LenKa сама винувата, я дядя просто ширінку забув застебнути і тому в нього шото дето тіліпалось а якщо розвинути тему то взагалі ширінка то загроза життю, не застібнеш, хтось подзвонить, приїде CIM і за якихось 10-15 хв з тобою буде покінчено... срочно треба позашивати собі всі ширінки
mix_forever Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:28 #41 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:28 И я всё правильно сделала, что начала громко кричать на него! Называется почувствуй разницу! Шо такое громко орать и шо такое громко ругаццо матом? ась? Разницу улавливаешь? Хотя, это от воспитания зависит... З.Ы. Я всегда думал, шо телепаты, это люди, способные читать мысли на расстоянии... на кой ляд их матом посылать?
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:30 #42 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:30 А вдруг он только косил под "телепата"? а? а тут я мобильный вынимаю - он налетает - и адью...Тоже цікава версія!!! А раптом покоління гопніків мутіровало і почало маскуватись під тєлєпатів? Вже вони всі прекрасно усвідомлєни шо якщо хтось побачить тіліпата - неодмінно дзвонитимуть CIM’у, от якраз зосереджено набираюча на кнопках номер майбутня жертва найбільш беззахисна
LenKa Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:34 #43 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:34 mix_foreverНю-ню. Думайте, как хотите. Но таким матом как я ругаюсь, можно писать в форуме (многие так и делают).И степень воспитанности у меня более чем. Те, кто меня знают - Вас осудят.Я покидаю тему.П.С. Спасибо всем, кто меня поддержал и понял.
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:34 #44 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:34 Я всегда думал, шо телепаты, это люди, способные читать мысли на расстоянии... на кой ляд их матом посылать? Все просто, вони щоб краще читати мислі дістають назовні свої "мєлафони", і от саме неестетичний вигляд тих мєлафонів і викликає в оточуючих такі приступи гніву.... тєлєпатія штука тонкая...
Yarchik Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:36 #45 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 13:36 пора відписуватися від топіка... бо така ахінєя пішла...
Luychi Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:10 #46 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:10 Получається що теліпати вийшло від слова "теліпаються"... Чого на дівчину наїхали?
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:13 #47 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:13 ну не треба не така вже й ахінея, люди обсуждають соціальнонестабільних елементів суспільства, ставимо діагноз намагаємось виписати рецепт. Матів нема, взаємних образ нема, то повалення конституційного ладу не закликаємо, все в рамках прилічія...
Luychi Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:32 #48 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:32 Ой знаю я вас, громадяни, вам ці теліпати і теліпаються, аби тільки поахінеїти. Ну радіє дівчинина приходу осені і теплим дням. А в парку завжди було не в порядку із збоченнями. До мене раз в тролейбусі один чіплявся, літом. Так мені що - проти літа гнати....НІКОЛИ... І взагалі - я зиму люблю. Такий от флуд вийшов...
IncvizitoR Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:56 #49 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 14:56 Це нормально , кожен справжній музчина має в свому житті зробити дві речі: потіліпати та при нагоді поахінеїти... А в парку завжди було не в порядку із збоченнями. Що саме Ви маєте на увазі ??? Якщо я вірно розумію збочення там мусять бути але впорядкованими? До мене раз в тролейбусі один чіплявся, літом. І чого ж Ви мовчали стільки часу?? Я впевнений що про це варто поговорити ну звісно при умові що "той" не виконував на той момент обовязків кондуктора, і не благав "ну оплатіть наврешті проїзд, на лінії контроль"
Luychi Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 15:23 #50 Опубліковано 25 Вересня, 2009 в 15:23 IncvizitoR, я ж не хвалюсь, я ж констатую... Теліпанти, вони ж то зимою і літом одним кольором - поганим, тобто. Що тут обговорювати коли тема одна - осінь прийшла "Унылая пора, очей очарованье"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.