Перейти до змісту

Тихий системный блок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Посоветуйте, господа, хороший корпус для системника - с нешумным блоком питания и относительно звуковибропоглащающей кострукцией.. из того что можно в луцке купить.

проблема, что комп будет стоять в спальне за 50 см от кровати и надо чтоб его не было слышно. самопальную переделку-переклейку прошу не предлагать.. интересует готовый вариант. в инете нашел довольно много таких, но по луцким прайсам не обнаружено

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Корпуса Chieftech відповідають твоїм вимогам. Модельний ряд досить великий, дивись що саме тобі підходить по дизайну і по розміру.

Опубліковано

все чифтеки такие тихие?

Chieftec BG-01B-B-SL/350 Case ATX Chieftec BRAVO Miditower 350W 2xUSB, Audio silver

Chieftec BG-01B-B-B/370 Case ATX Chieftec BRAVO Miditower 370W 2xUSB, Audio black

Chieftec BG-01B-B-SL/370 Case ATX Chieftec BRAVO Miditower 370W 2xUSB, Audio black/black/silver

Chieftec BG-01B-B-B/460 Case ATX Chieftec BRAVO Miditower 460W 2xUSB, Audio black

Chieftec BG-01B-B-SL/460 Case ATX Chieftec BRAVO Miditower 460W 2xUSB, Audio black/black/silver

Chieftec DH-01B-U-OP Case ATX Chieftec DRAGON Miditower 2xUSB, Audio, black, w/o PSU

Chieftec DG-01B-D-U Case ATX Chieftec DRAGON Miditower 2xUSB, Audio, black, w/o PSU

Chieftec GH-01B Case ATX Chieftec GIGA Mediumtower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/silver, w/o PSU

Chieftec GH-01SL-OP Case ATX Chieftec GIGA Mediumtower 2xUSB, IEEE1394, Audio, silver/black, w/o PSU

Chieftec SG-01-B/370 Case ATX Chieftec SMART Miditower 370W 2xUSB, Audio black

Chieftec SG-01B/460 Case ATX Chieftec SMART Miditower 460W 2xUSB, Audio black

Chieftec UNC-310S-B Case ATX/mATX 19" Chieftec 3U, black, w/o PSU

Chieftec UNC-410S-B-OP Case ATX/mATX 19" Chieftec 4U, black, w/o PSU

Chieftec BG-01B-B-B Case ATX/mATX Chieftec BRAVO Miditower no PSU 2xUSB, Audio black/black/black

Chieftec BG-01B-B-SL Case ATX/mATX Chieftec BRAVO Miditower no PSU 2xUSB, Audio black/black/silver

Chieftec DG-01B-D-U/370 Case ATX/mATX/mITX Chieftec DRAGON Miditower 370W 2xUSB, Audio black, дверка

Chieftec CG-01B-B Case ATX/mATX/mITX Chieftec MESH Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU

Chieftec CG-01B-G Case ATX/mATX/mITX Chieftec MESH Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/silver, w/o PSU

Chieftec DH-03B-SL-OP Case ATX/mATX/mITX Chieftec MESH Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/silver, w/o PSU

Chieftec CX-05B-BM Case EATX/ATX/mATX Chieftec AEGIS Mediumtower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU, дверка

Chieftec CH-05B-BM Case EATX/ATX/mATX Chieftec AEGIS Mediumtower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU, дверка

Chieftec CH-05B-BW Case EATX/ATX/mATX Chieftec AEGIS Mediumtower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU, дверка

Chieftec BA-01B-B-SL Case EATX/ATX/mATX Chieftec BRAVO Miditower no PSU 2xUSB, Audio black/black/silver

Chieftec CH-01B-B-SL Case EATX/ATX/mATX Chieftec MESH Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/black/silver, w/o PSU

Chieftec CH-01SL-SL-B Case EATX/ATX/mATX Chieftec MESH Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, silver/silver/black, w/o PSU

Chieftec SH-01B-B-B-OP Case EATX/ATX/mATX Chieftec SMART Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU

Chieftec SH-01B-B-SL Case EATX/ATX/mATX Chieftec SMART Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/black/silver, w/o PSU

Chieftec SH-01B-B-SL-OP Case EATX/ATX/mATX Chieftec SMART Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/black/silver, w/o PSU

Chieftec WH-02B-B Case EATX/ATX/mATX Chieftec SMART Miniserver 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU

Chieftec WH-01B-B Case EATX/ATX/mATX Chieftec SMART Miniserver 2xUSB, IEEE1394, Audio, black, w/o PSU

Chieftec BH-02B-B-B Case EATX/ATX/mATX Chieftec UNI Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, black/black/black, w/o PSU

Chieftec BH-02B-B-SL Case EATX/ATX/mATX Chieftec UNI Miditower 2xUSB, IEEE1394, Audio, silver/silver/black, w/o PSU

тыкните пальцем:)

Опубліковано

Якими б безшумними не були кулера в корпусі - їх все одно буде чути на такій відстані... Навіть якщо їх не буде чути - буде чути кулер на процесорі, на відеокарті, вібрацію вінта, кулер в блоці живлення...

Готового рішення, імхо, не купиш. Свій комп зробив практично безшумним - але довелося застосувати купу нестандартних рішень.

Основа основ - це:

1. Пасивне (але якісне охолодження) на процесорі, відясі, і на БЖ. В мене проц кор2дуо, то все одно довелося поставити один 9-см вентилятор на обдув пасивного кулера.

2. Не дуже потужний проц і відяха.

3. Тихий вінт (рекомендую ноутбучні, їх реально не чути). В мене в системі стоїть "ноутбучний" 320 гіговий, на ньому ОСь та торренти, і два "стаціонарні" вінта по 750 гіг, які через 30 хв. простою вимикаються. Основна "боль" вінта - це не стільки шум роботи головок, як можлива вібрація. Свої 750-гігові вінти поставив у спеціальні звуко-вібропоглинаючі коробки.

4. Просторий корпус з, як мінімум, двома отворами під 12-см кулери.

5. Два і більше 12-см кулерів Noctua. Їх ти чути не будеш, максимум - чутимеш легенький рух повітря від них.

Опубліковано

presston

Згоден з Plum'ом. Чіфтеки характеризуються тихими БЖ і якісним виконанням корпуса.

Про серію BRAVO Miditower, MESH Miditower точно скажу (сам користую і людям збирав) і ще деякі моделі котрих вже в продажі нема.

Чіфтеки своїх грошей варті. Доречі, можна знайти без БЖ і укомплектувати будь-яким.

Інфу по Чіфтеках знайдеш тут

Опубліковано

спасибо всем, кто отозвался. чифтек, я так понимаю, выигрывает за счет более толстого листа металла, из которого он сделан?

взял на заметку. еще есть другие варианты?

форм-фактор - обычный вертикальный atx. ну либо схожий matx.

на счет охлаждения, то планируется так - на проц обычный боксированный кулер (пока-что); 120мм кулер в корпусе. и кулер самого БП.

Опубліковано

Да, Chieftech хороші в першу чергу якісним товстим металом і продуманою конструкцією шасі.

Формфактор мається на увазі не ATX/mATX, а desktop, mini tower, middle tower, full tower і т.д. Особисто в мене -- сама висока "башта" від Chieftech. Корпус дуже зручний і якісний. Перед цим корпусом в мене були різні Antec, Thermaltake, Cooler Master по 450 баксів, і реально можу сказати, що цей Chieftec за 95 мало в чому їм поступається (ціни без блоків живлення). Єдине, що мені не подобається саме в моїй моделі -- на корзинах з вінтами можна поставити лише 80 мм кулери, а я хотів би на вдув поставити 120 або 140 мм кулер.

Опубліковано

я брав собі ось таку річ http://www.3rsys.com/english/products/view...&idx_num=59 десь рік тому. дуже задоволений - перевів кулера на 5 вольт і тишина в кімнаті. мені він подобається дизайном і конструкція розміщення блоку живлення така що не гріється, адже бере холодне повітря знизу і мамка повноформатна стає.

взагалі-то шум це питання лише власника ПК. при бажанні і прямих руках можна зробити досить якісно безшумний системник.

Опубліковано

Корпуси 3R Systems досить якісні по внутрішньому дизайну, але метал в них часто буває тонким, а це не сприяє доброму поглинанню вібрації. Особливо якщо це тонкий алюміній. До того ж в корпусах цього виробника традиційно "лишні" гроші викидаються за дисплей і інший "обвіс", який багато кому просто не потрібен, а декому така "ілюмінація" відверто заважає, особливо якщо комп буде стояти біля ліжка.

Опубліковано

можна спробувати ось такий корпус

gaming-case-FS-6.jpg

інфо з оф сайту ось тут

сам не користувався, та читав гарні відгуки про корпус. от тільки в Луцьку його точно не купити, хіба замовляти через інет-магазин

Опубліковано

2Plum

В плане типа корпуса - скорее всего обычный мидитауер) зачем мне дома севарковый системник)?

Опубліковано

в "серваковому" корпусі всередині дуже багато місця. По-перше це зручно для зборки і обслуговування комп'ютера, а по-друге в такому корпусі набагато вільніший рух повітря, а значить і охолоджувати його простіше, кулера можна ставити на мінімальні оберти. По-третє, на майбутнє, в такому корпусі легко можна змонтувати систему водяного охолодження, що дасть змогу зробити комп ще тихішим.

Опубліковано

Мідітауера тобі вистачить.

Сам користую BG-01B-B-SL.

Просторий, жорстка конструкція, вільний доступ до комплектуючих, можливість використати різні варіанти охолодження.

Придбаний свого часу був в Медіамаркеті за 75у.е разом з БЖ (370W).

Особисто мені довподоби його строгий зовнішній вигляд (можна сказати строгий мінімалізм) котрий компенсується якісним виконанням самого корпусу та матеріалу.

Якість даних корпусів можна порівняти хібащо з якісними корпусами таких брендів як ІВМ, НР.

PS.Щодо серверного варіанту, то тут уже потрібно бачити чи хочеш ти в подальшому щось з ним робити серйозніше ніж звичайний домашній ПК.

Хоча як база для абгрейда дійсно гарний варіант. Як варіант використати його як підставку під фікус. Якраз в любий інтерєр впишеться і місця займатиме менше. :)

Опубліковано

Можна взяти корпус з дверкою. Закрита дверка зменшує шум від працюючого DVD-привода. Зручно, якщо комп часто використовується як dvd-плеєр, особливо в невеликій кімнаті. В модельному ряду того ж Chieftech таких корпусів вистачає.

Опубліковано
Можна взяти корпус з дверкою. Закрита дверка зменшує шум від працюючого DVD-привода. Зручно, якщо комп часто використовується як dvd-плеєр, особливо в невеликій кімнаті. В модельному ряду того ж Chieftech таких корпусів вистачає.

При виборі нормального ДВД-привода його і так чути небуде, а дверка додає просто естетичності. Та й виглядає стильно і пилюку менш збирає.

Опубліковано

Матеріал шасі лише 0,5мм

Відповідно вага 6,5кг з БЖ.

Як і казав Plam тонкий він і вібрувати буде можливо.

Принаймі ті 3R котрі я щупав мене чимось особливим в плані якості невразили, а от Чіфтеку уступають.

Зрозумій, що корпус - це одна з комплектуючих ПК , яка береться надовго в порівнянні з іншими складовими. І вибрати потрібно якісний.

Опубліковано

чифтек хорош. даже очень - тут не поспоришь. но, увы.. 90 зеленых за сам корпус без БП - это по сегодняшнему курсу разориться можно:( с более-менее нормальным блоком там выйдет 130-140 зеленых. а это уже за штуку гривер переваливает... дорого

Опубліковано
чифтек хорош. даже очень - тут не поспоришь. но, увы.. 90 зеленых за сам корпус без БП - это по сегодняшнему курсу разориться можно:( с более-менее нормальным блоком там выйдет 130-140 зеленых. а это уже за штуку гривер переваливает... дорого

Хм. Згоден, але він того вартий. Що називається "попробуй разницу".

Є ще один варіант. Підшукати б/у брендовий від НР чи ІВМ. Як я вже говорив там гарне залізо йде.

Глянь приват.

Опубліковано

Я собі свого часу взяв Сhieftec LCX-01SL-SL-B, про що ще жодного разу не пожалів. Просторий корпус, безгвинтове кріплення вінтів, якісний матеріал.

+ до нього взяв БЖ 450W того ж таки Chieftec з 120 кулером якого практично взагалі не чути, хоча вже за два роки трохи стає чути :(, треба кулер міняти мабуть ;)

Но при наступному апгрейді точно знаю, що корпус лишиться цей :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...